Keresés

Részletes keresés

norris21 Creative Commons License 2004.02.23 0 0 209
Igaz, hogy ezzel a csapattal értük, de ha tényleg meg szeretnénk tartani a feljutó helyünket a bajnokság végére, akkor... ez így nagyon nehéz lesz.

Tudtok valamit a közvetlen riválisok erősödéséről, ill. gyengüléséről?

Előzmény: Lecso11 (207)
gyurma_- Creative Commons License 2004.02.23 0 0 208
GYánó kene a Zte-bol mar csak azert is mert anno kaptam tole egy Vasas mezt amikor meg ott jatszott!:-)
Lecso11 Creative Commons License 2004.02.23 0 0 207
Ja, tényleg lejárt... Hát igen Rajczi elég sokat játszott az edzőmeccseken, gólokat is lőtt, szóval én sem hinném, hogy eljön... Bár az Újpest finom szólva sem a szívem csücske :), de azért remélem végre játszatják már!
Igazából, ha Jovánczai nálunk is összeszedi magát (nem csak a válogatottban:), akkor azért olyan nagy baj nem lesz, végülis az eddigi eredményeket is ezzel a csapattal értük el :)
Előzmény: Muntanitz (206)
Muntanitz Creative Commons License 2004.02.23 0 0 206
Én is írtam már lejjebb, hogy a csatársorunk nem túl veretes, de azt hiszem, az átigazolási időszak már lejárt. Legfeljebb kölcsönbe jöhet ide valaki, de ezt is csak akkor támogatom, ha a szerződésbe nem kerül bele olyan, hogy az anyaklub bármikor visszarendelheti a kölcsönadott játékost. A két és fél évvel ezelőtti Fülöp és Rob-féle cirkuszból egy életre elegem lett. Meg az is tény, hogy nem tudom, ki az aki egyáltalán szóba jöhetne. Mondjuk Rajczi Újpestről, ha Mészöly sem hajlandó őt játszatni :-). Bár ez csak vicc volt (ha valaki a smiley-ból nem találta volna ki), meg egyébként is, viszonylag jól szerepelt az Újpest edzőmeccsein, amennyire ezt követni bírtam, úgyhogy esély se nagyon lenne rá.
Szóval szerintem be kell érnünk Jovival, Oláh-val meg Galgóczival.
Előzmény: Lecso11 (205)
Lecso11 Creative Commons License 2004.02.23 0 0 205
Valóban nem olyan nagy spíler, hogy nagyon keseregjünk, de így viszont neki kell állni másik csatárt keresni, mert szerintem mindenképp kellene igazolni valakit előre...

Más.
Egy Kispest-drukker haverom meg azt mondta ma, hogy vasárnap lesz majd a Rákóczi-Kispest :)... Jó lenne, ha valahol fent lenne a sorsolás. Ha valaki tud valamit írjon!

Előzmény: Muntanitz (204)
Muntanitz Creative Commons License 2004.02.23 0 0 204
Kösz, ha tudtam volna, hogy ilyen lelkes a fogadtatása, jobban igyekeztem volna vele!

Angelovszkival kapcsolatban az a véleményem, hogy a hazai átlagot ugyan megütné, de idegenlégióst csak akkor érdemes szerződtetnünk, ha az felfelé lóg ki a hazai átlagból. Úgyhogy a veszteség nem tragikus, bár szegény srácot sajnálom, ha tényleg katona lesz. Macedóniában, ahol jelentős albán és szerb kisebbség is él (nem éppen nagy békében egymással), az nem lehet egy leányálom.

Előzmény: Wagner Lopez (203)
Wagner Lopez Creative Commons License 2004.02.23 0 0 203
Remek lett a logo. Köszi, Munta!
HAJRÁKÓCZI!
kaposvari Creative Commons License 2004.02.22 0 0 202
A legfrissebb hírek szerint mégse lesz tavasszal a mi játékosunk Dime Angelovski. Sajnos megkapta otthonról a katonai behívóját így vissza kell mennie Macedóniába.
A csapat jövő heti programja szerint szerda este hatkor villanyfényes edzőmeccs a Gödörben a Paks ellen, vasárnap pedig megkezdik a fiúk a 2004-05-ös Magyar Kupa sorozatot Segesden.
kaposvari Creative Commons License 2004.02.21 0 0 201
A Honvéd honlapja szerint ők is pénteken jönnek 6 órára. Ebből arra következtetek, hogy tavasszal a péntek lesz a hazai játéknap:-)
Előzmény: kaposvari (199)
Lecso11 Creative Commons License 2004.02.21 0 0 200
200 :)

HAJRÁKÓCZI!

