Ez a kedvenc sorozatom mióta a TV2 elkezdte vetíteni. Számomra minden megtalálható benne. Humor, fantasy, varázslat. Szerintem ez egy tényleg frankó sorozat. Beszéljünk róla
Sztem azért következnie kellene vmi olyan kapcsolatnak, h teszem azt exkluzív infókkal szolgálnak a portálnak. Hogy most V.9-től lesz újra Charmed, az már kb.két hete tudható a reklámjukból, a charmed.hu csak ezután hozta le a hírt. Te netán bennfentes vagy? Még miket tudsz Charmed ügyben?
a hivatalos partneri viszonyból nem következik az, hogy a tv2 lekülde a charmed.hu-nak a programot előre.
Kvázi semmivel sem tudnak többet mint az átlagnéző. Kétkedve fogadták a hírt, hogy lesz most új évad, 6 hete, ismétlem 6 hete tudom, hogy jön az új évad májusban.
A charmed.hu hivatalosan is a tv2 partnere, sz'al elég hiteles infókkal kell rendelkezniük. Való igaz, most egyéb okok miatt nem igazán tudják olyan magas színvonalon vinni a portált, mint eddig...
Ismeritek a Farscape / Csillagközi szökevények c. sci-fi sorozatot? Ha igen, gondolom azt is tudjátok, hogy a Viasat3 levette a műsoráról. Tehát lemaradunk a 2. évad utolsó részéről vmint a 3. és 4. évadról! Ennek elkerüléséért indítottunk egy PETÍCIÓT, KÉREK MINDENKIT, ÍRJA ALÁ, ÉS EZZEL IS TÁMOGASSA ÜGYÜNKET !!! Az alábbi linken érhető el a petíció: http://www.peticio.hu/?module=6&pdid=1377 A Farscape magyar rajongói oldala: www.farscape.hu A Farscape fóruma: http://forum.csillagkapu.hu/index.php?c=7
Megvették az egész évadot, de most egyelőre csak 10 részt adtak szinkronba. Egyébként a charmed.hu-n találhatsz új infókat a srozatról és az itthoni vetítésről is!
Egyenlőre az a kérdés kapható lesz-e egyáltalán a Magyarországon a DVD. Bár én úgy hiszem igen, hiszen ha a Smallville-nek már két szériája is itt megjelent pedig annak nincs ilyen rajongótábora.
Az hogy szinkronos lesz a DVD az már kétséges, effelől még tippjeim sincsenek. Bár nagyon jó lenne, de ha csak magyar felirattal lesz az se lesz nagyon nagy baj, csak legyen. :))
Még az Amerikai finálé előtt, EURÓPÁban először a TV2-n a 7. évad!
A nagy nap, mikor először látható Európában az első rész (melynek címe:Ölelő karok) MÁJUS 9 délután 17:25! (sajna ezért a Jóbarátok egy órával előbb lesz) Egyelőre csak az első 10 részhez készül szinkron, de remélhetőleg, még a nyár elején végig adja a TV2 az összes részt.
Season 1 of the series is scheduled to be released on DVD in the following countries/regions:
North America on February 1, 2005. Italy on April 20, 2005. Netherlands on April 21, 2005. France on April 21, 2005. Sweden & Norway on April 27, 2005. Spain in May 2005. South Africa in May 2005. Germany on May 12, 2005. Australia on May 19, 2005. United Kingdom on June 6, 2005.
Season 2 of the series is scheduled to be released on DVD in the following countries/regions:
Netherlands on June 16, 2005. Spain in July 2005. Australia on July 7, 2005. North America in August 2005.
Currently, release of Charmed on DVD in any other countries/regions is unknown. When that info is released, it will be added here. Please note that dates are subject to change (especially the international ones).
Na ja, tv2 nagyon pörög! Sztem annyira tudják a tuttit, h előbb leadják a végét, mint a WB az USA-ban :o) Pláne, h még mindig nem dőlt el, lesz-e 8-ik évad...