Keresés

Részletes keresés

őrszem Creative Commons License 2000.06.19 0 0 586
Jeanway=Janeway
őrszem Creative Commons License 2000.06.19 0 0 585
Hát úgy látszik, én most le vagyok maradva egy kicsit.
A DS9 véget ért Ezt nagyon sajnálom, mert a sorozat véleményem szerint is nagyon jó volt.
Bár amikor elkezdődött, nem nagyon tetszett. a TNG után valahogy gyengének tünt. A dolog akkor kezdett érdekes lenni, amikor feltünt a Dominion.
Az utolsó évad részei pedig /legalább is nálam/
a legkirályabb sorozat címére emelték a DS9-et.
A TNG továbbra is a kedvenceim közt maradt.
Aztán jött a Voyager. Nőt ültetnek a kapitányi székbe, s máris több millió fényévnyire találják magukat, s nem képesek hazajutni. Picardnak ez soha nem volt gond.
De nem akarom én leszólni Jeanwayt/se a nőket,/.
Amikor a Voyager első részeit láttam, megmondom öszintén nem tetszett. Bár a DS9 kezdése sem volt valami eget rengető az elején.
Az újabb részek már türhetöbbek. Remélem lesz még jobb is. A sorozat egyik legérdekesebb és legjobb karaktere Seven.
Egyébként mi ez az új sorozat dolog?
Az hogy a DS9-et befejezték, fájdalmas de érthető döntés.
Annak idején a TNG-t is váratlanul sikerének csúcsán fejezték be.
És az is igaz, hogy a csúcson kell abbahagyni.
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.18 0 0 584
A Highlander c. paródiában már szolgál 1 borg a hajón.
Előzmény: LtGlove (583)
LtGlove Creative Commons License 2000.06.18 0 0 583
Dave nekem annyira tetszett ez a történetszál, hogy ha egyszer valóság lesz belőle én azonnal megírom a parodiáját :)

Most komolyan. A Star Trek nem erről szól, még ha sok űrakcióhoz szokott, ingerhiányos környezetben felnőtt borg palánták ezt részesítik elönyben. A Star Trek mint olyan a sci-fi műfaj keretein belül próbál egy olyan ideális jövőt felvázolni, ahol az egymás meletti békés együtélés utopiáját próbálják megvalósítani és az olyan emberi gyarló tulajdonságokat mint a vagyonszerzés és öncéló tevékenységet, legalábbis a Föderáción belül felváltja a tudásvágy és az önmegvalósítás.
A háború olyan színfoltja a történetnek, mely arra hivatott, hogy megmutassa mennyire tudja a fejlett humanoid megőrizni "emberi" méltóságát egy olyan megalázó és szomorú esetben mint egy háború.

És ha már itt tartunk az Alfa és Béta Kvadráns föbb népeinek titkosszolgálatai rendelkeznek olyan tömegpusztító fegyverekkel melyekkel, bár egyezmények betiltották, akár az "egész Gamma és Delta kvadránst meg lehetne szüntetni" Ez azért egy kicsit sok :) De egy tömegpusztításnak mi értelme lenne. A másik dolog az, hogy nekem ez a borg téma már egy kicsit elcsépeltnek tűnik. Ha így halad a történet tovább, ahogy eddig, a végén még a Föderáció felveszi a Borg-ot a tagjai közé :) Ez azért, ha lehet még durvább volt :)

A Star Trek-ben a fantáziának a logika és néha a fizika szab határt :)

mrzool Creative Commons License 2000.06.18 0 0 582
Udv Dave!

Na, nekiallok masodszorra, mert multkor jol elszallt a Mozilla...:(

Lehet, hogy kicsit kemeny lesz a kritika, de ne vedd a szivedre, en csupan
a Trek es a nezokozonseg erdekeit szoktam figyelembe venni az ilyen 'uj'
otleteknel.

>Nem akarok beleokoskodni, (nem túl sok részt láttam...)