kaposvari Creative Commons License 2004.02.21 0 0 199

Tegnapi edzőmérkőzésen Látrányban, Balatonlelle-Rákóczi 2-2.
2-0-ról egyenlítettünk, egy hazai öngóllal és Nagypál Tibi tizenegyesével.
Órarend még mindig sehol? Mindjárt kezdődik a bajnokság.
Muntanitz Creative Commons License 2004.02.19 0 0 198
Hahh, Jovánczai győztes gólt szerzett tegnap az U21-es válogatottban a skótok ellen. Mindezt azután, hogy azt írtam róla, be van oltva góllövés ellen. Sallóival is jól mellényúltam. Ezek után mit is mondhatnék mást: a váciak jól levernek minket a tavaszi nyitófordulóban :-)
kaposvari Creative Commons License 2004.02.18 0 0 197
Megjelent a Somogyiban, hogy Sallói Illés Jánost ajánlja saját utódjaként a Siófok ügyvezetői posztjára. Illés persze diplomatikusan "nem mond semmit" a nyilatkozatában, de nekem az jött le, hogy a szíve szerint inkább menne. Várjuk meg mi lesz, még ne foglaljunk állást.
Muntanitz Creative Commons License 2004.02.18 0 0 196
Talán a Dunaújváros ellen, ha jól emlékszem, egyébként azonban szombat délután. Akkor azonban még nem volt világítás, most pedig már úgy tűnik, hogy rendszeresen villanyfényes meccseket játszunk otthon. Ezen kívül a kosárcsapat meccsei előli kitérés is motiválhatta a péntek választását. Megjegyzem, én mint Budapesten élő Rákóczi-drukker, ennek nem feltétlenül örülök.
Előzmény: Giorgetto (195)
Giorgetto Creative Commons License 2004.02.18 0 0 195
Ősszel játszott a Kaposvár otthon pénteki napon?
Muntanitz Creative Commons License 2004.02.18 0 0 194
Macedón a srác, utoljára még a kétcsoportos NB I/B-s időszakban játszott, Keszei alatt. A 2001/2002-es bajnokság vége felé talán egy-két gólt is lőtt. Nem tűnik egy nagy erősítésnek. Oláh oké ott elöl, de a többiek? Jovánczai be van oltva góllövés ellen, Kollega még nagyon rutintalan, talán Galgóczi lehet a másik csatár.
A tegnapi 0-7 ellenére azt mondom, hogy nem leszünk rosszak, de tény, hogy a kapu előtt határozottabbnak kell majd lenni, mint ősszel!
Előzmény: gyurma_- (193)
gyurma_- Creative Commons License 2004.02.17 0 0 193
En nem emlekszem ra!!!

Előzmény: Lecso11 (188)
norris21 Creative Commons License 2004.02.17 0 0 192
KI

Ku**a index!

BE

norris21 Creative Commons License 2004.02.17 0 0 191
Hahh...

Ezzel akkor nem okoztunk edzőváltást. Legalábbis remélem. :)

Előzmény: Lecso11 (190)
Lecso11 Creative Commons License 2004.02.17 0 0 190
Látszik, hogy nem vagy Kaposváron :)
0-0-ás félidő után 7-0-ra kikaptunk a Győrtől :( Van ilyen.
Előzmény: norris21 (189)
norris21 Creative Commons License 2004.02.17 0 0 189
Na mi ez a fene nagy titkolózás a MAI EDZŐMECCSRŐL?? :)
Lecso11 Creative Commons License 2004.02.17 0 0 188
Nem tudom honnan jött (rákerestem a neten, de jutottam sokra), de én is kiváncsi vagyok rá, mert már jó régen volt nálunk - ha jól emlékszem tán két éve?

Na ja, a meccsről inkább semmit se mondjunk :(

Előzmény: kaposvari (187)
kaposvari Creative Commons License 2004.02.17 0 0 187
Ő legalább csatár. Kíváncsi vagyok milyen formában van. Nem tudod honnan jött most?
Mai edzőmeccset inkább ne feszegessük:-)
Előzmény: Lecso11 (186)
Lecso11 Creative Commons License 2004.02.17 0 0 186
Angelovszki újra a mienk!
Fél évre szerződött a Rákóczihoz.
norris21 Creative Commons License 2004.02.16 0 0 185
Üdv!

Jó lett banner! :)

Hajrá Kaposvár!
Hajrá Rákóczi!

Muntanitz Creative Commons License 2004.02.16 0 0 184
Holnap újabb edzőmeccs az ETO-val. Örülök, hogy viszonylag erős felkészülést sikerült lekötni! Remélhetőleg ez a bajnokságban kamatozni fog!
Huzmi és Balassa nevét nem láttam a Nagyatád ellen játszók között. Talán sérültek?
kaposvari Creative Commons License 2004.02.15 0 0 183
Tegnapi edzőmeccsünkön végre szakítva a hagyományokkal végre biztosan győztünk egy alacsonyabb osztályú ellenféllel szemben is.
Nagyatád- Rákóczi 0-5 (0-2)
Eddig ugye az NBI-eseket általában vertük (Győr, ZTE, Videoton), a kisebbektől meg kikaptunk(Kaposvölgye, Komló), de a tegnapi meccs az eredmény alapján nagyon simának tűnik. Összesen húsz játékos kapott lehetőséget, az ex-nagyatádi Vizdár Józsin kívül továbbra sincs új játékos, ha jól néztem az összeállítást.
Muntanitz Creative Commons License 2004.02.15 0 0 182
Ja, hát én is jókor írtam Sallóiról :-). Mellesleg Újpest, nem Vasas. A pontos programot én sem tudom, a hétvégét karikáztam be, hogy erre a célra tartom fenn. Innen Pestről egy napom rámegy, úgyhogy az már részletkérdés, hogy a meccs mikor kezdődik. Mondjuk, én jobban örülnék a szombat délutáni meccseknek, mint a péntek estiknek, de ha így több szurkoló jön ki a stadionba, akkor legyen péntek!

lg18
Kösz, nektek is jó szezont!

Előzmény: kaposvari (180)
lg18 Creative Commons License 2004.02.14 0 0 181
Üdv!
Jó lett a banneretek! Sok sikert tavasszal!
kaposvari Creative Commons License 2004.02.14 0 0 180
Miért te már tudod a pontos órarendet?? Fenn van valahol a neten? Én egyedül a Szeged elleni hazai meccsünkről tudom, hogy péntek este lesz, azt is a Szeged FC topikból.
Örülnék neki, ha rendszeresek lennének a péntek esti meccsek, mert akkor nem kellene lemaradni, vagy rohanni a kosármeccsre. De lehetnének vasárnap is.
Jó a banner!!!
Ja és Sallói ma ügyesen átigazolt a Vasasba:-))

Előzmény: Muntanitz (179)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!