Keresés

Részletes keresés

CXM Creative Commons License 2002.04.11 0 0 416
Géza bácsi!

Ez volt az első rossz vicce!

Kivételes szerencsének érzem, hogy élőben is hallhattam zseniális előadói stílusát, szívhez szólóan könnyfakasztó humorát.

Nyugodjék békében és néha adjon majd egy kis pihenőt az angyaloknak, hogy kifújhassák magukat a sok nevetéstől.

CXM

norton24 Creative Commons License 2002.04.11 0 0 414
Nyugodjon békében! Hiányozni fog, s többé nem lesz olyan a szilveszter, mint amilyen a műsorai mellett volt.
Thalandor Creative Commons License 2002.04.11 0 0 413
- No comment.
- Mit mondott, nó kommün?
- No comment, különben is, ne szóljon bele mindnebe mama!
Az, a Hofi anyósa! Mindene megvan, múltkor beszerelték a parabola antennát. Sky Chanel, Super Chanel..., felejtsen el!
Thalandor Creative Commons License 2002.04.11 0 0 412
Még most is alig hiszem el, hiszen most is Ő szól a rádióból :)
Egyszerűen imádtam, viszlát, Géza bácsi :((

"...Képzeljétek egyszer felfújodott egy tehén. Hát ugyégettapofám, amikor a Kisz Halásznál megtalálták a pumpát!"

"Mindig úgy hívták, hogy veszelka.., tudod, veszel kabátot?"

Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2002.04.11 0 0 411
"Kettőnknek együtt volt négy forintja... Akkor vettük fel a nyereséget... KÉT ÉVRE!!! Mondom, hogy négy forint volt! Könnyű kiszámolni...
Na megyek be a kocsmába.... A HALÁSZ UTÁN!!??!! Jaj de rosszak... Szóval a Halász után mentem... olyan 2-3 lépéssel... Mondom a kis pultos csajnak, na kezi csókolom! Kérünk 3.60-ért rumot, 40 fillérért meg kenyeret. Aszondja a Halász: Hülye vagy, annyi kenyér, még ránxárad!..."

Hogy tud egy ember poént poénra halmozni mindenféle felvezetés nélkül! Annyira fog hiányozni... :(

Zoe_Kathy Creative Commons License 2002.04.11 0 0 410
Most volt a m2-n egy megemlékezés Róla. Remélem sokan láttátok, és a záródal mindenki számára emlékezetes volt... De hogy ezután még melyik öreg vadászeb mert majd ugatni, nem lehet tudni. Lehet, hogy Ő volt az utolsó....

Őszinte részvétem a családjának.

Zoe

Hodo Creative Commons License 2002.04.11 0 0 409
"...ne röhögjél sovány, ne röhögjél, mire én elkezdek fogyni, te már rég emlékmű leszel..."
Little Boy Creative Commons License 2002.04.11 0 0 408
Skacok! MP3-akat olvasok, meg ilyesmit. Amikor feldobtam az ötletet a honlapról, nem kalózmásolatok terjesztésére gondoltam, hanem arra, hogy egy művésznek emléket állítsunk

Arany kiskutyám! A honlaptól - szerintem - teljesen külön szál volt az MP3-ak ügye, és természetes (legalábbis részemről), hogy a már nem-hozzáféhető anyagokról beszélünk.

Előzmény: Myself (325)
bullseye Creative Commons License 2002.04.11 0 0 407
"És ha bármi problémátok adódik az életben, azt oldjátok meg magatok!"

viszont mintha Hofi is mondott volna olat, hogy: igaz, annak idején úgy volt, hogy a miénk lesz

Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (402)
Hodo Creative Commons License 2002.04.11 0 0 406
"Anyós tolja a biciklit, odamegy hozzá a veje.
Hova megy mama?
A temetőbe!
Jó-jó, de ki hozza vissza a biciklit?"
NAGYON-NAGYON FOGSZ HIÁNYOZNI GÉZA BÁCSI!!!
pallee Creative Commons License 2002.04.11 0 0 405
"... hidd el nekem, itt hármat foghatsz: A Kossuthot, a Szabad Európát és a pofádat!"