Na, eloszor is nezd meg mind az 500 reszt!:)) Komolyra forditva a szot,
tenyleg nezz meg minel tobbet, hogy jol latsd a filozofiat, a story-line-t,
a Trek fizikajat, megvalosithato dolgokat, mar lefutott otleteket, etc...

> Mindegyik egy ÉVAD.

Hm, B5 deja vu...

> A Főcím, Star Trek - The Great War

Nos, ez abszolut nem illik a Trekhez. Meghogy 'A nagy haboru'...:( Az ST
eredetileg nem errol szolt, es annak ellenere, hogy a DS9 es a Voy is
elment egy ilyen iranyba, en (es gondolom nem vagyok egyedul), nem tartom
jo otletnek. Ne erts felre, en pl. nagyon birtam a Dominion-haborut vagy
a Voybol a YoH-t, hiszen azoknak mondanivalojuk is volt, es nem csak az
akciora helyeztek a hangsulyt.

> Star Trek - The New Quadrant

Tobbe-kevesbe mind a 4 kvadranst ismerjuk mar, szoval hogyhogy 'uj'? Ezt
nem ertem...

> A Borgok egy csellel asszimilálják a Dominion nagy részét, és így, hogy már alakot is tudnak
> váltani,

Eloszor is borg es nem borgok.:) A valtozokat _eleg_ nehez lenne
asszimilalni, de ebbe nem kotok bele, mert leirtad, hogy 'csellel'.:) Bar
azert alakvalto dolgozokat eleg nehezen tudnek elkepzelni.

> Föderáció széthullik, a Földet asszimilálják, a vulkaniak egy ismeretlen fertőzésbe, amit ez
> az alakváltó-borg gén hordoz, szinte mind belehal, az utolsó csoport a Romulánokhoz és a

Inditasnak eleg tragikus, ami meg nem is lenne baj. De ha tul pesszimista
a kezdes, az eltantorithat eleg sok nezot, ill. nagy eselye lenne, hogy
vlmi iszonyu inkonzisztens esemeny oldana meg vegul mindent...

> amit a Romulánok találnak meg. A Hajsza megindul, a Borg elindul a Romulánok után,
> útközben feldúlja az Alpha Kvadránst,Béta Kvadrásnt... A Klingonok kimúlóban... A DNS-ek

A borg nem pusztit pusztan onceluan, csak a fejlett, szamukra is hasznos
civilizaciokat asszimilaljak. (Kivetel Lone mini-kollektivaja, de ugye itt
nem errol van szo...)

> Ők a wergek. Félig alakváltó, negyedrészt kligon, negyedrészt ember. A Romulánok, utolsó

Na igen, egy ujabb hibrid-faj...:((

> bázisuk árán építenek egy hajót, a Bárkát, mely elindul a Gamma kvadránson keresztül kb.
> warp30-cal hogy találhassanak a wergek egy új bolygót, ahol újra kitenyészthetik az emberi

Ha a borg asszimilalja a Dominiont, akkor _szinte_ az egesz Gamma Kvadrans
a hatalmaba kerul, szoval felesleges odamenni. A warp 30 pedig jol hangzik,
csak semmi ertelme nincs.:) Annyi meghajtasi technika van, miert kene a
lehetetlen warp 10-et atlepni? Csak nehany ami eszembe jut: transwarp,
quantum slipstream, coaxial warp...

> Késöbb, mikor már elég ember nyüzsög a bolygón, a Sperkitius78-on, a Bárka, és a Béta
> kvadránsban hozzájuk csatlakozott Bird of Prey-ek, valamint egy XXIX. századi időhajó
> segítségével megverik a borgokat, majd egy időhasadékon kersztül megszerzik a DS9 terveit,
> és a Naprendszerhez egészen közel megépítik A NewSpace7-t.

