Keresés

Részletes keresés

FeanorB Creative Commons License 2006.07.18 0 0 59

ahh, el se hiszem, pörög a net! :))

nah de meddig?

jujj, a gatyaletolásos jelenet,,,bakker, mekkora fájdalmai lehettek hogy képes volt rá? cuddy előtt?

Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.18 0 0 58

Nem, azt már nyugodtan mondhatod! Ugye, milyen jó a House vs God? Az az egyik kedvenc részem! És Chase tök aranyos volt, hogy vezette azt a táblázatot, nem? ;-) Lávláv Chase, nagyon megszerettem.

Feanor, a törcsis jelent, aaaaahhh!!! Ez is erősen "take it off!!!"-kategória! ;-)

Na, és a gatyaletolás? ;-)

(nade a szurisak most nálam mindent visznek :-D)

Előzmény: Mrs.Barty Jr. (56)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.18 0 0 57

Okés, jöhetnek, és nagyon köszi!!!!

Bár most megnéztem a Who's your daddy-t, és értettem! :-) És fetrengtem a röhögéstől... :-DDD Mekkora jó már ez a rész!!! Gyakorlatilag imádtam az összes jelenetet, a jobbakat vissza is pörgettem, a szuris jelenetek hatalmasak! :-DD Best of House-be simán bekerülnek. :-)

De Wilsonnak is mennyire jó beszólásai voltak már megint! Pl ez:

Dr. Wilson: You didn’t run the test?
House: Said I wouldn’t.
Dr. Wilson: Okay, so either you lied, or he has pictures of you being nice.

:-DDDDD

Még most is röhögök!

De erről most nem mondok többet (pedig mennyi mindent lehetne), majd ha Bártiné is megnézte, akkor aztán spoilerkedhetünk annyit, amennyi belefér! Azt hiszem, hamarosan már ő is végez a komplett sorival meg én is (én ma este megnézem az uccsó részt), na akkor aztán mindent bele! :-)

Előzmény: FeanorB (54)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.18 0 0 56

hah! akkor nekem alegjobb- hála CSKnak, én magyar (!) felirattal nézem- igaz, olyan gyorsan nyomják, h néha a felét sem tudom elolvasni:DDDD

de a diagnózisok kit érdekelnek :DD

jáj, megnéztem a House vs God-ot LOOOOL

:DD

ez már nem spoiler, ugye? :DDD mert akkor véleményezek...

FeanorB Creative Commons License 2006.07.18 0 0 55

trállálá, itt lehet spoilerezni!! :DD

ahhh...... :)))))

FeanorB Creative Commons License 2006.07.18 0 0 54

várjá szivi, ha hazaérek és a net is úgy akarja, átnyomom neked a feliratokat, jó? srt-ben vannak, én bsplayerrel játszom le, de divx meg bármi is lejátsza, állítólag win media player is, de az nekem béna...

na, szóval átküldöm, mit szósz? :DDD

Előzmény: Desperate HOUSEwife (53)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.18 0 0 53
Nem, épp ez az, hogy nem felirattal nézem, és ezért olvastam hozzá a transcriptet, jó volt az, hogy ha valamit nem értek, akkor ott van a mankó, de most csak a saját szövegértésemre hagyatkozhatok, úgyhogy ajjaj! :-)
Előzmény: FeanorB (52)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.18 0 0 52
egyébként felirattal nézed, ugye? nekem ami van felirat, az tök jó, sztem, legalább megértem a sok orvosi hablatyolást....:))))) nekem ezért sem kellettek olyan nagyon a transcriptek :))
Előzmény: Desperate HOUSEwife (51)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.18 0 0 51

Köszi, de ezt én is megtaláltam végül tegnap hosszas keresgélés után. :-)

Viszont nem lelek a többihez forgatókönyvet, de most már leszarom, nézem őket így is, már megnéztem a 2 Eufóriát pl. nem bírtam ki. :-) És szerintem most folytatom...

Előzmény: FeanorB (49)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.18 0 0 50
ja, és Candy, meg Bubu, amit küldtem vidijót, nemrég, ami állítólag a 3-as season promója, nyugodtan megnézhetitek, habár nem nagy szám, csak House lobogó hajjal...ááááááááááá!! :DDDDDDDD behaltam rajta egyébként :DDDDDDDD lobogó haj!!! jujjjj!!!
FeanorB Creative Commons License 2006.07.18 0 0 49

megtaláltam a 20-ast!!! :DD

http://www.house-online.org/transcripts/transcripts_episode2x20.htm

amúgy ezen a house online org-on érdekes dolgok vannak, pl audio file-ok, de azok sajna elég gyatra minőségűek...:(

Előzmény: Desperate HOUSEwife (48)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.17 0 0 48
Nekem már az is segítség, ha valahol megvan a 20-as, mert nekem csak 19-ig van meg! Linket kérnék! :-)
Előzmény: FeanorB (47)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.17 0 0 47

sajna ahonnan én szedtem, az az oldal leállt, de volt egy másik, és ott csak 20-ig van meg, egy másik hylen meg 17-ig..:((

Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.17 0 0 46

Esküszüöm, megnézem újra, és kimerevítem majd a LOMBIKOKAT, ez valami hatalmas poén! :-DDD

Én most megnéztem a 19. epizódot is, House vs God, zseniális rész volt!!! Minden tekintetben fantasztikus, de nem áradozok róla többet addig, amíg nem láttad, majd akkor kivesézzük. :-) Szeretni fogod, és van benne Chase-nek egy rendkívül édes jelenete a végén, nagyon szeretem őt!!!