Nyugodj békében.

smith Creative Commons License 2002.04.11 0 0 404
és úgy folytatódik:
"Új tanév, új reform, új fagylaltmérgezés" Ez biz Sándor György
Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (402)
smith Creative Commons License 2002.04.11 0 0 403
"Gondolj majd apádra, ha rákerülsz a lapátra
Megmondtam előre, ne menj fel a tetőre
Egyszer kell leesni, már nincs mit keresni"
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2002.04.11 0 0 402
Ez teljesen biztosan Sándor György. A szám egy iskolai ünnepség búcsúztatószövege, és úgy kezdődik, hogy "Kedves tanárok, kedves diákok, tisztelt szülők, Irma néni! Itt állunk az öreg Almamáter lombhajtásai alatt..."
Előzmény: jakubina (400)
Hodo Creative Commons License 2002.04.11 0 0 401
"Söprik az utcáááát, az utcaseprők,
Mennek egy lépést, sepernek kettőőőt,
Egy lépés, két söprés,
Egy lépés, két söprés...."

NYUGODJ BÉKÉBEN, EMLÉKED ÖRÖKKÉ MEGŐRÍZZÜK!!!

jakubina Creative Commons License 2002.04.11 0 0 400
"Fiatalok, tiétek a jövő! Igaz, pár éve még a miénk volt"

szerintetek ki mondta????

Fontos lenne, mert valaki azt mondta, hogy ez nem Hofi-szoveg, hanem Sandor Gyorgy...
Egyik weblapon meg azt lattam, hogy Hofi...Segitsetek, legysziiiiiiii

Előzmény: Mav (398)
ras.hu Creative Commons License 2002.04.11 0 0 399
Elvtárs a csákányt ellopta valaki...
Direktor ur kérem szinész szeretnék lenni..
válasz:most vagy megvárja míg lenyelem..!
..Nagy kínai fal ..érdekes ám a kis kínai az nem mindig fal...

nyugodj békében!

Mav Creative Commons License 2002.04.11 0 0 398
Soha nem olvastam végig még Fórumot, most megtettem. Néha mosolyogva, de leginkább a könnyeimet nyelve.
Szerencsés vagyok, mert többször is láttam ?t él?ben, volt amelyik m?sorát többször is megnézhettem. Számomra a világ legtermészetesebb dolga volt valamit úgy felvezetni, hogy "ahogy Hofi mondta...:"

"Sam, sem. Nincs egy vasam sem!"
"Mama! Ha ébren van, ne álmodjon!""A partjez? beint. Puskás is beint. Ha jól látom fityiszt. Nem, ekkora fityisz nincs!"
"Azé? Azé! Akkor gyere. aludj nálunk!"

GÉJZA, SZÉP ÁLMOKAT!

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.11 0 0 397
missparker:
Geyza-díj (lásd 2. m,enet lemezborítót :-))
Előzmény: missparker (359)
a rudi Creative Commons License 2002.04.11 0 0 396
Annyit mondok: SÖNDÖR!!!
snejderfáni Creative Commons License 2002.04.11 0 0 394
"Gyereked lábán mikor lesz új cipő?
???
Majd, ha a tanácselnök fia rálép!"

"... nyele is van, kerek is, a dolgozó ebben látja a perspektívát...Megvan! Eladom politikai tükörnek, ebben fehér a néger is elvtársak!"

"... ha megtudják, hogy tudok vizet fakasztani, ezt a Tisza dolgot rámkenik az biztos."

"Tudod miért jó a kerekeskút?
???
Oda lehet tolni, ahol víz van."

"Nagyapám, aki szabó... mondta, hogy ha a gomblyukat egy kicsit nagyobbra vágjuk, az már ZSEB!"

"Kérek egy kiló fejhúst!
Nincs.
Akkó' másfél kiló pörkűtnek valót!
Nincs.
.....
Géza, ki az aki ennyire válogat?"