Huh!:) Kivancsi lennek a Bird of Prey kontra borg csatara... Ja, jo, hogy
emlited az idohajot! Ugyan nem sok resz volt meg, amiben 29. szazadi
technika szerepelt, de azert figyeljunk arra, hogy ne kovetkezzen be vlmi
hatalmas katasztrofa a 24. es a 29. sz. kozott, mert kisse hihetetlen
lenne, hogy a 29. szazadban meg mindig jo hatalmi pozicioban, bekeben es
fejlett technikaval rendelkezik a Foderacio.

> Innentől egy évadnyi csatajelenet. Ehhez ti jobban értetek. (Bird of Prey-ek, ujjabb Bárka t.

Mar kifejtettem mi a velemenyem a tulzott eroszakrol a Trekben... Es
oszinten, azok a roncs, toldozott-foltozott klingon hajok mire mennenek
egy ilyen haboruban? Mar a Dominion-haboruban is hullottak, mint a legyek.

> hajók, már két időhajó, New Space Seven és egy-egy megjavítoot, jövőbeli pajzsal ellátott
> Interpid és Galaxy osztájú hajó, földi és werg legénységgel a fedélzeten.) Ezekkel a hajókkal
> visszafoglalják a Földet, a Borgot pedig örökre elpusztítják... Na de hogy?

Tulsagosan irrealis. Nehany hajoval nem lehet megverni a borgot. Meg akkor
sem, ha 29. szazadi technologiat hasznal, gondolj csak a Voy: Drone-ra. Es
a Foldet megtisztitani 9 milliard dolgozotol, hat szep kis munka lehet.:)

> A Borgok tűz alá veszik a NS7-t, de végül Jack II. Sagan úgy dönt, hogy idődetonátorok
> segítségével, (amit az időhajók hoztak) berobbantja az NS7-t, és a Borgok, akik éppen

Tudod mire jo egy idodetonator? Mert a Voy: Relativity-ben bizony van egy
ilyen, de az nem csinal terhasadekot.

> átszállnak, egy téridőhasadékon át valahova (nevezzük OMEGA KVADRÁNSNAK, kb
> 78,000,000,000,000,000,000 fényévre a Delta kvadránstól) kerülnek, örökre eltünve az Alpha
> Kvadránsból.

??? Omega Kvadrans? Ezt eleve nem ertem. Talan egy masik galaxis! A mi
Galaxisunk a Trekben 4 kvadransra van felosztva, alfa, beta, gamma, delta.
Ezek kozul hol van az omega? Es az sem eleg, ha csak az alfabol tunik el
a borg, hiszen az elobb irtad, hogy a gammat is elfoglaljak, ill. a delta
is az oveke, hat akkor gondolom az beta sem tartja tul sokaig magat (ne
feledd: Az ellenallas hasztalan!:))), szoval mi az a par milliardnyi dolgozo
elvesztese az alfabol...

Szoval ennyi jutna eszembe igy elsore. Nem akarok iteletet mondani, hogy
erdemes-e egy ilyesmit megvalositani, aki elolvasta irasom, ugyis tudja
mi a velemenyem...:) Nos, Dave, ennek ellenere ne add fel, csak elobb jol
lenne tajekozodnod sci-fi (es nem csak Trek) teren. Manapsag nehez ujat
kitalalni, de nem lehetetlen!

Bye, mr Zool

Előzmény: DAVE (558)
Dob Creative Commons License 2000.06.18 0 0 581
A hétvégi Voy nagyion fárasztott, nem igazán kedvelem a holodeckes részeket, de ez nagyon jó volt. Én csípem az ilyen Flash Gordonos fimeket, úgyhogy ez is bejött.. A kapitány valóban jól nézett ki mint Queen Archania.. persze jobban örültem volna a Seven öltözik (vetkőzik) be a szerephez..
Patrick Stewart mint prof X szerontem teliltalálat. Még ugyan nem sokat láttam a filmből a trailereken kívűl, de neki jól fog állni.
Locutus Creative Commons License 2000.06.17 0 0 580
Ma láttam egy fél másodpercet a RobbanóFejek című valamiből az HBO-n, és Avery Brooks benne volt.
Ennyi.
Valiant Creative Commons License 2000.06.17 0 0 579
"Nos valóban lekezelő voltam, rossz szokásom. Bocsánatot kérek. Időnként szembesülök vele...Szó se róla, a néhány hozzászóló az én megnyilvánult lebecsülésem kapcsán is jó hangnemben reagált, ez mindenképp pozitív! Anyázásokkal is lehetett volna folytatni "

