Keresés

Részletes keresés

KillYou Creative Commons License 2005.07.26 0 0 1761
Na bocs nem akartam tönkretenni a topicot töröljétek nyugodtan az üzeneteket tényleg jóbb erre külön topicot nyitni.
borti Creative Commons License 2005.07.26 0 0 1759

Jó reggelt Emberek...

Igazán nem értem, hogy a topic 1729-1758 közötti részének mi köze a SES-i élményekhez, tapasztalatokhoz, javaslatokhoz, véleményekhez  stb.

Még akkor sem értem, ha OFF módban vagyunk.

Sztem az erre a topicra látogató azért jön ide, mert infót akar gyűjteni olyan emberkéktől, akik már jártak a világ eme remek helyén...

Ezzel szemben tágra nyílt szemmel gúvadnak a képernyőre, nem értik mi történt 1729-1758 között, majd klikk a jobb felső sarok X-re.

A topic egyébként is elég szegényes (információ szempontjából) a hurghadaihoz képest....

Tisztelt Emberek !

Tartsu(áto)k meg ezt a topicot annak, amilyen céllal létrehozták.

Igaz, nem vagyok 17247 hozzászólással rendelkező, de vettem a bátorságot....

Imádom Egyiptomot.

Köszönöm, Emberek !

Don't kill the topic....

KillYou Creative Commons License 2005.07.26 0 0 1758

Nincs ebben semmi emberbaráti szeretet.

Hidd el jobban szeretném azt ami Ausztriába van hogy mindenki visszakapja a pénzét aki kéri. Majd én az utazási irodától veszem meg jóáron. De sajnos náluk nem ez van.

Vannak akinek beszélhetsz hogy nagyobb esélyel hal meg a reptére menet autóbalesetben mint hogy ott erőszakos cselekmény áldozatául essen. Azért negyednél többat adnék az utért ha olyan ami nekem is tetszik.

Előzmény: niko.g (1755)
niko.g Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1756
Kedves Wendriner Vanek Piroska !

Tisztelt Jenő bátyánk névzuhatagos felsorolásából elősejlik 1 több kötetből álló gyüjtemény,melyet kölcsönadása folyományaként veszítettem el ,s mivel ingyenolvasó ' rokonom azóta az enyészeté lett,valszeg csak az" RJ összes "megvásárlásával pótolhatnám eme kínzó hiányérzetet.

Hozzá nem szólásaim száma rengeteg ,bár 1-2 eszmefuttatást én is szívesen gurítanék
a nem tetszők lábának alóluk kiütése céljából.......

Mellesleg, kedélynyugtatás céljából hasznos lehet,ha Valaki pölö(WePi) vidámabb irányba hajlítja az utazás előtt állók amúgy érthetően érzelmi hullámvölgyben lévő gondolatait.

Talán helytelen ,de én nem használom soha az on' és off ' szócskákat,mert úgy vélem minden hozzászólás valamilyen szinten, mindig kapcsolódik a témához. Szerintem:DD

Valaki szeret a sorok között is olvasni.......

A hátadba szúrt kést pedig nem akarom kihúzni......(pedig gyengém a gyöngyházberakásos ) így még megmenekülhetsz ... : ))

R J után ,szabadon: Jóccakát

Üdv. niko
Előzmény: Törölt nick (1728)
niko.g Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1755
Ember- baráti- szeretetből......a felének a feléért átvennéd a 120-as utat ugyeeeeeeeeeee ????
Arany szíved van.......
Előzmény: KillYou (1754)
KillYou Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1754

Jóáron Sharm el Sheikh-i nyaralást vennék!

Föleg a Laguna Vista érdekel de minden jó jöhet.

ha van valakinek ajánlata kérem a: killyou@maffia.hu ra küldje.

Denitm Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1752

Szia,

mert ez egy ilyen óvoda :-) Miért épp az óvóbácsi (Zeki Koma) lenne kivétel a kötözködők között? :-) Gondolom, pont eme (kimagasló) "kötözködő-készsége" emelte Őt az óvodavezetői székbe :-))

Figyeld ki, hogy mindjárt mit kapsz Tőle az elgépelésért :-) Arra fenemód ugrik...:-))

Üdv.:

Deni

Előzmény: Replay (1749)
Replay Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1749
Miértz érzed úgy, hogy Neked minden topikban ki kell valakit oktatni? Olvastam már máshol is.
Előzmény: Törölt nick (1748)
Denitm Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1747

OFF

Azt bátorkodtam belemagyrázásnak hívni, hogy (újra)végiolvasva sorrendben a hozzászólásaidat egyáltalán nem következik, hogy a 2.-ban is még a robbantgatókra gondolsz. Persze Neked egyértelmű, mivel Te írtad, de az egyszerű rutintalan kívülálló (akinek esetleg még nincs 10727 hozzászólása, mint például nekem se) elnézHETI. Ezzel csak megpróbáltam megmagyarázni, miért érthettelek félre.

