asszem nem voltam világos: a szakkommentálásra írtam ezt, Kurucz Laci mondja azt, hogy dzsón párrott (!), meg (ugye a magyar nyelv szabályai alapján a kiejtés) "tejjesen" és nem -ahogy írjuk- teljesen.
És nagyon rossz, hogy nem lehet a tv-n sehol sem átváltani az angol speakerekre. Azok télleg élvezetesen közvetitenek, s télleg szakkomentálnak...
Kurucz állandóan a pénzzel és a pénzdijakkal van elfoglalva, a másik meg akármelyik eurosport kommentátor lehet, annyira halvány lilájuk sincsen az egészhez, hogy csak a közhelyek szintjén mozognak a "fordulatos mérkőzés", "nehéz állás", "csodálatos megoldás" közbeszólásaikkal...
Szal ha vki tudja, hogy az angol kommentátoros eurosportot hogyan lehet befogni kábeltévén, az szóljon! Bár lehet, h veszek egy parabolát, mert azon keresztül bejön :-)))))))))))
Az ERŐ legyen Veletek!
darth
u.i: én is Ebdon-Ronnie döntőt várok, de remélem most Ronnie nyer
Kurucz nemtom mér védi, isteníti annyira Ronnie-t?!
Az igaz hogy nem minden nap születik ilyen játékos, de hát azért van még pár hozzá hasonló! Szerencsétlen Ebdon-ról meg még a végén kiderül hogy nem is tud játszani, hanem csak idegeli az ellenfeleit és azok odaadják neki a fream-eket, vagy a meccseket! Érdekes Fu tudott hozzá alkalmazkodni.
A "hivatásosoktól" meg a falra mászok fel!!
Várhegyi úgy hülye az egészhez ahogy van, nem is foglalkoznék vele.
Varga Ákos még természetesen se tud beszélni, közvetíteni egyetlen egy alkalommal se, kiráz a hideg amikor meghallom azon az "Istenes László" hangon!
Vörös Csaba tenor hangján már akkor számolja a break-et, Kovács Géza Lászlóval együtt amikor még naki se állt az asztalhoz lépő játékos! 1 a break, 2 a break, 3 a.....Barmok!(a többieknél is előfordul sokszor hogy belekezdenek, szinte minuszból számolnak)
Kovács Géza Laci : Mark Dzsé Williams, Sztíppün Hendry, Grehem Dott, meg hogy hány ííííízzben találkoztak az adott játékosok és még lehetne folytatni!
Knézy még talán-talán elviselhető bár ő sincs a helyzet magaslatán néha!
Szabó Gábort tartom az egyetlennek, aki legyen szó bármilyen sportágról természetesen tud beszélni, és ha nem ért valamihez, vagy nem biztos a dolgában akkor nem kezd el hülyeségeket beszélni csak azért hogy mondjon valamit!
Szóval a legtöbbjüknek kevesebbet kéne pofázni és inkább megfontolni hogy mit is akar mondani!
>Nekem mellesleg már abból is elegem van kicsit, ahogy Ebdont b@sztatják állandóan. Kurucz sosem felejti el mondani, hogy Ronnie azért kapott ki tavaly a VB-n, mert Ebdon kiidegelte a lassú játékával.
Ja, nekem is tle van a hozipom Kuruccal es a marhasagaival. Altalaban mute gombbal nyomul, de ma nem voltam eleg gyors es sikerult neki abba a par percbe megint besuriteni hogy S Ebdon "lassu jateka" miatt kapott ki. Meg ha igaz lenne...
Dott meccset meg ugy latszik nem szabad neznem, tegnap kikapcsoltam amiokr a masodik egyenesen allo feketet kihagyta, erre fogta magat es feltamadt. :) Ma delutan dolgom van, remelem mire visszaerek atveszi a vezetest. ;->>
Teljesen igazad van, en is csak azokat nezem, akiknek szeretem a jatekat:) Hiaba piszkaljak Ebdont, en ugy erzem dontos lesz, aztan remelem mindent bevet majd a taktikai fegyvertarabol Ronnie ellen, es akkor egy jo kis meccset latunk majd!:)
Teljesen egyetértek. Nem csak a Ronnie féle látványos, virtuóz snooker lehet eredményes. Nekem mellesleg már abból is elegem van kicsit, ahogy Ebdont b@sztatják állandóan. Kurucz sosem felejti el mondani, hogy Ronnie azért kapott ki tavaly a VB-n, mert Ebdon kiidegelte a lassú játékával. Nos ha Ronnie asztalhoz lépés után mindig lepakolta volna az asztalt, akkor teljesen mindegy, hogy Ebdon mit csinál. Ronnie ott szarul játszott, sok hibát ejtett, ezért kikapott. Nem elhanyagolható persze, hogy Ebdon direkt lassan játszott, de Ronnie nem ezért kapott ki, hanem mert azért, mert kevesebb frame-t nyert. :)
Egy szó mint száz, szerintem is kár bárkit bántani a játéka miatt. Legfeljebb nem kell nézni, vagy nem tetszik, ( vagy bealszok rajta :DD ), de ettől még egyáltalán nem rossz játékos Ebdon, Fu, Dott. Ahogy a mellékelt ábra is mutatja, ők vannak ott perpillanat a legjobb 4 között, innen meg semmi más nem számít, most ők a 4 legjobb.