No problem. Bevallom, féltem, hogy komolyabb lesz a dolog. Nagyon örülök, hogy elég felnőttek vagyunk(tok) a nézeteltérések normál hangnemben történő kezeléséhez. Arról nem is beszélve, hogy sokan nem hajlandóak beismerni hibáikat. Továbbra is tisztelettel nézek rád, Zsurmi.

"Tulajdonképpen összekombinálás történt részedről Valiant (most Dave is beszáll ;-) ill. a spanyol viasz feltalálásának tipikus esete :-) Az a baj, hogy rossz volt az indítása."

Tudom, igazad van. Pedig általában nincs gondom a kommunikációs készségemmel, de ahogy te is mondtad:

"(akár "trekkerhez méltó", akár nem - gyarló emberek vagyunk)... "

...ezért hibázunk is.

Na, hagyjuk a témát, és engedjünk újra teret a TREK-nek!!!!!! :-))

Előzmény: zsurmi (561)
Locutus Creative Commons License 2000.06.17 0 0 578
Na igen, ez a változat tényleg megért volna egy próbálkozást. :-)
De azért így is tetszett. Janeway olyan fejeket tud vágni, hogy azért már külön érdemes nézni a Voyagert. :-)
Előzmény: Larel Anorien (577)
Larel Anorien Creative Commons License 2000.06.17 0 0 577
Mindenesetre nem hiszem,hogy sokat vacakolt volna:amint a kezébe kerül a pisztoly,sitty-sutty a gonoszoknak,kb.3 sec alatt kiismeri a pajzs működési mechanizmusát,jöhet Proton Paris.:)Feromonok? Ugyan már!:)
Előzmény: Locutus (576)
Locutus Creative Commons License 2000.06.17 0 0 576
Éppen ez az, hogy nem nagyon ment volna neki. :-)
Miután megunja Chaoticát, egyszerűen félrelöki, és közben azt mondja, hogy "resistance is futile" :-)
Előzmény: Larel Anorien (575)
Larel Anorien Creative Commons License 2000.06.17 0 0 575
Nahát,eltaláltam!:)

Először komolyan azt hittem,hogy Seven fog beöltözni..:)Bár nem tudom,hogy ment volna neki a bájolgás.:)

Előzmény: Locutus (572)
Locutus Creative Commons License 2000.06.17 0 0 574
Na, igen de még így is messze kiemelkedik a többi hasonló jellegű sorozat közül. (szerintem)
És nekem a Deep Space 9 is tetszett, és lehet hogy meg fogsz lepődni, de jobban, mint a Next Generation.
Előzmény: Czar (573)
Czar Creative Commons License 2000.06.17 0 0 573
Szerintem a mostani Voyager sorozat már csak valami pénzkereseti kilátás a Paramount Studiosnak. Az egész Star Trek megfagyott mióta a Next Generation abba hagyta a sorozatozást. Ezek a Voyageresek, már csak halvány keverékei Kirkék és Picardéknak. Már csak a Picardos mozifilmek jelentenek egy kis felüdülést ebben a témában.
Locutus Creative Commons License 2000.06.17 0 0 572
Én is láttam! (igaz, már moziban is - mármint az előzetest)
Egyébként nem X-Men-szerűség, hanem X-Men. Ugyanis egészen pontosan ez a címe. :-)

Egyébként ami még nem lett volna semmi: Seven, mint Arachnia. :-)

Előzmény: Larel Anorien (571)
Larel Anorien Creative Commons License 2000.06.17 0 0 571
Most láttam az európai MTV-n egy filmelőzetest,Patrick Stewart játszik benne! A címéről sajnos lemaradtam,valami X-men-szerűség...
Larel Anorien Creative Commons License 2000.06.17 0 0 570
Igen,az a paróka...meg az alázatos tekintet:"Engedd le az esküvő előtt azt a pajzsot,Chaoticám édes!" Hehe:D
Előzmény: Locutus (569)
Locutus Creative Commons License 2000.06.17 0 0 569
Már nagyon ki voltam éhezve egy kis Voyagerre, erre jön egy ilyen rész! :-)
Miért nem ismétlik meg?

