Keresés

Részletes keresés

Csülök Creative Commons License 1998.06.17 0 0 146
Wágner Te!
Hát én itten már jártam! Mikor utoljára jöttem (hogy honnan azt fedje a feledés köde, különben is mindenki onnan jön ahonnan akar, vagy ahonnan szabadon eresztik!). Eccer csak, mint egy spontán reá kerestem a brózerba arra az érdekes szóra, hogy SÖR. Sajnos nem folyott, csak villódzott itten a monitoron, de azért így is tetszett! Nekem pedig muszály ilyenkor, hajnali kétésfélkor regényt alkotnom, mer kükönben elalszok és nem lesz meg a betevő gabonapálinka. A kocsmáros meg, ha még egyszer ilyent mond, hogy elfogyott a szeszes alkohol, akkor majd jövök én a redőnyhúzóval! Kocsma ez akkor, vagy kisdednevelde?
Pepin Creative Commons License 1998.06.17 0 0 145
Főcső, figyelem!
Legkeményebb bártesztem következik: alexander van?
Cowboy Creative Commons License 1998.06.17 0 0 144
Sört kérek és mellé rumot kisértönek!
Színes Géza Creative Commons License 1998.06.17 0 0 143
Sajnos az alkohol - ideiglenesen - elfogyott... Milyen alkoholmentes italt parancsolnak az urak??
a főcső
Wágner úr Creative Commons License 1998.06.16 0 0 142
Csülök sztrovacsek, te amúgy is olyan világjáró ember vagy, sokk helyen meg- és fel- valamint ki-, be- és lefordultál már.
Na, akkor futhatsz egy világi SörKört! hehe, legalább nem marad időd a könyved megírására :)))
Csülök Creative Commons License 1998.06.16 0 0 141
Mi az, már mindenki nem iszik itt, csak én könyöklök itten egyedül erős karjaimra hajtva okos fejemet? Kocsmáros! Pincér! Nincs szomorúbb egy alkoholistamentes kocsmánál. Sört kérek!
Wágner úr Creative Commons License 1998.06.15 0 0 140
Gratu! Mondtam én mindig, zsoltu sztrovacsek, ha meg akarsz tanulni lopni, akkor legLyobb, ha szaxerűen szagemberhez fordulsz (le a székről, csak ide a törzsasztal alá :)))))
Wágner úr Creative Commons License 1998.06.15 0 0 137
Na, szóóóttam má´, mingyá´hoznak nektek kaját is, mer´hogy aszonta az öreg Kis..., mit is mondott? Ja, hogy inni azt muszáj! De nem ragozom, mer´itt a pincér - zabálhattok! Én addig is .... egészségtekre!
Bagolymondja Creative Commons License 1998.06.15 0 0 136
Szornyu ez a hely! Mar feloraja varom a mustart, es mit er a tojas mustart nelkul? (na most honnan ideztem?)
Csülök Creative Commons License 1998.06.15 0 0 135
Kaphatnék egy marínírozott halat Turbigó módra elkészítve, félbevágott tojással?
Meg SÖRt.
Színes Géza Creative Commons License 1998.06.12 0 0 134
Uraim: ételekről nem eshetne szó??
Tényleg aggódom, mert itten sok az alkohol és nem venném a szívemre, ha elcsapnátok a hasatokat.
Na?
a főcső
Csülök Creative Commons License 1998.06.12 0 0 133
Wágner Úr!
Sajnálom, hogy Dunába hordtam a szeszet, majd kerítek olyant amilyen nincs még, bár azért ez se rossz ajándék, mert két korsó sör az mégse csak egy korsó sör nem igaz?
Néhány barátomat ugyan kérdésekkel zaklatta a hatóság regényeim nyomán, de hát mint említettem korábban, az író nem írhat mást csak a valóságot. Ami pedig engem illet, volt nekem egy Villon nevü francia kollegám, aki szintén sokat volt bezárva, még is teljesen világhírü művész lett, a nyakánál fogva.
Wágner úr Creative Commons License 1998.06.12 0 0 132
Csülök sztrovacsek! Örülök, hogy sikerült, DE ez a korsó már fenn van a Kocsmám itallapján Viszont már előre szólok, hogy ha meg akarod nézni, akkor nyiss hozzá másik ablakot (Ctrl+N), mert már akkora a választék, hogy nagyon lassan fog lecsurogni a torkodon :))) Az viszont tuti, hogy Lyól be fogsz rúgni és akkor nem írkálsz mindenféle könyveket, amiből csak bajaid származhatnak :)))
Csülök Creative Commons License 1998.06.12 0 0 131
Wágner!
Megkértem az Alfonzot, akinek mindenféle iskolái vannak, csak szégyenli, hogy segitsen nekem retr.., replo.., retrodukálni(?) a tanításodat, ha sikerült, akkor hálámmal üldözlek és hozzájutsz a
végtelenített söröskorsó - hoz. Ha nem akkor ugy kell neked bosszúból, mert egy ilyen okos írónak mint én, nem tudsz még magyarázni se.
Wágner úr Creative Commons License 1998.06.11 0 0 130
Na, figyelj ide, te Nagy Író, elmondom, és mégcsak Sört sem kérek érte, legfeljebb annyit, hogy a könyvedből engem majd Lyól haggyá´ki!

