Keresés

Részletes keresés

Zombie Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10219
Mike Hallett :)
Előzmény: Keidl (10218)
Keidl Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10218

Ezt egy olyan ember mondta ,aki kb 20éve a legjobbakkal snookerezik,de leirtam ezt is.Mind1.

Ha nem a Kurucz,akkor ki?

Ciani Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10217
Ronnie kéztörésével kapcsolatban azóta már finomított :)
Előzmény: Gaaboor (10214)
Ciani Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10216
Inkább úgy mondanám, hogy a második mondat után minden butaság vagy tévedés :)

Nem akarom védeni Kuruczot, mert tényleg nem tökéletes és vannak alapvető tévedései, de szerintem _annyira_ nem szar (a mellette lévők annál inkább, csomószor az ő kijavításukkal van elfoglalva :). Azt hiszem, te írtad, hogy semmit nem tesz hozzá, amit nem tudnál magadtól, hát nekem néha igen, én pl nem szoktam figyelni a dákó fogásának helyét, ő délelőtt az egyik színes mögé bebújtatáskor felhívta a figyelmet rá, hogy ilyenkor rövidebben fognak rá, meg pár hasonló dolog volt már a két hét alatt. És nem szabad elfelejteni, hogy ami nekünk zavaró (pl az állandó kimennyitkeres), az valszeg a nézők többségét meg érdekli.

Ettől függetlenül én is a két Mike-ot hallgatnám szívesebben persze továbbra is.
Előzmény: Gracioso (10211)
pasa_ Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10215
Semmi bajunk azzal, hogy Laci a billiarddal foglalkozzon, azzal van problemank hogy ehelyett kozvetit... :)

Sullivan *most* epp nem ugy fest mint aki leszarja, sot szvsz az elozo versenyen sem azert utazott annyit Kinaig hogy tavolkeleten szarhasson megis kizugott 0:5-re.
Tenyleg volt idoszaka amikor unottan jatszott sot mondta is hogy visszavonul de ez szvsz elmult. Vagy legalabbis felre van teve arra az idore amikor stabilan vilagbajnok es listavezeto lesz megint.

Amugy szerintm is meg tudna nyerni barmelyik versenyt ha tudna tartosan koncentralni es nem sodornak el hangulatok. A keze nagyon ott van a feje nem annyira.

Előzmény: Keidl (10210)
Gaaboor Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10214

Kedves Keidl! Jószándékodat feltételezem, de nem hiszem, hogy meg kellene a Kuruczot védened. Magyar viszonylatban jó kommentátornak mondható - legalábbis a társaihoz képest, akik elképesztően felkészületlenek. De csak a magyar viszonyokhoz képest! Aki valaha hallotta az Eurosport angol kommentátorait, nos abban kétség sem merülhet fel, hogy bizony a Kurucz csak itthon állná meg a helyét, a snooker őshazázában, Angliában nem. Legalábbis a véleményem szerint. Pl. egy komoly kommentátor olyant sohasem mondana, hogy Sullivan snookerezés közben törte el a kezét, mert hát ez nyilvánvalóan hatalmas marhaság. Ezenkívűl, annak ellenére, hogy bírói képesítése is van, hallottam már tőle súlyos tévedéseket a szabályok értelmezésekor. Az pedig, hogy már harminc éve foglalkozik a biliárddal, önmagában nem sokat jelent, számtalan ellenpéldát lehetne felhozni állításod cáfolatára.

Sullivanről pedig csak annyit, hogy véleményem szerint nem pusztán a valaha született legtehetségesebb snookerjátékos, hanem a játékosok között az egyetlen ZSENI. Másként fogalmazva a snooker Paganinije! A többiek is jók, nagyszerűek, de nem zsenik. Egy játékos színvonalát nem az alapján lehet lemérni, hogy hány pontot tud szerezni vagy hány VB-ét nyer(t) meg, hanem valami egészen máson, amit nagyon nehéz megfogalmazni, de olyasmikre gondolok például, hogyan tud megoldani megoldhatatlan helyzeteket vagy hogy mennyire ötletesen vagy könnyeden játszik. Ronnie annak ellenére, hogy zseni, sohasem fog annyi címet nyerni, mint pl. Hendry vagy Steve Davis, mert mentálisan erre sohasem lesz képes. Ez azonban semmit sem von le az értékéből, legalábbis az én szememben nem. Azzal pedig nem értek egyet, hogy adott esetben azért nem játszik jól, mert leszarja, szerintem rendszerint igyekszik komolyan venni a játékot, csak lelkileg képtelen összeszedni magát. Hisztis, hangulatember, csapongó. Ez azonban a zsenikre jellemző. Az ő játéka mindig játék és sohasem "akarás". A pénzről pedig csak annyit, a top32 "öreg rókái" mind milliomosok, elsősorban már egyik sem a pénzért játszik.