"Halló fiúk, halló lányok..."

"Ha a sorompó jön, úgyis elzárja az utat. Ha meg nem, minek a sorompó? Csak áll, meredezik. Én meg irigykedek!" :)

Sok eszembe jut még, de nem akarnám tovább nyújtani. Családommal többször láttuk élőben játszani, s sokat hallgattuk eddig is otthon, autóban, hosszú szigeti futások közben. Géza bácsi hiányozni fogsz. Nem felejtünk el amíg élünk! Táblád meg eddig is volt sokunk szívében...

snejderfáni

Popsi Creative Commons License 2002.04.11 0 0 393
"..a közgazdásznak kell megmondani mikor kell meni meg hogy merre.Multkor is képzeld el mentünk oodaaértünk Nem ott volt..mint a hülyék hetente megyünk másfele.Azon se lepödnék meg ha valamerre mennénk aztán már jönnénk szembe.."
jakubina Creative Commons License 2002.04.11 0 0 392
"Fiatalok, tiétek a jövő! Igaz, pár éve még a miénk volt"

szerintetek ki mondta????

láz-adó Creative Commons License 2002.04.11 0 0 391
HAT KONYORGOM KI LESZ AZ UTODJA?!
van aki pótolhatatlan....
L.
Előzmény: mf2hd (387)
Pritamin Creative Commons License 2002.04.11 0 0 390
Nem biztos, hogy kell "utód"! Ő egyéniség volt. Ezt nehéz "utánozni"!
láz-adó Creative Commons License 2002.04.11 0 0 389
hát, nem is tudom mit mondjak...

olvastam az idézeteket itt a topicban és az Ő hangján szólnak a fejemben.
mindíg emlékezni fogok/fogunk rá az biztos.
L.

Pritamin Creative Commons License 2002.04.11 0 0 388
Épp mostnában terveztem, hogy elmegyek egyik előadására! Így már csak hallgathatom!:((((

Egy kis emlék:
:))))))
"Ne hülyéskedj mostmár! Komolytalan Népség! Fuj!Beülsz röhögni! És ha megijedtem volna? Mi?... Ez egy olyan elmegyógy- és intézet. Ja diliház az, az, az!.. Zárt osztály! Én zártam be! Azért hogy kintről az a sok hülye nehogy bejöjjön! Ez egy normális diliház!"

Nyugodj békében!

mf2hd Creative Commons License 2002.04.11 0 0 387
Uristen... Hat megtortent, amire mostanaban soha nem gondoltunk. O most szerintem Antall-lal beszeli meg poenjait, es csak rohog rajtunk. Farkashazy-nak teljesen igaza van, ki lesz az utodja? O maga inkabb az ujsagirasban jeleskedik, Galvolgyi jo de ot mostanaban nem igazan lehet latni kabarekban, Bajor kozel sincs hozza, HAT KONYORGOM KI LESZ AZ UTODJA?!
A gyasz utan kerdezem, tud valaki olyan honlapot, ahol Hofi dolgokat lehet letolteni (jo fellepes hangfelvetele, valamely kabare albuma, szal barni)?
ozymandis Creative Commons License 2002.04.11 0 0 386
Kerlek irj egy mail az
ozy@tiszanet.hu
-ra is...
Előzmény: csz (363)
DoktorÚrVazze Creative Commons License 2002.04.11 0 0 385
Látjátok micsoda ember volt? Ő még a halálával is teremtett: békét!

400 hozzászólás és aki írt, az csöndesen, nyugodtan tette, nincs veszekedés, csak csöndes siratás.

Reméltem, hogy lesz lehetőségem egyszer még élőben megnéznem. Túl sokáig halogattam....

Hofi! Gyere vissza!!! Küldd el nekünk a szellemedet, olyan nincs, hogy te csak úgy elmenj!!! A Hofi nélkül nincs szilveszteri műsor!!!! Ki fogja hangosan kimondani amit a hétköznapi ember gondol, úgy, hogy el is hiszik neki?

:o(((((

Imádkozom érte...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!