VeciV6 múltkor talált egy hirdetésben ilyen átalakitót (7748-as hsz), csak meg kell adni a rádiód tipusát. jóval olcsóbb mint idehaza beszerezni egyet... mást egyelőre én sem tudok, de reméljük lesznek fejlemények :)
Ami a képen van az 1000% hogy nem C Corsába való, annak nincsen az a külön 4 pólusú csatlakozója. Totál más a fő csatlakozón a tüskék elhelyezése és bekötése is.
A B Vekibe való kar viszont szinte teljesen megegyezik az AstraG/Zafira/Omegával, azzal a különbséggel, hogy az Astráén/Zafiráén van két pecek, ami miatt nem megy bele a Vekibe. Omegát nem tudom, hogy az peckes-e. :)
Szerintem azokat leműtve lehet belemenne, a bekötés legalábbis stimmel, kimértem.
És Astrába kapható utángyártott, újonnan, jóval olcsóbban mint a Vectráé...
Ha lesz akkor teszek föl fotót és leírom-mi mennyi....+ha kell postázom utánvéttel v. találkozhatunk pesten ferihegy v. Lurdi parkolója szept. 5.-én....úgyis az Omp betétek + 2-3 kapcsolód is nálam van.... :-)
Ebay-en példa "Indicator Cruise Control Stalk Vectra Omega Astra Corsa" Az a fasza, hogy egy csomó van 3-4 fontos áron, de én most egy darabig nem tudok ebay-en vásárolni.
Emlékeim szerint jó. De mindjárt feltolom az EPC-t, oszt meglesem. De úgy emlékszem, hogy ebay-en, meg vaterán is úgy írják, hogy "vectra, astra, omega"
Lenne egy olyan kérdésem hogy akinek laptopon van progi azok hogy használják mert nekem most van elm 327 meg pciexpress kártyában soros port. Segítséget szeretnék kérni ha valakinek van ilyen a beállítások hogy vannak vagy mi lehet a bibi mert nem hajlandó menni. Előre is köszi.
Lécci, nézzél már nekem kint tempomatos indexkapcsit meg bowdent, mert itt picok drága. Már szinte aranyárban mérik. Indexkapcsi az se baj, ha hibás, csak a kar jó legyen.