En annyira nem,sogornomek legfoljebb,de had varjanak-a parkolast ugy is en fizetem.... 15-20 percem lenne mindenkepp-mig ok beszelgetnek,telefonalgatnak,pakolnak.....addig nekem 2 spangli ugy is kell..... ;-) Ha igy jo, jelezd es megadom a szamom v. te a tied tokmind1.... ;-D
Köszi a segítséget a váltógomb leszedésben bár még nem álltam neki :D Észrevettem a kocsiban bárhova van állítva a kormány magasság van a kormánynak egy kis kotyogása... Valami ki lehet kopva vagy valami csavar lehet meglazulva? Köszi a segítséget előre is !!!!!!!!!!!!! A lökös koptató miatt felhívtam a sümegi bontót sajnos nincs nekik olyan :( Egy gyári cikkszámnot esetleg nem tud valaki mondani? Bár gyáriba gondolom horror lehet az ára ...
Köszi a segítséget a váltógomb leszedésben bár még nem álltam neki :D Észrevettem a kocsiban bárhova van állítva a kormány magasság van a kormánynak egy kis kotyogása... Valami ki lehet kopva vagy valami csavar lehet meglazulva? Köszi a segítséget előre is !!!!!!!!!!!!! A lökös koptató miatt felhívtam a sümegi bontót sajnos nincs nekik olyan :( Egy gyári cikkszámnot esetleg nem tud valaki mondani? Bár gyáriba gondolom horror lehet az ára ...
Ez jo kérdés, mert nem az enyémmel van a baj hanem a haver kocsijával! most volt szerencsém bele ülni és az enyém után igen csak nehézkes volt mind a két pedál! de szerintem bovdenos! mi lehet a baja? mert hirtelen én sem tudtam neki mit mondani.
Helló! Attól függ mit értesz "nehéz" alatt. a kuplung a B Vekiben valóban viszonylag kemény. mikor beülök utána apám renaultjába, első kuplungoláskor majdnem átrúgom a padlólemezt :-D a gázpedál eddig nem tűnt fel hogy különösképp nehéz lenne nyomni. //sőt kifejezetten élvezet taposni :-D // bowdenes vagy elektromos gázpedál van a tiedben?
szevasz Mumtaz! fotóztam valamit, bár nemtudom az lesz-e amit szeretnél. levettem a műanyag burkolatot a padló és a középkonzol találokzásánál, alatta látni 2 csövet (gondolom azok a klima csövei) és 1 újabb műanyag doboz szerűséget. azt nem kaptam szét. gyere fel MSN-re akkor átdobom 3,2 Mpixelben
Elfelejtettem mondani, hogy klímás kocsiról kéne. Nekem gyárinak tűnik, de a fűtés egy része nekem ott kilóg és szabadon állnak a klíma csövei is. Valamint az előző tulaj ott valamit pótolt a középkonzol hátsó részén. Tudnom kellene, hogy hogyan kellene annak kinézni gyárilag. Ha több kép van, annál jobb.
Apropó. Nost nincs más B veki a közelemben. Valaki csináljon már egy képet arról a részről az anyós oldalon, ahol a kardánbox, műszerfal, padló találkozása van. Nekem ott valami nem stimmel.
Nézz szét bontókban v. vatera,teszvesz oldalakon mennyi lenne a szett(állító motor,relé,kábelek)szal nem 1000Ft-os tétel ,szerintem olyan 10-15k -ból megvan(ha nem kopletten a tükröt adnák) és télen megfizethetetlen.... :-)
Sziasztok! van egy B-s Vecim és utólag szeretnék bele szerelni elektromosan áll. és fűthető tükröket mert most jelenleg manuális és nem fűthető! Ez megoldható? Ha igen mennyire költséges?
szerintem úgy mint a nem fabetétest. megfogod erősen, két kézzel, és elkezded csavarni valamerre. valószinűleg már szépen össze lesz rohadva, ezért ne lepődj meg ha nehezen mozdul. ha megmozdult próbáld két kézzel felfele húzni. de csak óvatosan, nehogy letörd a végén még a visszapillantót :-D
Reggel? Mert, ha nem, akkor lehet, hogy be tudom iktatni azt a kis reptéri találkát, ami kétszer nem jött össze. Kedden reggel viszem a lovat klímáshoz és kb. 4 órát saccoltak, tehát kb. délre kész van.
na az fasza! :-) akkor lassan felvethetjük lesz-e tali is :D amúgy pár napja beszéltem Ottóval telefonon, szegény még mindig tiltással küszködik + akadt 1 kis lakásfelújítási munkálata is, azért nem látni itt mostanság. csak hogy ne aggódjon más se :-)
Van egy elado alpine iva d 106r dvd-s fejegységem. Az uj ára 225000 ft +a távirányito 18000 ft. Én 155000 ért adom egybe. Nekem is veki b ben van csak akadtak most egy kis anyagi gondjaim,különben sosem adnám el . Ha valakit érdekel 06705261168
Sziasztok! 2 kérdéssel fordulnék hozzátok, hátha tudtok segíteni! Először is keresnék Vectra (1996) első lökös alá koptatót! Sajnos ahogy néztem Vectrahoz nem lehet kapni utángyártottat,bontóba csak a Nagyberki-t kerdeztem ott nincs :( A másik kérdésem van az autómban egy Pioneer DEh-4900ib fejegység azt valahogy össze lehet hozni a gyári kormánytávval? Mennyibe "fájna" egy ilyen mulatság ??? Köszönöm!!!!