Nekem van még egy Lupo 3L-es autóm 1.2 PD , és a blokk oldalából ahol kijön az egr-re menő cső, mi ott tőben falaztuk le.. Ezt fogom tenni a saját Audimmal is :) Ja a szívósort egr-t előtte leszedtem, és eltakarítottam.... semmilyen hibát nem dob, az autó talán még jobban is megy, de ez lehet placebohatás :)
Most beszétem egy diesel mágus ismerősömmel... ő azt mondta a kiszedés nem a legjobb megoldás mert befog golyózni a cumputer. Ő a sajátjában chip tuningal egyetemben átírták az egr szelep vezérlését és így nem nyit ki soha és nem kerül bele olaj és így nincs mi kijöjjön belőle.
De amúgy egy képpel illusztlálhatnád hogy iktattad ki a tiedet...
Olyan gondom van hogy az EGR szelep tetején a perem alatt jön ki az olaj, tudtok esetleg segíteni hogy mit lehet vele kezdeni? kiszedtem, meg pucoltam de nem látok rajta semmi bonthatóságra utaló dolgot...
Sziasztok! 2-3 hete recseg a kormányom, de nem minden alkalommal :S toronycsapagyakat kicsereltuk, de a hiba továbbra is jelentkezik. Valakinek volt hasonló esete? Ötletek esetleg ?
Ha xenonosra akarod alakítani, akkor ugye kell a két lámpa, az elektronika, a lámpamosó, a szintszabályzó az első és hátsó lengőkarra... És még szerintem a komputerben is be kell aktiválni a szintszabályzást...
Szétszedés nélkül honnan tudható meg hogy kéttömegű lendkerék van e a kocsimban?
A4 Audi 95-ös 1.6 benzines!
Webshopban típuson belül beadja mindkét fajtát..hagyományos/kéttömegű + még 210 ,228 ,230mm méretűt! ADP motorkód a váltó meg CTD (csomagtaróban lévő adatok szerint)
Sziasztok! Pár hónapja vettem egy audi A4 B8at, 2008 évjárat 2.0 TDI. Sajnos nem xenonos és nem színes navis. Pár kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. Az egyik az, hogy ki szeretném ezeket cserélni csak nem tudom mennyi lesz kb! néztem bontóban lámpákat ,csak nem tudom miket kell vennem hozzá (lámpa, xenon izzó trafó stb) nem tudom hogy állnak össze ezek? Viszont navit nem találtam sehol, elég a kijelzőt kicserélni vagy ez is több dologból áll össze? tud ebben valaki segíteni ?
Sziasztok! egy kis segítséget kérnék, ha tud segíteni valaki. Audi A4 B5 1.8 20 benzines autóm melegen nagyon nehezen akar beindulni, viszont teljesen hidegen (reggelre) szinte pöccre indul. Gyertyák injektorok teljesen újak. Valakinek valami ötlete? Ja az autó benzin-gázos, viszont benzinen is és gázon is ugyan ez a probléma.
Audi betegség sajnos... Lehet matt a foncsorod, vagy a búra is kicsit, és az már elég is neki :( Vedd ki a projektorokat, és pucold meg féktisztítóval.... És akkor látszani fog a foncsor is, amit tudnak felújítani ha az lenne szar.. De egy alapos pucolás valamennyit szokott rajta segíteni.... Vagy a xenon de azért meg a rendőr fog hátulról meg szexelni :)
Sziasztok audi a4 b5 faceliftes gépről van szó az a gondom,hogy a projektoros lámpák ,nagyon szarul világítanak,sima h-7-es ,nem xenon van valami tippetek?? Égőt cseréltem valamivel jobb,de alig lehet vele látni,pontosabban csak a tompított fénnyel van gondom! :/ Előre is köszi! :)