Keresés

Részletes keresés

Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.12.21 -20 0 2479

Ő a topikgazda, teeeee...

Láttad a Thomas Crown affair-t?

Abban van az, hogy a főszereplő siet be az irodaházba és sürgető köhintéssel félretolja az útjában beszélgető biztonsági őrt. Az felhorkan, hogy tán magáé ez az épület? A társa meg csitítja, hogy kussojjámá hülye, tényleg az övé ez az épület.

Nahátakkor.

Előzmény: özvi (2471)
Neingang Creative Commons License 2021.12.21 -1 1 2478

Célhoz ért, köszönöm!

Előzmény: endrebá (2476)
cyr45 Creative Commons License 2021.12.21 -3 1 2477

Ma már apunak is odaítélik a gyereket , ha ő az alkalmasabb a nevelésre .

Ahogy azt Móricka elképzeli...

Itt, Magyarországon, ahhoz, hogy az apának ítéljenek egy gyereket, ez messze nem elegendő!:-((

És az a bíróság (pontosabban: a bíró) megítélésén múlik kizárólag, hogy ő kit tart "alkalmasabbnak".

Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy a családjogi bírók túlnyomó többsége nő.

Szóval ahhoz, hogy az apának ítéljék a gyereket, kb. az lenne szükséges, hogy az anya (bizonyítottan)

masszív alkoholista, kemény drogos, vagy profi "nehéz testi munkás" legyen!

Bár lehet, hogy ez az utóbbi nem is biztos, hogy elegendő lenne...

Előzmény: Anyóca99 (2459)
endrebá Creative Commons License 2021.12.21 0 0 2476

Abszolút Igazság : küldtem neked egy kis magyarázkodást, kérlek mutasd meg a zasszonyodnak.

Előzmény: Neingang (2474)
Neingang Creative Commons License 2021.12.21 -1 0 2475

Rémlik, mintha azt a statot is én ástam volna elő, de tényleg megdöbbentő volt...

Előzmény: Abszolút Igazság (2462)
Neingang Creative Commons License 2021.12.21 -1 0 2474

Endrebá, ne haragudj, de ez nem áll össze: ha te most, állításod szerint ilyen boldog vagy, akkor miért panaszkodsz _jelen időben_?

Előzmény: endrebá (2463)
endrebá Creative Commons License 2021.12.21 0 0 2473

Ez az én topikom.  Az én kérésemre nyitották nekem.

Nem vagyok moderátor, de alapesetben én figyelem azt hogy milyen stílust NE .

Töck Jenő Creative Commons License 2021.12.21 0 0 2472

Miért? Ki a topikgazda?

özvi Creative Commons License 2021.12.21 0 1 2471

Kinevezted magad vmi topikgazdának?

Mindenki annyiszor irja le a véleményét ahányszor akarja.

Előzmény: endrebá (2468)
endrebá Creative Commons License 2021.12.21 0 1 2470

..és aki a férjét pusztítja, az a gyerekeit is..

Előzmény: özvi (2469)
özvi Creative Commons License 2021.12.21 0 1 2469

Bár igy lenne.

De aki a nejét bántja az a gyerekeit is.

Előzmény: endrebá (2464)
endrebá Creative Commons License 2021.12.21 0 0 2468

Kedves Nemisanyóca.. ez mááá vóóót..

aztán ott is kiderült hogy anyunak is vannak fejleszthető öklei meg bicepszei.

De ez a xardobálás már ne kerüljön ide - kérlek.

Előzmény: Anyóca99 (2453)
Neingang Creative Commons License 2021.12.21 -1 0 2467

Hja, szoktasd a kisfiadat ügyes, kedves, szófogadónak és engedelmesnek, aki meg sem kérdőjelezheti, amit neki mondanak, majd anyuci markából az asszonyéba kerülve a cseber-veder esete fog fennforogni.... aztán vagy észbe kap és rájön, hogy neki kell fejlődni, vagy papuccsá válik vagy időre-örökre kiiratkozik a társas kapcsolatból, vagy nekiáll önpusztítani.

Előzmény: Töck Jenő (2451)
özvi Creative Commons License 2021.12.21 0 1 2466

Ezt azért szeretném látni ahogy kipróbálod.

Előzmény: Abszolút Igazság (2455)
endrebá Creative Commons License 2021.12.21 0 0 2465

Asszem lenne egykétezer hozzászólásnyi visszaolvasnivalód.

Előzmény: binda (2445)
endrebá Creative Commons License 2021.12.21 0 0 2464

Ha elfogadod, akkor az utsó mondatodat kicsit javítanám :

Az külön érdekes rész, hogy anyu igyekszik maximálisan kihasználni a saját helyzetét, de amikor egy másik nő ugyanazt megcsinálja a fiával - akkor az a nő egy szemét alak.

És mit szólsz ahhoz a saxöveghez hogy : kibelezem azt a szemetet, aki azt csinálja az én lányommal, mint anno én az ő anyjával...