Elmész kódorogni a világba´, oszt´ ha valahol találsz valami piát (úgy értem, hogy a Hálón, mer´fennakadás esete muszáj fennforgásilag, egyébként nem müx). Aztán azt szépen bemeszeled és lekopizod magadnak (Ctrl+C).

Utána beírod pld. a következőt:
(A HREF="http://www.tvnet.hu/~wagnerur/augustijngroot.jpeg")Ide után rögtön kiírod bele az agyadból, ami telik(/A) és lezárod, amint most lácc. Ami az idézőjelben van, az a pia, amit valahonnan megdurrantottál és beraktál Ctrl+V-vel, idézőjelek és zárójelek közé.

Na, ha most a rendes zárójeleket lecseréled cúcsosakra, amik igy néznek ki <-- ez a nyitós ---> ez meg a lezárós, akkor már linkelhető link (mint a Prücsök Zöld Kacaj) jön ki belőle, amire lehet klikkelni.
A példánál maradva: Igy ni! Ez már müxik is.

Ha akarod, és tudod melyik a bal, meg a jobb oldalad, akkor MOST az egered jobb szemét benyomod és kapsz egy olyan menüt, hogy View Source - na, abban látod az összes ilyen beszúrt marhaságnak a HTML-textes váltózatát. Ha még mindig nem vili, akkor keresd meg az Internetto főoldalán a HTML rovatot, amit nálam sokkal Lyózanabbak ittak, bocsánat, írtak össze. Egészségedre!

Csülök Creative Commons License 1998.06.11 0 0 129
Wágner!
Mostan én úgy vagyok, mint a nagy Levinnel, kérlek szépen köpjél le, rugjál belém (ha eltalálsz a hatból), csak áruld el, hogyan lehet hivatkozásokat (tudod: kis kék, betük aláhúzva, amelyikre ha rátántorog az egér, akkor egyszercsak teljesen eltéved a vendég)
belejuttatni az üzenetkbe?
Eeyore Creative Commons License 1998.06.11 0 0 128
IÁÁááááááhhhhh...!!!

Wágner sztrovacsek úr!

Köszönöm! Az életemet mentetted meg! Már majdnem kiszáradtam...

Wágner úr Creative Commons License 1998.06.11 0 0 127
Na, akkor meg itt van ez a szamárnak, és elég szamár lesz, ha nem issza meg, én ugyan még egyszer nem megyek a víznek még a közelébe sem, mer´itt mindenféle zúgfirkászok meg írónak beképzelt mindenfélék még jóhíremet keltik és akkor aztán Lyól megnézhetem magam, mer´hogy ezek olyanok...
Eeyore Creative Commons License 1998.06.11 0 0 126
Na, jó! Ha ez illen felháborodást szül, akkor inkább kérek egy korsó Guiness-t! Sok habbal! (Csülök! NEM szeretem a rumot!) Tatárbifsztek rendel! Hozott bogáncsból szabad falatozni?
Eeyore Creative Commons License 1998.06.11 0 0 125
Na, jó! Ha ez illen felháborodást szül, akkor inkább kérek egy korsó Guiness-t! Sok habbal! (Csülök! NEM szeretem a rumot!) Tatárbifsztek rendel! Hozott bogáncsból szabad falatozni?
Csülök Creative Commons License 1998.06.11 0 0 124
Wágner Úr!
Ne csináld ezt, hogy itten vizet hordozol körbe, mert kiürül a helyiség! Nem lesz ennek jó vége, a végén még mosakodni is fogol meglásd! A Hopkinset meg ne sértegesd, mert az nem szeret dolgozni (régi jó barátom), ezért aztán kizárt, hogy bármilyen négylábút idomított volna, legfeljebb ellopta! Különben is egy tisztességes szamár igyon rumot!
Színes Géza Creative Commons License 1998.06.10 0 0 123
Hohó, emberek, víz??? Az a felmosóvödör!!!!!