Janeway nagyon jó volt Arachniának. :-)

Larel Anorien Creative Commons License 2000.06.17 0 0 568
Ez a mai Voyager-epizód...háááát...nem is tudom...érdekes élmény volt.:)
Locutus Creative Commons License 2000.06.17 0 0 567
Tényleg ő volt az. 21 évesen.
Locutus Creative Commons License 2000.06.16 0 0 566
Beugrott a neve is: persze hogy Robert Duncan McNeill.
Locutus Creative Commons License 2000.06.16 0 0 565
Vagy nem ő az?
Locutus Creative Commons License 2000.06.16 0 0 564
Ha jól látom a Tom Paris-t alakító valaki (a neve most nem jut eszembe, de azért biztos tudjátok kire gondolok :-) van éppen most az ALkonyzónában!
(RTL Klub)
mrzool Creative Commons License 2000.06.16 0 0 563
Dave!

Most nincs se idom, se kedvem irni, de fogok reagalni az otletedre, es elore leirhatom, nem biztos, hogy orulni fogsz neki.:( Na mindegy, hidd el, csak jot akarok... Szoval majd jon az irasom...

Előzmény: DAVE (562)
DAVE Creative Commons License 2000.06.16 0 0 562
>Úgy értem az semmiképp sem lenne jó ötlet, ha menet közben kihalna pár faj. Bár!?...

Ki monta,hogy kihalnak? A második évad elejére újra nyüzsögnének az emberek, bár még nem az Alpha Kvadránsban...

Amúgy még dolgozom a folytatáson!

Előzmény: Valiant (560)
zsurmi Creative Commons License 2000.06.16 0 0 561
to: Valiant

>Nem kéne mindig ilyen lekezelően beszélned másokkal. Isten ments, hogy
>összevesszünk, de lehetnél türelmesebb is. Neked nem tetszett a Bárka ötlet. Ok.
>Tiszteletben tartom a véleményed. Nagy baj lenne, ha mindannyiunknak ugyanaz
>tetszene.

Nos valóban lekezelő voltam, rossz szokásom. Bocsánatot kérek. Időnként szembesülök vele...

>A célom az volt, hogy elinduljon egy gondolatmenet: ki milyen ötlettel
>állna elő a Paramounth-nál.

Akkor azt jobban kellett volna kezdeni. Tudod elsőre nagyon úgy tünt, hogy "hű, mit találtam ki!", hanem nekem egy ilyen tetszene: ...

======
to: All

>Nem akarok beleokoskodni, (nem túl sok részt láttam...) de Valiant ötletéhez
>annyit, mit szólnátok ahhoz:

Érdekes látni a gyermeki fantáziálásaitokat. Én már rászoktam, hogy az enyémet nem osztom meg másokkal, mert én röhelyesnek érzem őket. Jó nektek, hogy ti a tietekét még ill. egyáltalán nem. Ne vegyétek lebecsülésnek, "gyermeki"-t, mint írtam nekem is van (még mindig).

Viszont én röhelyesnek érzem, főleg azért mer úgy vetődött vel, hogy "kitaláltam valamit". Ez ki is mondom - ez szólásszabadság. A toleranciám abban nyilvánul meg, hogy szóra méltatom, kommunikálok róla és nem kezdek el cimkéket aggatni rád. Viszont megkritizálom!

Tulajdonképpen összekombinálás történt részedről Valiant (most Dave is beszáll ;-) ill. a spanyol viasz feltalálásának tipikus esete :-) Az a baj, hogy rossz volt az indítása.

