Takarítást vállalok Budapesten és környékén. (8órás munka) Rólam amit tudni lehet hogy pontos,precíz, megbízható,referenciával rendelkező hölgy vagyok. Kedvező áron dolgozom.
63 éves, nyugdíjas pedagógus vagyok, aki napjait aktívan és értékesen szeretné megélni, ezért szívesen vállalok alkalmi takarítást - akár heti rendszerességgel - Budapesten (lehetőség szerint XXII., XI. XII., I., II., V., VI., VII., IX. kerületben) .
Saját otthonomban is fontosnak tartom a rendezettséget, tisztaságot, így ezt amennyire lehet maximálisan szeretném mások otthonában is megteremteni.
Elérhetőség : 'boross.m@freemail.hu' vagy 06-20-545-9601 Boross Magdolna
Óradíj : 1000-1500 forint (az elvégzendő munkától függően)
Takarítást (bejaronői munkát)vállalok Budapesten és környékén. (8órás munka) Rólam amit tudni lehet hogy pontos,precíz, megbízható,referenciával rendelkező hölgy vagyok. Kedvező áron dolgozom.
Heti rendszerességű takarítást - esetleg kisállat, gyerek-fegyület is beletartozhat - vállalok Budán, Budapesten. Szorgalmas, csöndes és precíz vagyok. Magam is szeretem a rendet és a tisztaságot és jól bánok az állatokkal is. Akár már a héten is kezdhetek. :) Órabér: 1000-1500 Ft
Takarítást vállalok Budapesten és környékén. (8órás munka) Rólam amit tudni lehet hogy pontos,precíz, megbízható,referenciával rendelkező hölgy vagyok. Kedvező áron dolgozom.
Takarítást vállalok Budapesten családi házaknál, lakásoknál, lépcsőházaknál, irodáknál! Én egy 43 éves anyuka vagyok, két éves kislánnyal, viszonylag sok szabadidővel! Több évnyi tapasztalattal rendelkezem, emailben fényképes önéletrajzot is szívesen küldök. Bér megegyezés szerint!
Várom mihamarabbi megkeresésüket, további szép napot kívánok!
Elérhetőségek: Email: gigike73@citromail.hu Telefonszám (elérhető vagyok egészen a késő délutáni órákig): 30/743-98-66
III. kerületi (Remete-hegy) kb. 200 m2-es, kétszintes lakás heti egyszeri takarítására keresünk takarítónőt hosszú távra. Feladatok: általános takarítás, rendrakás és vasalás. Munkájára és önmagára igényes, megbízható és leinformálható hölgyek jelentkezését várjuk email-ben, fényképes önéletrajzzal. Bérezés megegyezés szerint. email: gabriella.jofogas@gmail.com
63 éves, nyugdíjas pedagógus vagyok, aki napjait aktívan és értékesen szeretné megélni, ezért szívesen vállalok alkalmi takarítást - akár heti rendszerességgel - Budapesten (lehetőség szerint XXII., XI. XII., I., II., V., VI., VII., IX. kerületben) .
Saját otthonomban is fontosnak tartom a rendezettséget, tisztaságot, így ezt amennyire lehet maximálisan szeretném mások otthonában is megteremteni.
Elérhetőség : 'boross.m@freemail.hu' vagy 06-20-545-9601 Boross Magdolna
Óradíj : 1000-1500 forint (az elvégzendő munkától függően)
Takarítást vállalok a hét bármely napján, családnál. Egy fiatal lány vagyok, akinek jelenleg most nincs munkája de NAGYON szeretne dolgozni! Szeretek takarítani, mert a frissesség és rendezettség látványa mindig örömmel tölt el. Szeretek pakolni, bármivel foglalkozni. Kiskutyát is szívesen sétáltatok, nagyon szeretem az állatokat. Kedves, mosolygós, precíz, megbízható lánynak tartanak, akinek jól esik, ha csinálhat valamit.
22 éve takarítással foglalkozó cégünk részére keresünk megbízásokat.
Honlap:www.porminus.hu
Ugyanitt keresünk :
XVIII.kerületbe,megbízható,antialkoholista,munkájára és környezetére igényes,takarításban jártas,középkorú,(friss nyugdíjas is lehet) férfi munkaerőt,udvaros-takarítói munkakörbe!
XI. kerületi lakásba takarítónőt keresünk (FMH környéke). Heti min. két alkalom, max. 1000 Ft-os órabér. Mosogatás, porszívózás, semmi extra. Azonnali kezdéssel. Érdeklődni: calymna@gmail.com
Ha szükséged lenne a nagyobb gyerekek mellé egy segítőtársra a napi őrület és káosz felszámolásában, vagy csak elfoglalt kismama vagy és a kisbabával szeretnél foglalkozni, és nem a fránya háztartással, vasalással, kérlek hívj bizalommal.
Amennyiben szeretnéd, hogy amíg dolgozol a lakás rendbe legyen téve, és a tiszta rendes lakás várjon mikor fáradtan hazaérsz, kérlek keress.
Keresek olyan családot, akinél besegíthetek heti rendszerességgel a bejárónői feladatok ellátásába takarítás, vasalás, házvezetés, esetleg bébiszitter munkakörben.
Akár egy-egy alkalmas nagytakarítást is vállalok ha szükséges.
Dolgozom, este iskolába játok,és két gyermekemet egyedül nevelem. Nem szórakozásból ez a munkám,hosszútávra tervezek, becsületes, megbízható, leinformálható vagyok. Ezt bizonyítván:saját kulcsokkal rendelkezem a lakásaimhoz, nem ülnek a nyakamon, tudom a dolgom. Anyagi részét tekintve mindenkinek meg van, hogy mennyit gondol rá, nekem is az hogy mennyiért tudom elvállalni.
Személyes találkozást,megbeszélést részestem előnyben, mert nem mindegy kit engedünk be a lakásunkba, az életünkbe. Kölcsönös szimpátia és bizalom elengedhetetlen. Keleti , Blaha ,Budapest XVII-VIII-IX-X kerületei lenne az optimális, de természetesen minden megbeszélés kérdése. Tömeg közlekedem jelenleg még, így másfél-két órás utazásra lévő kerületek biztosan nem jöhetnek szóba.
Ha kérdése van a vanita@indamail.hu vagy telefonon a 0620 532 3009 számon elérhető vagyok.Ha nem veszem fel suliba ülök, de amit tudlak visszahívlak...ha számmal hívtál.
Fiatal, preciz,pontos,gyors takaritono vallal pipere-nagy takaritas Budapest egesz teruleten a het minden napjan.Elore egyeztetett idopontban,ar megbeszeles targyat kepezi.Referenciaval szukseg szerint szamlaval .Hivjon bizalommal!