Most viszont bajban vagyok, mert csak eddig találtam forgatókönyveket. Szóval aki tud a 2. szezon 20. részétől forgatókönyveket valahol, az plíz linkelje be ide, I need help!!!!

Előzmény: Mrs.Barty Jr. (44)
Kymry Creative Commons License 2006.07.17 0 0 45
Ha szabad már nem is olyan jó mi?:DDDDDD Az az igazi, ami tiltott;-P
Előzmény: Mrs.Barty Jr. (44)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.17 0 0 44

én sem láttam még azokat a részeket, ez a Wilson odaköltözik vót az uccsó most- de ma még szerintem lenyomok 1-2 részt...

függés totáááál! :DDD

de ez a lombikos ... ez LOOL- akkorát röhögtem, amikor megláttam... ráadásul sokat mutatják, ahogy Wilson agonizál... House kíméletes vele, mint mindig:felhívtál egy ügyvédet?

bah...:D

Előzmény: Desperate HOUSEwife (43)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.17 0 0 43

Ok, rendicsek!

Akkor itt folytatjuk, de csak óvatosan! :-) Mármint csak olyan spoilereket lőjünk el, amiket legalább MI már mindannyian tudunk. :-)

(én a 2/18. részig jutottam el, de most azt hiszem, meg is nézem a 19-est, House vs God, ennek már a címe is jó! :-)

Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.17 0 0 42
nah... most pont kifogytunk, mi?:D majd még úgyis visszavan jópár rész, itt fogok tombolni...:D
Kymry Creative Commons License 2006.07.17 0 0 41
na, hát itt a topic, itt spoilerezhettek, banyekok:DDDDDD
Kymry Creative Commons License 2006.06.03 0 0 40

most el:)

én alkotok/tanulok/chatelek párhuzamosan, többiek nem tudom, hogy mit csinálnak:)

Előzmény: Desperate HOUSEwife (39)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.06.03 0 0 39
Nagyágyúk el vannak dugva? Pedig mi mindig igyekszünk feltornázni a lista legtetejére.... :-P
Előzmény: Törölt nick (37)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.02 0 0 38

:-))

Ha röhögni akarsz: épp vicceket teszek közzé a nagyágyúkban.

Előzmény: Törölt nick (37)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.02 0 0 37

még csak a nagyágyúkig és ehhez a topikig jutottam el, jól el vannak azért dugva.. nem könnyű megtalálni:-)

de akit érdekelnek bizonyos témák az egy kis türelemmel és kitartással elnyeri méltó jutalmát:-P

Előzmény: Törölt nick (36)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.02 0 0 36

Huhh. A nagyágyúkat és a Mirax NLN offoldát is?

Ilyenkor kell szembesülnünk azzal a ténnyel, hogy amit mi kitombolunk magunkból, azon valószínűleg sok ember röhög nagyokat... :-DDDDDD És ez tök logikus, de mindig ügyesen elfelejtjük. :-))

Előzmény: Törölt nick (33)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.02 0 0 35
 ;-)))
Előzmény: Törölt nick (34)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.02 0 0 34
ui: Asimov és Düne rajongó:-))
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.02 0 0 33

Csak helyeselni tudom a topikjaitok müködését, sokan olvasgatják ám és szórakoznak remekül anélkül, hogy irnának is!:-)))

Lupin's fairy Creative Commons License 2006.05.31 0 0 32

És végén, ahogy lehunyt szemmel élvezkedett!

Király ez a pasi, bár az álla és a modora mint smirgli!

Na, megyek mer dógom van!

Előzmény: Kymry (31)
Kymry Creative Commons License 2006.05.31 0 0 31

Hű, ez nagyon jó volt:)

magának mi baja? sántítok. és magának?:DDDDDD áááááá, legnagyobb poén

de mikor a tűs jelenet volt, meg mikor a macsekot boncolta... hát majdnem kikapcsoltam:P sajnos a vértócsában fekvő ember látványa már nem kavar annyira fel, mint kellene, legalábbis tévén keresztül:( de a doki megint zseniális volt.

na meg a termeszek...húúúúúú, az olyan undorító volt. kedvem támadt belenézni a falba, hogy nálunk nincsenek-e, de aztán rájöttem, hogy nálunk téglafal van:)))

Előzmény: Lupin's fairy (30)
Lupin's fairy Creative Commons License 2006.05.31 0 0 30

El kell hogy mondjam ez a legdurvább rész amit eddig láttam!

Állati beszólásai vannak a pasinak! Így imádom a legjobban!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!