én erre nem tok mondani semmit, én 2. akarok lenni, és kész, ez pedig a 2. variácioval lehet csak. Ennek oka: pepe. Ha 1. helyen végeznék, és megnyerném az azt követö ellenfélt, akkor pepével elödöntö. Ha 2. vagyok, akkor csak a döntöben találkozhatunk. Ja, és pepe, erre ne hozd fel hogy milyen nemszerencsés vagy! Én igy is félek tölled!!!
Jo lapkákat Zormac (-: az egyik meccsen! ( a másikon nekem kellenek...)
Csak a tisztánlátás kedvéért a D csoportban a jelenlegi helyzet a következő:
blick Mikulán Attila 12 8 1 3 145.5 60.6%
Zormac Németh Zoltán 12 7 1 4 135.9 56.6%
SiRPi Szobonya László 14 8 2 4 157.7 56.3%
mindez úgy, hogy az egyetlen hátralevő meccs blick-Zormac. E meccs függvényében fenti három ember helyzete jelentősen változhat, megpróbáltam ezt az alábbi táblázatban összefoglalni (a szám, ami szerepel, hogy a max 40-ből hányat szerzek blick ellen):
(a helyezési számok csak a három ember egymás közötti sorrendjét mutatják, elképzelhető, hogy valaki Csopi mögött végez, ám utóbbi már nem juthat tovább).
Jé, arról a képről, amelyiken a mikem (ő az?) fekszik a homokban tantrix lapkák között, mindezidáig aszittem, hogy fake, azaz külön készült a strandos kép és utólag tették rá a lapkákat - de nem ez a helyzet, most látom, mert a lapkák nincsenek egy síkban, ahogy az normális, egyes lapkákon van egy kis homok, valamint a csávó jobb keze tükröződik az alatta levő lapkán... így vagy nagyon profi fake, vagy igazi, de akkor jó méretes lapkákkal :-)
z.
ps. jól is teszi, hogy befekszik a homokba, onnan legalább biztosan nem eshet le 8 métert :-)))
a hivatalos tantrix proposal-ok (-ek?) között írtad, hogy legyen megválasztható a Robot színe, mire a Dave ezt válaszolta (nemtom nézted-e):
"Choosing the robot color would require a user interface, some raceful way to designate the robot's color. What do you propose?"
Szerintem a válasz adja magát, főleg, ha a másik - már elfogadott - javaslatodat is figyelembe vesszük: egy szobába való belépés után a jelenlegi "játssz Robot" gomb helyett egy legördülő választás kell, az alábbi opciókkal (a szövegezés biztosan kezdetleges):
- nem konkrét ellenfélre várok, bárki bejöhet (default)
- konkrét ellenfélre várok, csak az jöhet, akit hívok
- Robotozni akarok, az ő színe legyen az 1.
- Robotozni akarok, az ő színe legyen az 2.
- Robotozni akarok, az ő színe legyen az 3.
az 1., 2., 3. helyett értelemszerűen behelyettesíteni az énáltalam választott színtől különböző hármat.
Szóval ezt kritizáld meg, aztán ha átmegy, akkor fordítsd le és írd meg a Dave-nek és/vagy a proposal-odat (-edet?) update-eld.
Szeretnék kérdezni valamit.
A kérdés általánosan mindenkihez szól.
Ugyebár itt van a jó idő, a napsütés és strandolás ideje...
Ilyenkor is a monitor előtt ültök éjjel-nappal?
Mondjuk, olyasmi, mint szabadtéri foglalkozás mennyire érdekli a kedves játékosokat?
Beleértve ebbe MÚ-t is :-)
a 8 kereszteződést már megcsináltam. A többi feladvány között van olyan is, amit ironikus felhanggal adtam fel (magyarul nyilvánvalóan nem megcsinálható). De csak kevés ilyen van. A többiről meg nem tudom, lehet-e, azért adtam fel :-)
picur, szerintem a zöld színű telitalálat, arra szavazok. Nagyon megy ez Neked :-)
Sirpi
Ja, amúgy a lookalike szóra született egy magyar elnevezés, mit szóltok ahhoz, hogy lukalak? Egyrészt nagyon hasonlít az eredetihez, másrészt végülis egy adott alakú lukat jelent :-) Nos?
Szerintem a pepe azt is hozzá akarta tenni, hogy a www.tantrix.hu felirat is legyen rajta valahol a pólón, csak vagy elfelejtette, vagy nem is akarta hozzátenni. Bár igaz, nem lehet rákattanni (legalábbis nem úgy, és a póló nem fogja követni a linket :-).
Bár igaz, hogy ha nem (ezt) írjuk rá, akkor nem is lesz magyar-specifikus a póló, megfelelő jogdíjak ellenében a Brittáék is megkaphatják... pepe ugye látod a távlatot az üzletben?
Amúgy tökjó az "elöl piros szív, hátul felirat" összeállítás.
Francia-holland EB-döntő, elég durva :-( még ha fociban lett volna 2000-ben, akkor az helyénvaló, de Tantrix-ban? és főleg idén??