Továbbra is azt mondom, mivel elnéztem a rajzot, én jövök mea culpával. És(-el nem kezdünk mondatot) nem kell mindjárt leharapni az ember fejét.

Mindegy, mégegyszer sorry és sorry az OFF-topic hülyeségeimért is. Részemről befejeztem.

Üdv.:

Deni

Előzmény: Törölt nick (1746)
Denitm Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1744

Szia,

OFF

bár kissé belemagyarázásnak tűnik számomra a válaszod, de - mivel Te írtad az idézett hozzászólást - egyértelmű, hogy Te vagy hivatott eldönteni, hogyan kell értelmezni a mondataidat. Ezért készséggel mea culpázok (és ehhez nem megyek másik topikba).

ON

Üdv.: Deni

Előzmény: Törölt nick (1742)
tüskés2004 Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1743

Nem állt szándékomban senkinek az orrára koppintani, nem stílusom.

Mindössze inkább arról szeretnék olvasni -azért jöttem ide-, hogy mi újság ott, mire készüljek és mint írtam minden tapasztalatot hálásan fogadok (a háttérben e-mailben kaptam is).

A topikkal kapcsolatos "tájékoztatásod"-ról csak annyit, hogy ezután különösen nem olvasok vissza, ha Neked majd 11 ezer hozzászólásod található, netán hozzájön még a mostani levelezőtársadé is.

Egyébként ha szándékomban állna sértegetni, akkor utólsó mondataid egy "génjeiben barnult" topikozótól is kitellnek!

Szóltam.

Előzmény: Törölt nick (1739)
valamilanykabatban Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1740
szerintem azt a hozzászólást félreértetted
a robbantókra mondta szvsz
és én megértem ez kiboritó helyzet de nem WP tehet róla meg én se
és nem akartunk benneteket idegesiteni
én legalábbis biztos hogy nem
de szerintem ő se
uh ne essünk egymásnak ok? a RJ tapasztalatainakat meg majd máshol megbeszéljük
Előzmény: Denitm (1738)
Denitm Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1738

Szia,

azt hiszem a "szurkálódás" terén Wendriner Piroska állította be a "mércét", szószerint "gyáva patkányoknak" nevezve azokat, akik - féltve családjuk életét- nem kívánnak elutazni (1683). Ez aztán az emberi tolerancia magasiskolája...

Persze az Ő véleményét is tiszteletben kell tartani...

Üdv.:

Deni

Előzmény: redsea (1735)
tüskés2004 Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1737
Lehet, hogy igazad van, de itt olyanok is vannak, akik két-háromszáz ezer Ft-ot fontolgatnak, hogy menjenek-ne menjenek, akár holnap délelőtt. Nekik nagyon nincs kedvűk tolerálni a sorozatos off-ot. (Vannak erre toplikok + lehet nyitni.) A sas-i helyzet meg éppen nem olyan vidám :-(
Előzmény: redsea (1735)
redsea Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1735

Ma mindenkinek milyen szurka-piszka kedve van...Tüskésnek igaza van...ez nem az a fórum....de offolni szabad...néha, ha meg nem, akkor csalok(unk)!

Én csak azt utalom, de nagyon, amikor ilyen "kedvesen" beszélgettek egymással...az a "bunka, aki utazik" hsz. is....miért kellett, így most jobban érzi magát???!

De a vélemény szabad....

Előzmény: tüskés2004 (1732)
valamilanykabatban Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1734
kedves tüskés
bár nem hazudtolod meg a neved
de a nyolc hozzászólásból ne pazarolj el egyet mások leb...szására:)
amúgy meg offolni szabad (egykicsit)
de majd nyitunk mindjárt Wendriner polgártárs ill sakál és balerina Úrral egy retroRJ klub kezdőknek és haladóknak topikot addig is köszönjük türelmed és toleranciád
tisztelettel : vlk
Előzmény: tüskés2004 (1732)
valamilanykabatban Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1733
jóvanna rég olvastam...akkor ideje felfrissiteni holn ugyis strandra megyek:)
különbenis nekem a halgatag Drugics volt a kedvencem
de ugye ez nem a létrás..... vagy de??
Előzmény: Törölt nick (1731)
tüskés2004 Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1732

Az az érzésem, hogy nagyon eltévedtél.

Ez a topik másról szól/na. Örülnék, ha megkímélnél, bár én szeretem R.J.-t.