Zombie Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10213
Szerintem enyhen fogalmazol...
Előzmény: Gracioso (10211)
pasa_ Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10212
Es YESSSZ! Lam, nem voltam itt es Dott kiegyenlitett. Raadasul milyen gyonyoruen, egy hiba Sullivantol es kampo.
Gracioso Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10211
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de minden második mondatod butaság...
Keidl Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10210

Szevassztok!

Nem szoktam követni ezt a topicot,én általában a poolon vagyok (mivel poolos vagyok),de most olvasgattam itt egy kicsit és láttam ezt a Kuruczos elégedetlenkedést.

Szóval!!!

A Laci kb 30éve foglalkozik biliárddal,úgyhogy valszeg valamennyit konyít hozzá.

(sztem ennyi elég is erröl)

Sullivanról csak annyit,hogy a valaha volt legtehettségesebb és legnagyobb játékos a világon.Azt a versenyt nyerhetné meg ameiket csak akarná.Csak éppen leszarja az egészet.És ezt nem én mondom.... :

A pool EB-n a kisebbik Toth Sanyi beszélgetett Tony Dragoval,és Drago azt mondta, hogy Sullivan azt a versenyt nyerhetné meg amelyiket akarná,ha nem szarná le az egészet és,ha nem lenne meg így is  a pénze.Még azt is mondta ,hogy amiota megjelent az új generáció :Sullivan,Handry,Ding Jung Whi,Murphi.. azóta arra az álláspontra jutott,hogy el kell ismernie ,hogy ő csak egy másodosztályú játékos.

Amikor ezt elmesélte a Sanyi ,csak néztem rá. TESSÉK???????????? :D:D:D

Ebdonról annyit,hogy angliában az első 100 játékos egy szinten van,és hogy onnan ki jut akármilyen versenyen 16 vagy 8 vagy 4 közé az lutri.Teljes mértékben a pillanatnyi formától,rutintól és egyéniségtöl függ.

De a Kurucz azt is elmondta egyik közvetitése alkalmával,hogy volt valami felmérés hogy ki lő le több golyót hiba nélkül és asszem 998al Sullivan az elsö ,996al pedig nemtom ki a százvalahanyadik.2 golyó van az elsö és a százakárhanyadik között.(miröl beszélünk?)

Szóval én úgy látom,hogy jelenleg Sullivan a valaha volt legnagyobb snooker játékos és bárkit megver a világon akit csak akar.És ezt ők is tudják.

Erre bizonyíték a stílusa.Gondolom látta mindenki a mai Dott-Sullivan meccset.Amég a Dott lökött ő beleröhögött a kamerába.Asztalnál kelltt volna már lennije ,de ő a kamerába figurázott.Aztán lepucolta az asztalt és a rózsára úgy lökött,hogy a hosszabító másik végére rakta a spiccét.Egyszerűen látszik rajta,hogy félvárról játszik míg a másik megfeszül.Látszik rajta ,hogy azt csinál az asztalon amit csak akar.

Jó játékot!!!!!!!

Szevassztok!!!!!!!!!!

Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10209

Ebdon jól játszik, meglesz neki a döntő :-)

13-7.

