Keresés

Részletes keresés

Vegetable Creative Commons License 2000.11.11 0 0 785
Kedves mrzool!
Mire megyek a vendizzel... Te is tudod, hogy nem tegnap jártam ott :-)
Azért jó lenne megnézni az elejéből legalább egy kazettányit... Remélem, van olyan, aki nem törli, és csak lesz rá alkalom, hogy egyszer lássam magyarul a VOYt...
Veg, a bizakodó :)
Előzmény: mrzool (784)
mrzool Creative Commons License 2000.11.11 0 0 784
Veg!

Hetkozben veszem, mivel nem vagyok otthon. Aztan pedig torlom is le. Sok kazi kene, hogy mindent felvegyek. A masik, hogy eszmeletlen pontatlanul kezdenek, lehetetlen jol programozni a videot.
De egy kazit elvittem a wendizbeli tarsasagnak...:)

Előzmény: Vegetable (783)
Vegetable Creative Commons License 2000.11.11 0 0 783
Hali Zool! :-)
Akkor most pezsdülök: veszed is, vagy csak nézed? *Veg izgatottan faggatózik* :-)
Előzmény: mrzool (782)
mrzool Creative Commons License 2000.11.11 0 0 782
Üdv!

Azért ennél többet vártam. Emberek... MAGYARUL vetitenek treket. És mi van? A fórum folytatja haldoklását. Tudom, hogy nem lehet mindenhol fogni a Viasat3-at, de nem hiszem el, hogy az egész országban csak a mi városunkban lehet fogni... Azt is tudom, hogy a Voy nem mindenkinek a kedvence (és akkor most enyhe voltam:)). De az biztos, hogy sokkal jobbak a most vetitett epizódok, mint a 6. ill. 7. évadbeli részek. Szóval kicsit felpezsdülhetne az élet itt..

Dob Creative Commons License 2000.11.06 0 0 781
Tényleg jó volt.. mág nekem is tetszet.. nem is írok róla többet..
Előzmény: Valiant (780)
Valiant Creative Commons License 2000.11.04 0 0 780
Jó volt a Doki a mai Sat1-es részben. Tinker, Tenor, Doctor, Spy. Oltári epizód! És végre rangot is kapott. Idő kérdése és saját hajója is lesz! :-)
startrekfan Creative Commons License 2000.11.04 0 0 779
Hát ez igen-igen szomorú.
De mondjuk ha 50%-os lefedettséget ígérnek, abban súlyosan benne kell majd lennie a UPC-nek.
Előzmény: Vegetable (778)
Vegetable Creative Commons License 2000.11.04 0 0 778
Nem :( Nálunk is UPC van :(((((((
Előzmény: startrekfan (777)
startrekfan Creative Commons License 2000.11.04 0 0 777
Úgy tűnik, bukom. A UPC nem szolgáltatja Viasat-ot?!
mrzool Creative Commons License 2000.11.04 0 0 776
Udv!

Na, most hogy en is lattam nehany Voy epizodot magyarul, jojjon a velemenyem...:) A forditas eleg jo, a szinkronhangok kozul B'Elenna, Kes es Kim szinte telitalalat, Janeway-e jo (lehetett volna sokkal rosszabb is, szoval ez is tetszik), a Doki es Tuvok hangja megszokhato, Neelix-e es Chakotay-e fura, de elmegy, viszont szegeny Tom... Na sebaj, osszesegeben jora sikeredett!

Mindenesetre kivancsi vagyok, hogy mi lesz ebbol a kezdemenyezesbol. Jo otlet lenne majd fel-egy ev mulva megismetelni az egeszet, mikor mar tobb helyen lehet fogni a Viasat3-at. Mindenesetre az biztos, hogy en nem neznem meg ujra...

zsurmi Creative Commons License 2000.10.31 0 0 775
> Tegnap találtam meg a topicot. Örülök neki, hogy van valahol fóruma a Star Treknek is.

