>Hát ha valaki szponzorálja a NISSANCLUB.HU regisztrálását! :-)
szerintem nem kell hozzá domain reg. sokkal inkább egy reklámmentes webtárhely. domain reget meg majd tagok összedobják :)))))))))
mindenki bedob havi 100 forintot :))))))
vagy alapítsunk alapítványt :)))))))))))
vagy egyházat :))))))))))))))
és hirdessünk: "kérem adója egy százalékával járuljon hozzá a nissan klub domain fenntartásához" :)))))))))))
ma nagyon formában vagyok.......:)))))))))))))
hehe, már neked is van pisilőd? :))))
szegény butyukit mindenki fikázza, pedig....pedig.... :))))
na nem tagadom egyszer elmentem megnézni még régen az ászhoz. félelmetes. és most komolyan: azért nem vettünk anno ilyet, mert tényleg baromira nem éreztük biztonságosnak. a szalon dolgozóinak hozzáállása, a felajánlott kedvezmények, a fizetési feltételek, a segítőkészség, stb ennél a kereskedésnél(márkától függetlenül) volt a legszimpibb (és nem ott dolgozom!! :) ).
nemrég egy kollégám is lecserélte rönóra. a gyerekek végett....
Huh, ideje már tiszteletem tenni, elég régen írtam. Mondjuk ez csak azért volt, mert az autónak egy baja van összesen, mégpedig, hogy tankolni kell bele. :-) Ezen kívül viszont szépen gurul. Igaz Demszkynek köszönhetően bármelyik pillanatban elhagyódhat valamelyik féltengely... :-/
Mivel megpunnyadtunk má megin, ezért elmesélek egy jó kis maximás sztorit... az asszony ugyi tutta, hogy milyent akarunk (:))) venni, de nem ült még benne, nomondom, gyere, oszt próbáld ki... szegénykém... kissé megijett :)))
de mikó közöltem, hogy ő úccse kap csak micrát, maximum, akkó lenyugodott...
ui: már szeretnék a nissan fán klubbhoz tartozni... nincs ott tiszteletbeli tagság? :))))
:))) he, ez jó!
olyan mint a múltkor a szerelő...:)
nem.
de szerintem kishazánkban ez szakmafüggetlen...
itt körülöttem mindenki nagyon élénk arckifejezéssel ül és erős internetezéssel próbál ébren maradni. :))))
meg némi metálzene szűrődik az egyik fejhallgatóból....
na kitudja mi ez? megfejtés: IT osztály :)
A CVT-ről télleg volt ilyen hír, bár nem tudom, kinek nem vált be. Nekem nagyon!!! Úgyhogy tessék továbbrta is CVT-váltós autókat készíteni Nissanos bácsik!!!
:-))
Ez a Nissan szerintem egyértelműen a belföldi piacra megy. Pedig én is betolnám a garázsba...