Meg jo, hogy Te legalabb 2 perce ra tudtad venni a barataidat, nekem meg ennyire sem szokott sikerulni:))) Es hogy tetszett, amit hallottal?:) Helyes, akkor Te is inkabb a jatekukkal foglalkozol, vegulis az a lenyeg:))
Amellett, hogy én nem drukkolok Dottnak egyáltalán, nem tetszett, ahogy tegnap a magyar csodariporterek folyamatosan lebecsülték. Dott hosszú évek óta decens, hullámoktól nagyjából mentes, jó játékot mutat, azért csak nem véletlenül került be 2 éve a döntőbe, és most sem véletlenül elődöntőzik. És a tegnapi, 5-3at hozó rettenetes nyomás alatti 70es breakja elismerést érdemel. Különben nem értem a fiút: látszik, hogy mindig ideges, bemozdul a lökéseknél, ami ugye elvileg alaphiba, a cue actionja rövid és a túlfutása is semmilyen és még is eredményes.
De Ronnie tényleg szemet gyönyörködtetően játszott tegnap, amikor elkapta a gépszíj.
Szia! Igen, láttam már jópár meccset, és én a német kommentátort elég jól értettem, úgyhogy pár dologgal tisztában vagyok azért:) én ugyanis német euro-n néztem. egyszer próbáltam nézni magyaron. pont baráti társasággal voltam, és mondtam, kapcsoljuk be a tévét, mert ma Hendry fog játszani. Furán néztek, de meggyőztem őket, hogy jó lesz. Hát, azelőtt még én sem hallottam magyar kommentátort.... két percig hagyták, hog nézzem:(
Paul Huntert utoljára a Pot Black-en láttam, de szerintem sem ő, sem Robertson nem jó pasi. Nekem nem tetszenek a szőkék:( Ja, és nem is érdekel. A fórumon meg azt hiszem, végül Ronnie lett a legjobb pasi:P
Ugyan, gondolom lattal mar jonehany meccset, ugyhogy nem lehetsz "buta". Es ha meg jobban bele akarsz jonni, akkor a legjobb helyre jottel! En is itt tanultam meg mindent, mivel amig csak angol kommentar volt, nem sokat ertettem. Szerencsere nagyon keszseges a tarsulat, sok kerdesemre valaszoltak turelmesen (gondolom vagy tizedszer:). Ha van egy kis idod, olvasgasd vissza a forumot, mert sok erdekesseg elojott mar. Es melyikuk a jobb pasi?:) Nem mintha a jatekosokat stirolnem, csak most mar erdekel a velemenyed:) Gondolom szegeny Huntert nem lattad mostanaban, mert szerintem eleg lehangoloan nez ki:( Remeljuk most mar a gyogyulas utjara lep... Akkor erdemes lesz elkoltozni, osztol mar kovetheted az esemenyeket:) Jo ejt!
Úgy látom egy darabig én leszek itt a kis buta, de majd beletanulok mindenbe. MÉgiscsak több értelme van, mint bemenni egy olyan fórumra, ahol a legfőbb téma az, hogy Paul Hunter jobb pasi-e mint Neil Robertson:)
Köszi, tényleg megnéztem kik játszanak. Eurom lesz majd, mert költözöm majd el júliusban:) Sajnos valóban nem sok mindenről maradtam le, jobban örülnék, ha egy csomó mindenről lemaradtam volna:( Most megyek aludni, majd holnap benézek 'tájékozódni'. Jóéjt mindenkinek!
Ronnienak nem McCulloch ellen tört el a keze :) Nem tudom ezt honnan szedte. BBC azt írta boxolás közben törte el az edzőteremben. (ezt Ronnie nem erősítette meg - legalábbis az a cikk még így írta)
Na tessek, neha azert jol jon o is:)))) Viszont azt be kell vallanom, megkonnyebbules lesz a VB utan, hogy nehany honapig nem hallom a hangjat, multkor mar felalomban is azt hallottam, hogy "uuuu, ez most teljesen cso, vagy van benne egy kis szog?", meg azt hogy "megprobal bebujni a sarga moge a feherrel", esetleg azt hogy "23-nal jar a break":)
Szia, udvozlet a forumon!:) Nekem speciel Davis, Hendry es White a kedvenceim, az o jatekukat nezem a legszivesebben, aztan jon Doherty, Lee, Parrott, Ebdon... tehat most mar egyertelmu hogy Peter-nek szurkolok!:) A snooker vilagarol mit szeretnel "hallani"? Az eredmenyeknek utana tudsz nezni, az meg mar errol az oldalrol is kiderul szerintem, hogy kik jatsszak az elodontoket a VB-n, ehhez meg komolyabb utanaolvasas sem szukseges. Remelem oszre mar lesz Neked is Eurod, es tudod kovetni a versenyeket:)
Ronnienak még az is belefér, hogy szerintem most játszik leggyengébben a vb-n - és ez az elődöntő, röhej (Robertsonnak kéne itt lennie, kár, hogy ellúzerkedte).
Hát ilyen játékkal nem lesz sokkal szorosabb ez a meccs mint a 2004-es VB-n a Hendry elleni. Főleg ha még Ronnie is belelendülne kicsit...mert ez így még kevés azért tőle is.
Olyan persze nincs, hogy nem adhatja fel, ha meg van eleg pont az asztalon a forditasra :) Akar kezdolokesnel is fel lehet adni, semmi akadalya. Annyi csak a szabaly, hogy a soron kovetkezo ("striker") jatekos adhatja fel a frame-et (errol mar itt tobbszor volt szo, hogy ezt nem igazan szoktak betartani).
Egyebkent sztem csak annyit kerdezett Williams Dott-tol, hogy "Is that a concession, Graeme?" En nem hallottam figyelmeztetest...
83% safety success az igen karcsu mindket reszrol.