Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

BANDO-5 Creative Commons License 2009.08.25 0 0 8113
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET MEGPRÓBÁLKOZOM VELE! SZERINTEM MÁR HOLNAP FELHÍVOM! Mégegyszer köszönöm a segítséget remélem beválik.
AAAAAAAAAAAAAAA
joci-01 Creative Commons License 2009.08.25 0 0 8112
Hú tényleg bocsi elírtam elég rendesen!!!
Előzmény: Hoppus (8110)
Hoppus Creative Commons License 2009.08.25 0 0 8111
Vele kapcsolatban nekem egy tapasztalatom van. Egy évig fent állt egy müszaki problémám még az A vectrámmal, és több szerelönél is volt az autó, többeket kérdezgettem, senki nem tudta mi a probléma. Volt aki kicserélt ezt-azt, a hiba tovább is fent állt. Melegben volt a hiba jelenség, tehát egyik nyáron elöjött, akkor egy jó pár szerelöt végigjártam, aztán jött a tél, akkor a hiba abbamaradt, hideg lévén, aztán mikor jött megint a nyár, akkor megint ott álltam hogy nem igazán jó az auto. Akkor kivittem a Szeles Gabihoz. Igaz hogy 2 hétig (!!!!) kinnt volt az auto nála, de legalább ö tényleg megtalálta a hibát, és megcsinálta, és azután hibátlan volt az auto. A két hét alatt körülbelül 3-4 naponta tudtam elérni telefonon, mert nem nagyon vette fel a telefont. Talán erre mondják, hogy a jó munkához idö kell. Ugyhogy ha hozzáértö kell, és nem sürgös, akkor hozzá vidd.
Előzmény: Hoppus (8110)
Hoppus Creative Commons License 2009.08.25 0 0 8110
aki igazából Szeles Gábor :)
Előzmény: joci-01 (8109)
joci-01 Creative Commons License 2009.08.25 0 0 8109
Én fejér megyei vagyok de nyugodt szível ajánlom a Széles Gábort! Egy lelkiismeretes szerelő még tanuló koromban mindig vele példálodzott a gyakorlati oktatom!
Előzmény: BANDO-5 (8105)
BANDO-5 Creative Commons License 2009.08.25 0 0 8108
Igen azt hiszem ő lesz az Köszönöm a választ mindenkinek!!!

Ui:Egy Veci taliban én is benne lennék, már ha persze nem kötött a társaság!
Vlad19 Creative Commons License 2009.08.25 0 0 8107
Szerintem Szeles Gáborról hallottál (http://www.eszgab.hu/).
Az ő hírneve engem is megcsapott már, pedig nem sok közöm van BP-hez :-) hozzá nyugottan viheted, sok jót hallottam róla!
mumtaz Creative Commons License 2009.08.25 0 0 8106
www.eszgab.hu. Szeles Gábor, Dunakeszi. Sok vekis hordja oda a verdáját. Jó szerelő és lelkiismeretes.
BANDO-5 Creative Commons License 2009.08.25 0 0 8105
BUDAPESTEN LAKOM. PONTOSABBAN UJPEST! Halottam egy szerelőről Dunakeszin de lehet hogy tévedek!
Előzmény: Vlad19 (8103)
Vlad19 Creative Commons License 2009.08.25 0 0 8104
Kár. Az a baj nemtudom lesz-e már jövő héten keresnivalóm Miskolcon, egyetemen az oktatás csak később kezdődk. De ha mégis akkor szólok természetesen.
Csütörtök után meg gondolom már mentek is vissza...
Előzmény: veciv6 (8099)
Vlad19 Creative Commons License 2009.08.25 0 0 8103
Kishazánk melyik tájegységén kellene? :-)
Előzmény: BANDO-5 (8102)
AAAAAAAAAAAAAAA
BANDO-5 Creative Commons License 2009.08.25 0 0 8102
Sziasztok! Tud valaki esetleg egy olyan szerelőt aki megbízhato,lelkiismeretesen dolgozik egy nagyon ért a B Vecikhez? Lenne szó karosszéria, villamossági és még sok egyéb ilyen apróságokról! Ja és viszonylag olcsón dolgozik!!!!!!!!!
ÚjraVectra Creative Commons License 2009.08.25 0 0 8101

A 97-es ávjáratban már 2 ventillátor van? Nekem 96-os a gép, 1 ventillátor van benne, szépen müxik, és úgy látom gyárilag ilyen. A szerelési leírás szerint is 1 ventinek kell lenni benne, de beszerelhető pót ventillátor. Elképzelhető (sőt valószínű) van valami ventillátor (vagy hőcserélő hőfok) figyelés a klima elektronikában.

