A balliberális mindig a bűnözőt védi, és/vagy azt támadja, aki fellép a bűnöző ellen.
A szélsőliberális zsindex.hu már azt írja, hogy az an-Núszra nem is úgy terrorista szervezet, hanem amúgy. Érts: jó terrorista. "Mérsékelt ellenzéki milícia". És egyébként is csak a kurdok és a saját faszbúkja szerint volt tagja a betörő, nincs róla jogerős ítélet.
Nem, nem az olaszliszkai lincselésre céloztam, ezt a következtetést miből vontad le? Mi ez az óvodástempó: a Jancsika meg a Marika haját húzta meeeg !?
OFF
Az olaszliszkai lincselésbe kb. az utóbbi száz év cigánypolitikájának eredménye van belesűrítve szvsz.
Ezek annyi kamuhonlapot, kamuhírportált és kamu fb profilt üzemeltetnek, hogy egyelőre a vérdíj sem biztos.
Mondjuk az orosz tesóknál az újságírókra nem nagyon lehet életbiztosítást kötni, de én nem vagyok semmi rossznak a megjavítója, ha ott akarja nevelni a lányát, én biztos nem fogom lebeszélni. Az orosz nép egy türelmes és befogadó nemzet, bárki megmondja.
Te így látod. Ugyanis abban a helyzetben amikor ezek a bevándorlók kitörtek a rendőrök közül és rátörtek László Petrára ott nem volt semmiféle tank meg ilyesmi. Ugyanis ha alávetik magukat az intézkedésnek és együttműködnek a hatósággal akkor biztosítva lett volna a bizonságos fedél a fejük fölé. Nem kellett, ezért sem nevezhetőek menekülteknek.
Nem gondolom, hogy keverek valamit, illetve fogalmam sincs, hogy milyen állást foglaljak.
Én (a szüleimmel mi) egyszer menekültem, de nagyon, 56-ban a Soroksári úton ránk (akik a Kosutiban sétáltunk, mert napos idő volt) fordította a tank a csövét, és el is engedett egy géppuska sorozatot a fejünk fölé.
Pucoltunk mi is rendesen és nem igazán néztük, hogy kinek a kertjébe ugrálunk be, csak ne legyünk a tűzvonalban.
Szóval nem egy kéjmámor a menekülés, nem igazán alkalmas időszak a törvényesség fölötti elmélkedésre.
Most lehet csócsálni, hogy Törökországban már menekülő-e a fószer, vagy megélhetési - az én izlésem szerint: amig nincs biztonságos és nyugodt fedél a fejem fölött és nem úgy ébredek, hogy "na most hogyan tovább?", addig menekülőnek kéne számítsak.