Mumtaz sajnálom,hogy nem tudtunk talzni....-majd legközelebb...Ja,és a faszom gáz elment mire hazaértem így tölteni kellett ismét-és semmit nem mutat hol ereszthette el-tehát nem vagyok maximálisan elégedett-nyugodt.. :-(
Tegnap megcsinálták a klímakompresszorom + teljes áttakarítás és töltés. Fasza volt végre működött. Mindez 41000-ért De korai volt az öröm, mert ma megálltam egy boltnál, addig hagytam járni, hogy az asszony nehogy megsüljön. Kijöttem, beültem, elindultam és olyan volt, mintha meg-meg csúszna az ékszíj, mert a kormányt időnként nehéz volt tekerni, míg hazaértem. A víz hőfok is felszökött majdnem százig, amit előtte soha nem csinált. Otthon a parkolóban járó motornál kinyitottam az ajtót és éles fémes kerregő hangot hallottam, ami a klíma kikapcsolásakor megszűnt, bekapcsolásakor azonnal megjelent.
Hali ! Majdnem 2 éve olvasom a fórumot. Minden tiszteletem a tiétek. De komolyan.Jó kis összetartó társaság.Bár én csak eladom az autókat, nemértek annyit hozzájuk.Ezért nemis irogattam .Megvettem a gépest, és ráköltöttem mindenestől majdnem fél millát.Ne érts félre nemvolt baja. Csak most lett olyan , amilyet szerettem volna. Köszi egyébként az elismerést. :) Tényleg jó a kocsi . Nekem hálistennek nincsenek vele gondjaim. Soha nemhagyott cserben sehol. De még mindíg tudnék rá költeni legalább ennyit.Spoilerek stb.stb plussz a két hiba amit le is írtam. Sajnálom , mert alázom vele az összes kocsit a környékemen.De..és itt a lényeg , van családom és megkell álni a költekezésben.Nem a kocsi az első. És aki ezt nemlátja be , hát azt sajnálom.De a gépest nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. Ja az alessio felnik ára gumikkal nem 200, hanem 350 :) újonnan persze.
a tégla + oldalablak nem jó megoldás. gondolom reteszelted is az ajtókat utolsó zárásnál, ezért nem nyilik az anyós oldali sem, hiába van felső állásban a gomb. szóval a többi sem fog kinyílani hiába húzod fel a gombokat.. max be tudnál mászni. inkább nyomd tele a zárat wd-40el, de dögivel had tocsogjon benne pár percig vagy óráig... aztán imádkozz miközbe bedugod a kulcsot :-)
Szia! Nekem csak 1 kérdésem lenne: miért került eladósorba? mióta előjött enyémen ez a szelepszárszimering probléma, nézegettem már mi van hasznaltauto kinálatán, tied messze az egyik legszebb. és mindenképp minimum 2.0 16V-re cserélném, ha cserélném... szóval most elgondolkodtattál ezzel... a kérdés csak az mennyit tudnék kapni a 98-as 1.6 16V Benzin/LPG üzemű vekimér. bár nagyon fájjó szivvel válnék csak meg tőle :(
Ennyit a 10 év alatt nem kinlódtam mint ezzel a vectrával..... Nem tudom kinyitni-az milyen..... a távirányító kb 2 hónapja szar(nem elem...) most meg ha bedugom a zárba a kulcsot nem tudom csak a zárás irányba elfordítani a nyitás irányába megakad megfeszül lehetetlen.... Ráadásul a pöcök az anyós oldalon fent maradt viszont az ajtót bezárta áááááááá Lehet hogy tégla-oldalablak jelenet lesz:)
Köszi a választ. Én is arra gondoltam, h az elöző tulaj beletehetett valamit, de beszéltem vele és azt mondta nála nem folyt soha(lehet nem hazudott lehet igen ). megprobálkozok én is valami hütötömítövel meglátjuk mire megyek, ha meg nem lesz jo akkor marad a bontott.
Mostanában csak (a fórum) olvasásra jut időm, de rajtatok tartom figyelő szemem :-)) Én júl. vége felé felajánlottam egy röpke balatoni tali lehetőségét (telszám, cím nyilvános volt), de nem volt tolongás. Természetesen érdekelne egy tali, főleg, ha hétvégére esne!
Szia! Nem hinném hogy kimarta a hűtődet, inkább azt mondanám hogy valaki lusta volt előtted és ahelyett hogy hűtőt cseréljen, hűtő tömitő adalékot öntött bele. azt oldhatta fel a tisztitó cucc. tudod a magyar feltalálja magát, és minden hájjal meg van kenve ha az autót el kell adni... 1 bontót tudok ajánlani, már itt párszor elhangzott a cime: Dorka-Car Kft Sümegen. 10 nap beépitési garanciát vállalnak azt hiszem, legalábbis amikor náluk vettem aktiv-szénszűrőt így volt.
Nem tud valaki véletlen hütöt olcson, mert ugy néz ki, hogy tönkrement az enyém mert nagyon folyik, kiakartam tisztítani hütötiszító folyadékkal, és szerintem kimarta olyan erös volt, mert azóta folyik, szal nem ajánlom senkinek, hogy olyat öltsön bele. Uj hütö ára olyan 36000 körül van a legolcsobb, a kocsi 96os 1.7 td.