Előzmény: hvb (8100)
hvb Creative Commons License 2009.08.25 0 0 8100

Sziasztiok!

A kocsimból hiányzik ('97 X20XEV) a klímaventillátor. valőszínű, amikor megtörte az előző tulaj nem tették vissza és átkötötték a vezetékeket, hogy egy ventivel is működjön a klíma. Most megadta magát a nagyobbik ventillátor is és kicseréltem egy bontottra.... De most nem fúj hideg levegőt a klímám. Ez normális?

Normál esetben, ha lehúzom a klímaventillátor, akkor nem megy a klíma?

(Esetleg tud valaki eladó ventillátort?)

Üdv

Zs.

veciv6 Creative Commons License 2009.08.24 0 0 8099
A 29. biztos,hogy már nem jó.....Különben még vasárnap is csinálni fogja,ugyanis furni,faragni,hegeszteni kell elég sokat... :-(

Ezért utálom az egészet,mert amit betervezek sohasem tudom 1 hét alatt befejezni-valamint szakembert is nehéz találni -aki mrá is ér és vágja is a dolgokat....
Így a jövőhetem lesz szabad csütörtökig-ha gondolod összefuthatunk (valamelyik nap)Nyíregyen,mert megyek szétnézek pár kereskedésben....Lukházit is megkérdezzük nem-e szalad le....
Igen,több mint valószínű az lesz a veki.... :-(
Feleségem fiatalabbat akar......
Előzmény: Vlad19 (8098)
Vlad19 Creative Commons License 2009.08.24 0 0 8098
Ahoj!
A talival mivan? lesz? nemlesz? ha neked ez a hét jó csak, meg a többieknek is jó a hétvége akkor 29.-ére vagy 30.-ára nem lenne rossz összehozni végülis valamit. bár ha nálad lesz, és szombaton kaput csinálnak nem biztos hogy ott kéne állnia egy "hadsereg" autónak az udvaron

(ja és meglesném már végre kicsit közelebbről a V6odat, főleg ha még mindig szándékodban áll hogy eladod, kár lenne kihagyni azt az élményt :))
Előzmény: veciv6 (8097)
veciv6 Creative Commons License 2009.08.24 0 0 8097
Ma:kezdtem Kisvárda,aztán Záhony,Nyíregyháza,Sárospatak......
Olyan csak 1 van,mint az enyém... ;-)
Előzmény: joci-01 (8091)
veciv6 Creative Commons License 2009.08.24 0 0 8096
Akkor jó lesz... ;-)

Látod a multkor mikor említettem,hogy nem is melegszik klímával ugy a moci -páran csodálkoztak... ;-)
Előzmény: mumtaz (8090)
veciv6 Creative Commons License 2009.08.24 0 0 8095

Erről tudnék beszélni....Anno elmentem Skócia végéig-aztán mégis kuka lett.... :-(

Szal mindenképp ki kell cserélni az izzót benne-ahogyan írtad......

Megvettem a mocit a kapuhoz-kétszárnyas lesz mégis,mert egyszerűbb és ugymond olcsóbb :Szombaton kezdik...

Klímáról valami?