Előzmény: Törölt nick (1731)
tüskés2004 Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1730

zacek!

Nem nagyon írok ide, de azért NEKED/NEKTEK !!

Készüljetek és holnap szálljatok fel nyugodtam! Ne hagyjátok ki a kellemes élményeket! 1-2 nap lehet "feszült" , de amit kihagytok, azt az "orrotokra húzzák".

Hurgada más, SAS-nél úgy néz ki, hogy az olaszokat-egyiptomiakatak akarták büntetni. (Mi holnap indulunk - SAS-be! :-)

Előzmény: zacek (1726)
valamilanykabatban Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1729
a Wendriner Piroska az nem az oroszlán volt???
krampi Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1727

Sharm el Sheikh

Ezúton tájékoztatunk minden kedves Érdeklődőt, hogy valamennyi, a Kartago Tours szervezésében Sharm el Sheikh-en tartózkodó utasunk jól van, helyi képviselőink mindenkit személyesen felkerestek. Jelenleg senki nem kívánja megszakítani nyaralását, fakultatív programjaink is elindultak.
Későbbi időpontokra és úti célokra való átfoglalás, valamint útlemondás esetén az általános szerződési feltételeink irányadóak, bővebb tájékoztatást a Külügyminisztérium állásfoglalását követően tudunk adni.
Egyéb információkkal kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

Tel: 462 8 462
E-mail: info@kartagotours.hu

Ezt most olvastam a honlapjukon.

Sziasztok: krampi

zacek Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1726

Sziasztok!!

Mindennél jobban elmennénk a barátnőmmel erre az útra, de sajnos nem vagyok jós, és téboly, hogy a biztonságom-gunk érdekében háborús körülmények között kell "nyaralnod"! Sajnálatos ami történt!

Ennek ellenére látom, hogy sokat itt is lejjebb akciós utat keresnek.

Ha érdekel valakit Hurghadába, a Conrad beach Resort 4*-os hotelbe, all inc. ellátással 2 fő részére (80.000,- Ft/fő),  holnapi indulással a jegy, az alábbi mailcímen érdeklődhet: zachi@freestart.hu Ha írsz telefonszámot, visszahívlak!

Remélem nem voltam nagyon off....

BÉva Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1725
Igen, ezek nem új árak.
Előzmény: beeeeeee (1723)
Replay Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1724
A Budavártours honlapjáról meg eltüntek az egyiptomi akciós utak, pedig mindig rengeteg volt fenn.
beeeeeee Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1723
Most nem azért, de a robbantás előtt is ennyiért akciózták Sharm-ot... :)
Előzmény: ilzo29 (1722)
ilzo29 Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1722

Tényleg van a KT oldalán akciós, 73.900 Ft/fő, 8 nap, félpanzió.

Sharm El Sheikh

Hotel Sharm Holiday Ssh ***

Előzmény: BÉva (1720)
Replay Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1721
Azok hurghada-i akciók. Sharmra a legolcsóbb félpanzióval  73.900.- AI pedig 101.900.- + a járulékos költségek kb. 30-35.000.- Ft.
Előzmény: krampi (1719)
BÉva Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1720
Köszi, elsősorban Sharm-i útra szeretnénk menni.
Előzmény: krampi (1719)
krampi Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1719

Szia Éva!

Nézd meg a Kartago akciós útjait. 59.900,-ért van 8/7 éjszaka félpanzióval és 77.900,-ért all. inc. ellátással 3*-os szállodában.

Szia: krampi

Előzmény: BÉva (1714)
ilzo29 Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1718
Egyiptom - Hor Palace
HURGHADA

Fekvése

Egyszerűen berendezett szálloda, közvetlenül a tengerparton helyezkedik el. A főépületből és bungalókból álló hotelt fiataloknak ajánljuk.

távolság a tengerparttól: közvetlen

távolság a repülőtértől: 10 km

távolság a központtól: 6 km

távolság a bevásárlási lehetőségektől: 50 m

Szobák

kétágyas szoba

2 pótágy lehetőség

légkondicionáló

telefon

TV

hűtőszekrény

saját fürdőszoba (zuhanyfülke, WC) (melegvíz használat csak meghatározott időben, a recepción kifüggesztett órarend szerint)

erkély vagy terasz (nem minden szobánál)

Szálloda felszereltsége

recepció

étterem

diszkó

medence (napágyak és napernyők illetékmentesen )

Tengerpart

homokos-kavicsos part

napágyak és napernyők illetékmentesen

Sportolási és szórakozási lehetőségek illetékmentesen

alkalmanként esti műsorok

Ellátás

büféjellegű reggeli és vacsora

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!