Na mi folyik itt kérem??
Hiányos öltözetű egyének kisdedeket futtatnak valamiféle szamárral a hátukon...
Bort isztok, vagy rumot, vagy mifene?
És ki ez az idegen csapos????
Na hát csak azért!!
Enni semmit se kértek?
Éhgyomorra megért a pia.
a főcső

Eeyore Creative Commons License 1998.06.10 0 0 122
Wágner sztrovacsek úr!

Igen értékelem pozitív hozzáállásod! Köszönöm, hogy természetes undorgásod legyőzve kerítettél vizet és bogáncsot - bár ez a SZEMÉLYZET dóga lett vóna - nekem (hüpp). Remélem a praktikus csuprot sikerült megmentened ama falánk dög elől! Kerítene V.A.Lacky egy nedves felmosórongynak látszó kidurrant lufit?

Köszönettel:

Eeyore, akinek ugyan nincs születésnapja

P.s. Tuskó Hopkins úr! Igaz ez?:((

Wágner úr Creative Commons License 1998.06.10 0 0 121
Eeyore sztrovacsek!

Én istenbizony nagy küszködések árán (nem néztem közbe´ oda) megszereztem azt a vizet (brrrr) meg asztat a bogáncsot, de ez a dög mind megzabálta és megitta, szerintem ezt a Tuskó Hopkins igy idomította, úgyhát nála reklamáljál :)))

Pepin Creative Commons License 1998.06.10 0 0 120
Te, Wágner, ez a carmen2.jpg már járt nálam is. Vigyázz vele, sok testvére van!
Eeyore Creative Commons License 1998.06.10 0 0 119
SzIÁÁÁÁÁÁsztok!

Szabad rendelni egy megfáradt, öreg csacsinak is?
Akkor egy krigli vizet és némi bogáncsot, ha szabad...

Wágner úr Creative Commons License 1998.06.10 0 0 118
bubu sztrovacsek:)))
Hát, mér´nem kérdezel? :)))

Az előbb bemenekült a Kocsmámba valami carmen2.jpg, aszongya, hogy valami marha Don Jose vagy fel torreador, vagy le matador, vagy ilyesmi bikáskodik vele, üldözi, meg ilyesmi, oszt úgy szaladt, szegényke, hogy a ruháját is elhagyta. Nos, gondoltam, hogy ha mongyuk ez a Tuskó Hopkins vagy a Csülök lenne, akkor kölcsönadhatnám a nadrágomat (bár egyik sem egy megbízható alak), de itt mégiscsak egy hölgyről van szó, és hát hogy nézek ki akkor én nadrág nélkül?! Most aztán fagyoskodik én meg nem tudom micsinájjak? Van valami ötleted? :)))))

bubu Creative Commons License 1998.06.09 0 0 117
Wagner ur, kiserleteztem mas nevekkel, de nem jott semmi csak 404 :(((
Csülök Creative Commons License 1998.06.09 0 0 116
Wágner Úr!
Amennyiben az alant felvázolt női hölgy képezi a macskák anyját, abban az egyetlen esetben bocsánatodért esedezem felelőtlen kijelentéseimért, sőt amennyiben személyes találkozást is kieszközölsz, akkor írói becsület szavamra nem árulom el a Hallgatag Drugicsnak, hogy szidalmaztad kedvenc Melanie nevü létráját!
Wágner úr Creative Commons License 1998.06.09 0 0 115
(Valami ciki van, vagy már nagyon berúgtam)

Az arab démon kislánya pedig ez itt, ni!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!