Viszont az is nagy segítség, hogy ha ne adj isten sérülés érné valamelyik magyar játékosunk, akkor maradhat légiós hely, és így lehetne hozni esetleges negyedik külföldit.
Kristófnak én nagyon örülök, szimpatikus srác, jó játékos, gyakorlatilag a válogatott szint közeli, alatti legfelsőbb kategóriában van, és hát van 'némi" Falcós kötődése. :)
Nekem az sem jutna eszembe, hogy visszatekerjek régebbi hozzászólásokat nézegetni, hogyan értékelték, mert nem itt keresem a visszaigazolást, sőt sehol sem. Szeressen a családom a többi nem érdekel.... Én sem nézegetem a boltban az élelmiszer árakat, de eszembe nem jutna ezzel hivalkodni. Azt szokták mondani, hogy a jó bornak nem kell cégér, nem baj, ha nem érti...
Oké, akkor megpróbálom elmagyarázni a különbséget. Az általad említett dolgok, az ember életminőségét befolyásoló tényezők. Az index fórumon lévő +- mutató meg nem az. Illetve ha ez valakinek mentális sérülést okoz, akkor keressen fel egy pszichiátert. Hidd el, ha nekem minden hozzászólásom 30 mínusszal járna, akkor sem lenne semmilyen befolyással az életvitelemre. Mert helyén kezelem a dolgokat, meg nem az online térben keresem az önigazolást.
Focit meg nem nézek, fingom nincs miről beszélsz, meg nem is érdekel amúgy.
Szerintem meg nagyon is jó példa volt. A lényege az, hogy az egyik eset főleg engem érintett eddig, téged nem, a másik meg engem kevésbé, másokat meg lehet jobban. Ha nem érted az sem gond persze.
Nehogy már Vinicius esetet sejtess, mert ha valaki nem szimpatikus, attól még nincs joga senkinek huhogni, ahogy engem érintően, amikor "ajánlok" egy játékost nehogy már normális legyen arra provokációval válaszolni. Vagy ezt sem érted?
Na mindegy, én elég sok munkát tettem ide a szezon vége óta, aztán megelégszem azzal, aki ezt értékeli.
"Gondolom, ha én beírnám azt, hogy leszarom mennyibe kerül a benzin vagy az élelmiszerek, akkor az sem lenne túl szimpatikus. Szóval ne degradáljuk le mások érzéseit ezzel kapcsolatban."
Ez most komoly? Ha szerinted a két eset ugyanaz, akkor nem egy Univerzumban élünk.
A provokációkra térve meg először azért magadba is nézhetnél. Tudod, amilyen az Adjon Isten! olyan a ...
A játékoskeresgélés nem probléma, félreértettél. Csak én sok értelmét nem látom.
"Lassan nagyon be lesz határolva, hogy ki, mit és mikor írhat."
Hú, ezt nem tudom megint miből szűrted le. Főleg úgy, hogy általában te akarod mindenkinek megmondani mit hogyan tegyen, vagy tehessen.
Én ez miatt sem írtam konkrét nevet csak utaltam rá az információm alapján :-)
Voltak itt hamis információk az évek folyamán. Eddig szerencsére nagy hülyeséget nem hallottam. Remélem ez így is fog maradni, mert sok örömünk lesz akkor a jövö évi csapatunkban.