Léteznek más fórumok is:
http://startrek.scifi.hu/forum/leker.html?terulet=startrek
http://www.seldon.hu/solaria/forum/

mailto:majordomo@orso.dfmk.hu
benne: subscribe startrek
benne digest változat esetén: subscribe startrek-digest

Előzmény: kC (746)
Valiant Creative Commons License 2000.10.31 0 0 774
Ne is mondd! Hadd fájjon a szívem! Nálunk kb. akkor lesz Viasat, amikor leadják a 3. szezon végét. Vagyis agyő...! Azt mondja nekem mindenki, hogy úgy is megismétlik majd. Ok. Talán. De nem ilyen jó időpontban. Tuti majd vmikor délelőtt 10.00-kor, hogy véletlenül se lásam. Bár... Videó is van a világon. Ha már egyszer megismétlik, lesz rá mód, hogy lecsapjak rá. Na de ki kell várni. Ők sem azonal ismételnek!
Előzmény: noimporta (772)
Dob Creative Commons License 2000.10.30 0 0 773
Természetessen Quake3 enginre csinálták.. sorry.
Előzmény: Dob (771)
noimporta Creative Commons License 2000.10.30 0 0 772
A többi szinkronhang: Kim: Fekete Zoltán, Neelix: Kassai Károly (ha a fülem nem csal, ő szinkronizálta Datát a Generations-ben, nem?), Paris: Csöre Gábor, Kes: Incze Ildikó, Holodoki: Barbinek Péter

A "Vojádzsör" kivételével tényleg 2-3 rész alatt hozzá lehet szokni a fordításhoz és főleg a hangokhoz! És a vasárnap külön jó a Viasat 3-nál, ha a szombati részt elszalasztja valaki, akkor vasárnap zsinórban 2 "új" részt nézhet meg, mivel a szombati ismétlése után rögtön jön a következő... :)

Előzmény: Valiant (767)
Dob Creative Commons License 2000.10.29 0 0 771
Nekem is megvan.. tényleg elég jó.. kihoztak majdnem mindent a Kvake2 enginből.. szóval ajánlom nagyon (nem ugy mint a ST-New Worlds-t)

Tippem nincs..

Előzmény: Törölt nick (770)
Valiant Creative Commons License 2000.10.29 0 0 769
Szia cpt. Picard!

Először is köszöntelek a Trekkerek v Trekie-k között (kinek hogy tetszik)! Sosem késő elkezdeni, de ne légy türelmetlen. Van mit megismerned ebben az univerzumban!

Viasat3:

Olvasd át a lentebbieket, és van egy "Viasat3 - Új magyar tv-adó" nevű topic is valahol, keresd meg! Röviden: új svéd érdekeltségű adó, ami minden nap adja a Voyagert, de nem mindenhol lehet fogni. :-((

Elite Force:

Már megvan? Wow!!!!! Másnak is, és csak én vagyok lemaradva, vagy Picard egyedi eset egyenlőre?

Na és milyen?

Előzmény: Jean Luc Picard cpt. (768)
Jean Luc Picard cpt. Creative Commons License 2000.10.28 0 0 768
Hello minden Trekker-nek!

Én csak mostanában lettem szerelmes ebbe a film sorozatba,de mostmár teljesen.Szerintem nagyon király sorozat.Csak azt sajnálom hogy itt nálunk még nem kaptak rá a médiák.Így sajnos én kénytelen vagyok tengödnni a videotékák szegényes kínálatán.Szoktam nézni a Sat1-on is csak az a baj hogy németül 1 kukkot sem értek.De a filmek tetszenek.Ja és nyomom az Elite Force-t.

Valiant!

Mi az a Viasat?Hol lehet fogni?

Valiant Creative Commons License 2000.10.28 0 0 767
Bele tudtam nézni az egyik VOY-ba, de sistergett, hangyás volt a kép, és kb. 10 percig tartott. Azért azt le tudtam szűrni, hogy a fordítás jó, a szinkronhangok megszokhatók. Janeway, Torres, Kim, Chakotay tetszett, Parisé gyerekes, Tuvoké pedig nem elég "hideg". Amúgy jó.

Csak ne úgy ejtenék a hajó nevét (még a főcímben is!), hogy vojázser. Ez nagyon zavaró.