Előzmény: Zombie (10207)
Thomas_ Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10208
Mondjuk en jobban szeretem a lassabb meccseit, amikor lehet nyugodtan elemezni az allast, de azt se banom, ha ennyire megy neki:)
Igazabol azt szeretem benne, hogy latszik rajta, hogy sokkal jobban koncentral, mint a tobbiek. Es bizony koncentracioval meg a tudasbeli kulonbsegeket is ki lehet egyenliteni:)
Előzmény: Zombie (10207)
Zombie Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10207
Peter alig hibazik potot, poziciot, nagyon penge most.
Thomas_ Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10206
Remelem az kattant be, hogy "Jee, ha neki sikerult, akkor en is lehetek siman vilagbajnok! Na gyerunk, jatsszunk egyet!":)
Előzmény: Ciani (10205)
Ciani Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10205
Ebdon nagyon komoly, jó rég nem volt ilyen formában, ezek a nagy breakek nem igazán voltak jellemzőek rá az utóbbi időben (finoman fogalmazva sem :), valami bekattant nála a Murphy elleni meccsen.
Thomas_ Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10204
Milyen szep break volt Ebdontol! Mar 10-7, csak igy tovabb!:)
Thomas_ Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10203
Na, engem aztan ne zsurizzen a Horvath Mariann meg a Varga Makos:)
Egyebkent ez tok jo, tenyleg elmehetne valamelyikotok! Csak lesz valami snooker osszefoglalo! Es ha mar majus 1 is jo, akkor meg a dontot is kommentalhatnatok:)
Előzmény: Gracioso (10191)
king13 Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10202
Az egész délelőtti szakasz sokkal színvonalasabb volt mint ez a szenvedés itt délután...
Előzmény: Ciani (10199)
king13 Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10201
Ez a meccs meg egyre szarabb, egy viszonylag egyszerű középső lövés és Ronnie még csak a zseb "ívét" sem találta el. Remélem kicsit összeszedik magukat mert ez így elég gáz lesz 17 nyertig.

Ronnie meg most mit csinál? Megint leszedte a bőrt a dákóról?

Mondjuk most Dott elég szépen összehozta ezt a framet :)
Zombie Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10200
Igen, de ott meg kell dicserni Fu-t, mert szep clearance volt.
Előzmény: Ciani (10199)
Ciani Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10199
Sokat fikáztam Ebdont,most úgy érzem, kicsit meg kell követnem :) Nagyon okosan játszott a délelőtti sessionben, szerintem rájött, hogy a taktikus-bealvós stratégia Fu ellen könnyen kontraproduktív lehet, ezért én úgy láttam, hogy a frame-ek elején nem törekszik tökéletes biztonságikra, half-chance-eket hagy, amikből Fu többször is meg tudott indulni,de mivel break buildingben elég közepes a srác, rendre meg tudta fordítani a frame-eket. És milyen jó játékkal! Olyan breakeket épített, amikről őszintén szólva nem gondoltam, hogy képes rá :) Az utolsó frame elszúrása azonban elég nagy hiba volt.
king13 Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10198
Ronniet rossz nézni, legyen már vége ennek a sessionnek.
Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10197
Változatosság kedvéért megint a pénzről dumálnak :-(
Előzmény: sidespin (10195)
king13 Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10196
Nyilván hülyeségeket beszélnek, úgy ahogy Jimmy ellen is feleslegesen szídták Grayt. Bár az tény, hogy Dott sem játszik jól, annyi lehetőséget adott Ronnienak hogy ha Ronnie akár úgy játszana ahogy az első sessionben ez nem lenne azért 3-1 a szünetben.

Ez a hosszabbító viszont poén volt a végén :D
Előzmény: sidespin (10195)
sidespin Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10195

Hát, most szívesen meghallgatnám Kuruczék makogását arról, hogy Dott ilyen kaliber meg nem olyan kaliber, mert immár a 3ik frame-t nyeri zsinórban.

Ettől még továbbra sem a kedvencem, de egyébként le a kalappal előtte.

Előzmény: king13 (10194)
king13 Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10194
Hát nem tudom, azt a pirosat én is inkább lebontottam volna a falról...középre nem igazán lehetett volna azt eltenni szerintem :)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10193
Tanári végjáték Dott-tól... egyre szimpibb ez a pali
sidespin Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10192
1 baj van: se májusban, sem júniusban nem lesz snooker az eurosporton(szerintem):))
Előzmény: Gracioso (10191)
Gracioso Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10191
Valaki menjen snookert kommentálni! Ha kimondja Dott nevét, már kiütötte az egész bagázst a nyeregből! :)

http://www.eurosport.hu/eurosport/sport_sto854097.shtml
orbitor Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10190

Nagyon tetszik a vb, Ronnie újra bajnok lesz!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!