(Én tudom magamról, hogy scifi terén mennyire műveletlen vagyok és az ilyen fórumokon ebből az alapállásból indulok ki - segíteni szokott a méltóságom megőrzésében :-).

Nem baj, hogy ez történik, mert nem születik senki egy bölcs öregember tapasztalataival.

Szó se róla, a néhány hozzászóló az én megnyilvánult lebecsülésem kapcsán is jó hangnemben reagált, ez mindenképp pozitív! Anyázásokkal is lehetett volna folytatni (akár "trekkerhez méltó", akár nem - gyarló emberek vagyunk)...

>Mindegyik egy ÉVAD.

Van egy csomó megvalósíthatósági probléma az ilyen tervekkel. A film ill. tvsorozat készítésnek vannak begyöpösödött szabályai, amelyek a tucatprodukcióknál általában működnek. Egy-egy igényes/érdekes mű csak kevés korlátot szakíthat át egyszerre és bizonyíthatja be, hogy úgy is működhet. SZVSZ a TOS és a NTG ilyen.

>A Főcím, Star Trek - The Great War

Az egész egy keveréknek tűnik a kedvenc mozzanatokból.

>Star Trek - The New Quadrant
>Második évad
>Star Trek - New Space 7
>3.évad:
>Jack a bázison marad. De az ő tudása nélkül nem lehet újranépesíteni a Földet. Egy Elit Bárka osztag elindul , hogy

Az évadonkénti újdonságot is kitalálta JMS a Babylon 5-ben, és ő valósított meg erősen öszefüggő történtetszálat is ebben a műfajban (amelyet nem ő talált ki). Ha új szereplőgárdára gondolsz, akkor a fő célpont az átlagamerikai nem fogja szeretni, mert nincs idő megkedvelni a szereplőket, azonosulni velük és megvenni a merchandise termékekekt...

Előzmény: DAVE (558)
Valiant Creative Commons License 2000.06.15 0 0 560
Örülök, hogy ilyen jó véleményed van a "Galaxies"-ról. Igazad van abban, hogy a technikai távlatok nagyok. Amikor arról beszélünk, hogy a jövőben, soha nem merünk elég távolra tekinteni. Nos, itt a lehetőség. Ez a jövő nem kell, hogy a jővő évtized legyen, vagy a jövő évszázad! Elmehetünk addig, amig még van realitása annak, hogy ilyen idő-eltolással még Trek-et lehessen csinálni.
Úgy értem az semmiképp sem lenne jó ötlet, ha menet közben kihalna pár faj. Bár!?... Miért is ne? Az új fajokért nem is kellene olyan meszsire mennünk. "Felnőhetnének" a szemünk előtt is.
Előzmény: Locutus_hun (552)
Valiant Creative Commons License 2000.06.15 0 0 559
Hye!

1.:Zsurmi!

Nem kéne mindig ilyen lekezelően beszélned másokkal. Isten ments, hogy összevesszünk, de lehetnél türelmesebb is. Neked nem tetszett a Bárka ötlet. Ok. Tiszteletben tartom a véleményed. Nagy baj lenne, ha mindannyiunknak ugyanaz tetszene. A célom az volt, hogy elinduljon egy gondolatmenet: ki milyen ötlettel állna elő a Paramounth-nál. Nem hiszem, hogy mindent az ember szájába kell rágni: most vitázzunk, most meg ne! Az jön magától. Nos, várom(juk) az érdekes ötleteket!

2.:JamesTKirk!

Mikor lehet látni az emlitett sorozatot a SAT1-en?

3.:DAVE!

A gondolatmeneted néhol picit kacifántos volt nekem, de nagyon tetszik. Nem érdekel, hogy ezért meg azért, meg amazért lehetetlen, mert a Trekben ez igy szokás, meg úgy! Igen is tetszik. Szeretem az akciódús, az előzményekhez képest felkavaróbb storykat! Várom a fojtatást!

