Már rég óta ír ilyen jellegű emaileket! Nem foglalkozom vele! És arra kérek itt mindenkit hogy ti se! Bíró Antalnak hívjhák! És itt be is fejeztem! Nem foglalkozok vele!
No most már abba hagyom! Ha valakinek van sárgavadas bakja-nősténye eladó és Magyar Óriás akkor azt meg venném! Ilyen legyen! Csak olyan jelentkezését várom aki az egyesületben benne van!
Szia Én válaszoltam!Ha valaki esetleg megjegyzést tett a származásodra,sajnálom,nagyon nagy ostobaság!Förikének igaza van, állományépítés történik mindenkinél,de ezt le írtam.Te vagy a negyedik a Felvidékről aki érdeklődik,Erdélyből is kerestek hárman,csonka Mo-ról nagyon sokan,senkinek nem adtam még!Úgy érzem és gondolom ,hogy nagyon nagy felelősség az hogy nekünk adatott meg a fajtáért tenni!Ezt a helyzetet nem szabad pénzre váltani!Remélem megérted a helyzetünket! Üdv:Csata Zoltán suplatyi
Üdv! Nem hiszem hogy valaki le nézett volna! Már csak azért is mert senki sem írt!!:-))))))))))))Nincs senkinek eladó (szerintem) Mert mindenki fejleszti az állományát! Amúgy nem kell mindjárt támadni! Ha lesz akkor szólnak! Üdvözlettel: Förike
Sziasztok. Köszönöm a válaszaitokat kedves fórumozok. Az igaz hogy felvidéki vagyok de annyi tisztesség azért volna bennem hogy válaszolok, még abban az esetben is ha nincsen eladás. Kár hogy minden szlovékot egy kalap álá sodortok de ez lewgyen a ti dolgotok. Mégegyszer köszönök mindent és sok szerencsét kivánok nektek a továbbiakban
Szia! Köszönöm! Kérek mindenkit, hogy írjatok a fórumra! Tudom itt a tél lassan, sok a munka meg minden!!Próbáljatok itt lenni! Témákat fel dobni!!!Köszönöm!!!!!!!