8. alkalommal kerül megrendezésre a férfi kézilabdázók kontinensbajnoksága. Magyarország a C. csoportban Németországgal, Spanyolországgal és Fehéroroszországgal mérkőzik a 8 közé jutásért.
hát minden meccsnél elérhető. mms://80.160.76.117/tv2sputnik2 ezen a szlovák-izland(5-16) meccs megy: mms://80.160.76.117/tv2sputnik3 ezen a magyar-német. Az utolsó számot lehet mindig változtatni(0-10), és valamelyik adja a meccseket.
Dinho: ez a tv2 sutnik ez micsoda amúgy? Minden meccsnél elérhető? Vagy beírod majd mindig? Nem lenne rossz, de ha nem titok, mi ez, el is árulhatod. :)
Pont ezért kellett volna a címlapra a kézit hozni. A fradival bármikor foglalkozhatnak, bármikor, s szoktak is. Viszont ekkora sikert, igen ritkán érünk el. Nem én vagyok a legjártasabb a férfi kézilabdában, de azért ez óriási volt, utólag megnéztem, a tippmixen 1,02 volt az oddsunk, s ehhez képest simán (!) hoztuk a meccset!!
Köszönjük a videót, ez tényleg így az igazi. A győzelem Gáborral együtt volt teljes. Bízzunk benne, hogy a mai végkifejlet is hasonló lesz ;) De komolyan mondom, ha veszítünk is a németek ellen ( ami valjuk be azért nem lenne olyan nagy szégyen, sőt ) ezt a magyar-spanyolt sosem fogom elfelejteni. Hajrá fiúk!!! Veletek vagyunk!!