Nem, azt már nyugodtan mondhatod! Ugye, milyen jó a House vs God? Az az egyik kedvenc részem! És Chase tök aranyos volt, hogy vezette azt a táblázatot, nem? ;-) Lávláv Chase, nagyon megszerettem.
Feanor, a törcsis jelent, aaaaahhh!!! Ez is erősen "take it off!!!"-kategória! ;-)
Bár most megnéztem a Who's your daddy-t, és értettem! :-) És fetrengtem a röhögéstől... :-DDD Mekkora jó már ez a rész!!! Gyakorlatilag imádtam az összes jelenetet, a jobbakat vissza is pörgettem, a szuris jelenetek hatalmasak! :-DD Best of House-be simán bekerülnek. :-)
De Wilsonnak is mennyire jó beszólásai voltak már megint! Pl ez:
Dr. Wilson: You didnt run the test? House: Said I wouldnt. Dr. Wilson: Okay, so either you lied, or he has pictures of you being nice.
:-DDDDD
Még most is röhögök!
De erről most nem mondok többet (pedig mennyi mindent lehetne), majd ha Bártiné is megnézte, akkor aztán spoilerkedhetünk annyit, amennyi belefér! Azt hiszem, hamarosan már ő is végez a komplett sorival meg én is (én ma este megnézem az uccsó részt), na akkor aztán mindent bele! :-)
várjá szivi, ha hazaérek és a net is úgy akarja, átnyomom neked a feliratokat, jó? srt-ben vannak, én bsplayerrel játszom le, de divx meg bármi is lejátsza, állítólag win media player is, de az nekem béna...
Nem, épp ez az, hogy nem felirattal nézem, és ezért olvastam hozzá a transcriptet, jó volt az, hogy ha valamit nem értek, akkor ott van a mankó, de most csak a saját szövegértésemre hagyatkozhatok, úgyhogy ajjaj! :-)
egyébként felirattal nézed, ugye? nekem ami van felirat, az tök jó, sztem, legalább megértem a sok orvosi hablatyolást....:))))) nekem ezért sem kellettek olyan nagyon a transcriptek :))
Köszi, de ezt én is megtaláltam végül tegnap hosszas keresgélés után. :-)
Viszont nem lelek a többihez forgatókönyvet, de most már leszarom, nézem őket így is, már megnéztem a 2 Eufóriát pl. nem bírtam ki. :-) És szerintem most folytatom...
ja, és Candy, meg Bubu, amit küldtem vidijót, nemrég, ami állítólag a 3-as season promója, nyugodtan megnézhetitek, habár nem nagy szám, csak House lobogó hajjal...ááááááááááá!! :DDDDDDDD behaltam rajta egyébként :DDDDDDDD lobogó haj!!! jujjjj!!!
Esküszüöm, megnézem újra, és kimerevítem majd a LOMBIKOKAT, ez valami hatalmas poén! :-DDD
Én most megnéztem a 19. epizódot is, House vs God, zseniális rész volt!!! Minden tekintetben fantasztikus, de nem áradozok róla többet addig, amíg nem láttad, majd akkor kivesézzük. :-) Szeretni fogod, és van benne Chase-nek egy rendkívül édes jelenete a végén, nagyon szeretem őt!!!
Most viszont bajban vagyok, mert csak eddig találtam forgatókönyveket. Szóval aki tud a 2. szezon 20. részétől forgatókönyveket valahol, az plíz linkelje be ide, I need help!!!!
én sem láttam még azokat a részeket, ez a Wilson odaköltözik vót az uccsó most- de ma még szerintem lenyomok 1-2 részt...
függés totáááál! :DDD
de ez a lombikos ... ez LOOL- akkorát röhögtem, amikor megláttam... ráadásul sokat mutatják, ahogy Wilson agonizál... House kíméletes vele, mint mindig:felhívtál egy ügyvédet?
Ilyenkor kell szembesülnünk azzal a ténnyel, hogy amit mi kitombolunk magunkból, azon valószínűleg sok ember röhög nagyokat... :-DDDDDD És ez tök logikus, de mindig ügyesen elfelejtjük. :-))
magának mi baja? sántítok. és magának?:DDDDDD áááááá, legnagyobb poén
de mikor a tűs jelenet volt, meg mikor a macsekot boncolta... hát majdnem kikapcsoltam:P sajnos a vértócsában fekvő ember látványa már nem kavar annyira fel, mint kellene, legalábbis tévén keresztül:( de a doki megint zseniális volt.
na meg a termeszek...húúúúúú, az olyan undorító volt. kedvem támadt belenézni a falba, hogy nálunk nincsenek-e, de aztán rájöttem, hogy nálunk téglafal van:)))