Amúgy magam alatt vagyok. Ha el is ér ide a Viasat valaha, a VOY már rég nem fog futni, ha ilyen ütemben haladnak, és csak 3 szezont vettek meg. Van esély ismétlésre vagy folytatásra?

noimporta Creative Commons License 2000.10.28 0 0 766
Naszóval szinkron: kicsit furcsa így magyarul, de lehetne rosszabb is... Janeway: Menszátor Magdolna (nem rossz, határozottan hozzá lehet szokni!), Chakotay: Vass Gábor, Torres: Kökényessy Ági (na ezt nem fogom tudni megszokni), Tuvok: Holl Nándor. A többi most hirtelen nem jut az eszembe, a következő résznél majd jegyzetelek. Mindenesetre a lényeg az, hogy VAN! :)
Előzmény: Valiant (760)
Valiant Creative Commons License 2000.10.27 0 0 765
Azt olvastam a klub oldalán, hogy a Viasat az első 3 szezont vette meg a VOY-ból. Ki tud erről valamit?
Valiant Creative Commons License 2000.10.27 0 0 764
Értékelem, köszi!
Előzmény: Petrus2 (763)
Petrus2 Creative Commons License 2000.10.27 0 0 763
Áhá!
Tartanom kellett volna a pofámat, amíg nem nézek körbe: a talált információk szerint a csatornának Viacess kódolása van. Az zavart meg, hogy digitális adók esetében még nem láttam olyat, hogy csak a képet kódolják, a hangot nem. De lehet, hogy ez csak az én szűklátókörűségem miatt van... :)
Na mindegy. A szándék jó volt. Legalább ezt értékeljétek.

Petrus2

Előzmény: Petrus2 (762)
Petrus2 Creative Commons License 2000.10.27 0 0 762
Hali!

A Viasat3 vételi lehetőségéről, akit esetleg érdekel (van digitális műholdvevője, illetve az antennáját be tudja állítani):
Műhold: Sirius 5E
Frekvencia: 12,380 GHz
Symbol rate: 27500 MSymbols/sec
Pol.: Horizontal
FEC: 3/4

*Video PID: 80
*Audio PID: 85
*PCR PID: 80
Ez utóbbiak a beltéri egység által érzékelt adatok, de nem tökéletesek (valószínűleg), ugyanis: sajna nekünk csak a hang jött meg, a kép valahogy nem akar. Az audio viszont kristálytiszta... :(
Igyekszem körbenézni neten, hogy kép is legyen. De ha valakinek van egy jó ötlete: szívesen fogadom.

wildman Creative Commons License 2000.10.27 0 0 761
Esetleg azt tudja valaki, meddig vették meg a VOY-t? Imádnám, hogyha mire én fogni tudnám(így szép magyarosan) addigra rájönnének, hogy nem éri meg nekik, és abbahagynák.
Valiant Creative Commons License 2000.10.24 0 0 760
Szóval megvettem a jövő heti Színes RTV-t, abban tényleg benne vannak.

AKi látta (mert látHATJA) a VOY-t, mondjon véleményt róla! Szinkron, fordítás, stb.!!!

Valiant Creative Commons License 2000.10.23 0 0 759
A 23-29-ben nics benne. Az lesz az első dolgom holnap, hogy megszerzem nagyanyámtól a következőt. Neki előfizetéses.
Előzmény: alric (757)
alric Creative Commons License 2000.10.22 0 0 758
Még annyit, hogy ha neked jött az Alfa-TV akkor jó esélyed van...
Előzmény: Valiant (756)
alric Creative Commons License 2000.10.22 0 0 757
Pl. az új Szines RTV-ben benne van.
Előzmény: Valiant (756)
Valiant Creative Commons License 2000.10.22 0 0 756
Köszi az infót, de kérlek légy pontosabb! Melyik TV-újságban? Ne haragudj, de teljesen fel vgyok spanolva!!!
Előzmény: alric (755)
alric Creative Commons License 2000.10.22 0 0 755
Kirk kapitány infójából én arra következtetek, hogy kábelen keresztül lesz elérhető. Vagyis, ha szerencsénk van, akkor a mi kábeltársaságunk szerződést köt velük, és nézhetjük. Valahol azt olvastam, hogy az induláskor 50%-os lefedettségre számítanak, vagyis a fél ország hoppon marad.

A VOY infó egy műsorújságból van. Amúgy ez lesz az egyetlen nézhető műsor, leszámítva talán a Das Boot-ot.

Előzmény: Valiant (754)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!