DAVE Creative Commons License 2000.06.15 0 0 558
Nem akarok beleokoskodni, (nem túl sok részt láttam...) de Valiant ötletéhez annyit, mit szólnátok ahhoz:

Mindegyik egy ÉVAD.
A Főcím, Star Trek - The Great War

Star Trek - The New Quadrant

A Borgok egy csellel asszimilálják a Dominion nagy részét, és így, hogy már alakot is tudnak váltani, elindulnak leigázni a Federation-RomulanStarEmpire-KlingonEmpire szövetséget. A Föderáció széthullik, a Földet asszimilálják, a vulkaniak egy ismeretlen fertőzésbe, amit ez az alakváltó-borg gén hordoz, szinte mind belehal, az utolsó csoport a Romulánokhoz és a Klingonokhoz menekül. De a földi tudósok egy csoportja kijuttat egy DNS-mintát a világűrbe, amit a Romulánok találnak meg. A Hajsza megindul, a Borg elindul a Romulánok után, útközben feldúlja az Alpha Kvadránst,Béta Kvadrásnt... A Klingonok kimúlóban... A DNS-ek egyikével, és egy elfogott Alakváltó DNS-e segítségével, létrehoznak egy új fajt a klingonok. Ők a wergek. Félig alakváltó, negyedrészt kligon, negyedrészt ember. A Romulánok, utolsó bázisuk árán építenek egy hajót, a Bárkát, mely elindul a Gamma kvadránson keresztül kb. warp30-cal hogy találhassanak a wergek egy új bolygót, ahol újra kitenyészthetik az emberi fajt. A Hajó parancsnoka az utolsó ember, Jack II. Sagan. Elsőtisztje Romulán, másodtisztje Klingon. Tudományos tisztje Vulkani. A hajó legénysége kb. 15 % Vulkani, 18 % Klingon, 40 % werg, 5 % android, 22 % Romulán.

Késöbb, mikor már elég ember nyüzsög a bolygón, a Sperkitius78-on, a Bárka, és a Béta kvadránsban hozzájuk csatlakozott Bird of Prey-ek, valamint egy XXIX. századi időhajó segítségével megverik a borgokat, majd egy időhasadékon kersztül megszerzik a DS9 terveit, és a Naprendszerhez egészen közel megépítik A NewSpace7-t.

Második évad
Star Trek - New Space 7

Innentől egy évadnyi csatajelenet. Ehhez ti jobban értetek. (Bird of Prey-ek, ujjabb Bárka t. hajók, már két időhajó, New Space Seven és egy-egy megjavítoot, jövőbeli pajzsal ellátott Interpid és Galaxy osztájú hajó, földi és werg legénységgel a fedélzeten.) Ezekkel a hajókkal visszafoglalják a Földet, a Borgot pedig örökre elpusztítják... Na de hogy?

A 2.évad utolsó része egy másfél órás, különálló rész:
Star Trek - The Tragedy of New Space Seven

A Borgok tűz alá veszik a NS7-t, de végül Jack II. Sagan úgy dönt, hogy idődetonátorok segítségével, (amit az időhajók hoztak) berobbantja az NS7-t, és a Borgok, akik éppen átszállnak, egy téridőhasadékon át valahova (nevezzük OMEGA KVADRÁNSNAK, kb 78,000,000,000,000,000,000 fényévre a Delta kvadránstól) kerülnek, örökre eltünve az Alpha Kvadránsból.

3.évad:
Jack a bázison marad. De az ő tudása nélkül nem lehet újranépesíteni a Földet. Egy Elit Bárka osztag elindul , hogy féregjáratokon és téridőhasadékokon kersztül, de mindenáron visszakozzák Jack II. Sagant. Az Omega Kvadránsban nem nyílhat féreglyuk, mert a téridő ott instabil. Kitudja miért... EZért nem tudnak a Borgok visszajönni, de ezért is nehéz hazahozni Jacket.

Egyenlőre idáig találtam ki...

Dob Creative Commons License 2000.06.15 0 0 557
Én csakegy résztláttam (ha jól emléxem), de neten van valahol??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!