Előzmény: mumtaz (8084)
BANDO-5 Creative Commons License 2009.08.24 0 0 8094
Sziasztok! Tud valaki esetleg egy olyan szerelőt aki megbízhato,lelkiismeretesen dolgozik egy nagyon ért a B Vecikhez? Lenne szó karosszéria, villamossági és még sok egyéb ilyen apróságokról! Ja és viszonylag olcsón dolgozik!
mumtaz Creative Commons License 2009.08.24 0 0 8093
A kocsiban ülve felhívtam, mert ami nem látszik/hallatszik, arra Ő sem tudna mit mondani. Vagy amit mégis, azt látatlanba tapasztalatokra alapozva. Azt meg elmondhatta telefonba is.
Mindenesetre elmondott pár lehetőséget és hozzáfűzte, hogy amint észlelnék ilyet megint, azonnal vigyem oda. Mellesleg bennem is felmerült, hogy jó egy éve nem volt bekapcsolva a klíma, illetve akkor is csak egy napig ment (elszökött a gáz), így pár dolog még szinte el lehetett gémberedve. Mondjuk a magas nyomású kapcsoló is beragadhatott.
Előzmény: joci-01 (8092)
AAAAAAAAAAAAAAA
joci-01 Creative Commons License 2009.08.24 0 0 8092
Szerintem vidd vissza akkor is hátha valamit mond rá a szerelő hogy mitől lehetett mert hogy ilyet csinált annak megvan az oka!
Előzmény: mumtaz (8090)
joci-01 Creative Commons License 2009.08.24 0 0 8091
Veciv6 !!!
Nem jártál ma véletlenül Székesfehérváron az M7 Auchan-os lehajtójánál kb olyan fél három felé,mert láttam egy egészen a tiédhez hasonló Vectrát
mumtaz Creative Commons License 2009.08.24 0 0 8090
Esküszöm, ez hülye ez a klíma. Még pénteken gondoltam, hogy visszamegyek a klímáshoz. El is mentem, de nem voltak nyitva. Útközben többször is bekapcsoltam, és mindig elkezdett melegedni a hűtővíz és a kompresszornak is volt hangja.
Ma úgy alakult, hogy nem jött be semmi meló, ezért eljöttem a cégtől azzal a szándékkal, hogy ma elviszem a klímáshoz, de előbb hazajövök átöltözni. Próbaképpen még a cégnél bekapcsoltam a klímát és semmi hangja nem volt és az alapjárat is épphogy esett egy picit. Persze nem hagytam annyiban és egész hazáig bekapcsolt kompresszorral jöttem és füleltem, nomeg figyeltem a hőfokot. Ahelyett, hogy melegedett volna, inkább még hidegebb is volt, mint szokott. Eddig normál esetben atomstabilan tartotta a 90 fokot, de most olyan 85 körül megállt.

Mivel múlt szerdán állóhelyzetben jelentkezett először a probléma, így hazaérve több, mint 30 percen keresztül járattam a motort és hagytam bekapcsolva a klímát leghidegebbre állítva. Semmi nem történt. Se hang, se melegedés, se megszorulás, semmi. Egy elég pontos hőmérővel (Multiméter külső hőérzékelővel) mértem előbb a befújt levegőt, majd a motortérben a beszívott levegőt. Az utastérben a középső fúvókán át az érzékelőt kb. 15 centire benyomva a hőmérséklet 4-5 fok volt, a motortérben a beszívott levegő 25 fok. Megmértem a hűtő hőfokát is, ami 80-85 fok között ingadozott.

Megőrülök. Bár nem lennék ideges, ha így is maradna.
Előzmény: mumtaz (8019)
mumtaz Creative Commons License 2009.08.24 0 0 8089
Az igaz, de itt most konkrétan az a baj, hogy nem világít.
Előzmény: joci-01 (8086)
Nick_X14XE Creative Commons License 2009.08.23 0 0 8088

Állítólag annyira szar...

Próbálj inkább kedvezményt szerezni Delphi-re vagy Bosch-ra. A helyedben megkérdezném az autoteka2000.hu-t meg az extremediesel.hu-t mit tudnak ajánlani.

Előzmény: Szabyka (8085)
Nick_X14XE Creative Commons License 2009.08.23 0 0 8087

Állítólag annyira szar...

Próbálj inkább kedvezményt szerezni Delphi-re vagy Bosch-ra. A helyedben megkérdezném az autoteka2000.hu-t meg az extremediesel.hu-t mit tudnak ajánlani.

Előzmény: Szabyka (8085)
joci-01 Creative Commons License 2009.08.23 0 0 8086
Viszont ha világít járó motornál akkor sem tölt így sem kap gerjesztést a generátor ez ilyen két élű dolog!
Szabyka Creative Commons License 2009.08.23 0 0 8085
Holnap úgy is megyek villamossági szakihoz megnézetem vele :)
Csak még mindig ezen a superdiesel csúcson rágódom, mert elég kedvező az ára és ha forgalmazzák csak nem lehet annyira szar ...
mumtaz Creative Commons License 2009.08.23 0 0 8084
Az szar, ha nem világít, mivel azon keresztül kap gerjesztést a generátor. Ha nem világít, akkor elvileg nem is tölt a generátor. Ennek mondjuk ellent mond, hogy szépen autózgatsz vele, bár a dízelnek nem kell gyújtás.
Előzmény: Szabyka (8079)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!