Előzmény: Töck Jenő (2444)
endrebá Creative Commons License 2021.12.21 0 0 2463

Kedves Neingang..  kedves tőled a segítő jószándék.

De.. hm.. nem vagyok sem eszköztelen, sem tanulásképtelen.  Élek, és működöm, és boldog is vagyok mostanában elég sűrűn.. és azt akarom üzenni a sorstársaimnak hogy nem az a boldogság amit el lehetséges még képzelni hogy valaki nagyonszerencsétlen lélek talán még-még irigyelhet is őtőle.

De tudom magamról, hogy a mostani boldogságomat a tizenöt évvel ezelőtti önmagam csak ajándékba fogadta volna el..  a házasságát tönkremenni úgy cakkompakk, és az utána következő mélyen repülős éveket nem vállalta volna - csak azért hogy most ILYEN boldog lehessen.

Magamnak üzenem, hátha valaki más is meghallja : nincsen harc nélkül béke.  Aki nem vállalja a harcot, azt legyőzi a természet. (a női)     Az hogy a lényegről próbálok ordítozni, azért is van, mert az olvasóközönség elnyomott tagjai még olvasni sem szeretnek az övékhez hasonló helyzetekről.

Nem azért mert az én helyzetem annyira szörnyű.

Előzmény: Neingang (2443)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.12.21 -20 1 2462

Szerintem is el lenne a normális - és ha ez elfogadott lenne, rögtön a töredékére esne a családon belüli erőszak is.

(Érdekes adalék: olvastam valami femcsi propagandában, hogy a homoszexuális pároknál is hasonló a bántalmazási arány, mint a heteróknál. Csak aztán valaki utánajárt, hogy ez a statisztika úgy jön ki, hogy a női pároknál sokkal magasabb, míg a férfiaknál sokkal alacsonyabb...)

Az otthagyás természetesen kínálkozó megoldás, de mi lesz akkor a gyerekekkel, a vagyonnal, nem olyan egyszerű az sem.

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (2458)
binda Creative Commons License 2021.12.21 0 0 2461

Bántalmazó kapcsolatból szerintem soha nem egyszerű kilépni.

Ha - ahogy mondtad - nárcisztikus személyiséghibával is él a bántalmazó, akkor nyilván nem akarja kiengedni a karmai közül a kontrollált, szubmisszív párját, megpróbálja teljesen elszeparálni a lehetséges menekülési útjaitól: család, barátok. Van szerettünk, akit sikerült kimentenünk más barátokkal együtt egy ilyen kapcsolatból, nem volt egyszerű kihevernie, átélnie: eleinte közös gyermekfelügyelet, aztán kizárólagos az ő javára, a bántalmazó fél dúl-fúl még mindig, ahol tud keresztbe tesz... Nem is hiszem, hogy belátja valaha, milyen rosszat tett a lányával...

Nem mindenki ilyen szerencsés. Sajnálom azt az apukát, különösen a gyermekeit. Remélem kiheverik.

(mégsem a Nő volt a hibás, hanem az ember, akivel az életét összekötötte - nézd el nekem, hogy egy kalap alá veszem az eltérő nemű bántalmazókat)

Előzmény: Abszolút Igazság (2454)
Töck Jenő Creative Commons License 2021.12.21 0 1 2460

Van az alábbi történet:

Anyut megkérdezik, hogy mi van a gyerekeivel?

Ó, hát a lányom nagyon jól ment férjhez. Ráér később kelni, van takarítónője, szakácsnője, ebéd után elmegy shoppingolni, a férje fizeti.

Nagyszerű. És a fia?

Szegény szerencsétlen kifogta. A felesége délig az ágyban hempereg, nem törődik a lakással, nem főz, délután a plázákban flangál és elkölti a fiam pénzét.

Anyóca99 Creative Commons License 2021.12.21 0 1 2459

Vagy csak mamlasz volt a férj , és a gyerekekkel takarózott . Ma már apunak is odaítélik a gyereket , ha ő az alkalmasabb a nevelésre .

Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2021.12.21 0 0 2458

Én azt mondom, a férfit ha a nő bántalmazza, azzal arányos módon ő is eljárhat. De inkább ott kell hagyni az ilyet.

Anyóca99 Creative Commons License 2021.12.21 0 0 2457

Igen ... azt mondom . Utálom az erőszakot , de ha egy nő olyan ökör , hogy nekiesik a párjának a kloffolóval/partfis nyéllel/mittommivel , akkor annyi neki is kijár az egyenlőség jegyében . De fordítva is !

Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2021.12.21 0 0 2456

Kár, hogy már nem tudod megkérdezni tőle, miért vett el egy ilyen nőt? (mert ha csinos, nagymellű, élvezzék az életet, de ne kössék össze... arra keressen magának palimadarat az illető hölgyike... ja, hogy a palimadár a te ismerősöd volt?)

Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.12.21 -20 1 2455

Van az a verbális erőszak, ami sokkal rosszabb, mint egy pofon.

Persze, nőként a női eszközök használatát támogatod, érthető.

Na és ha a nő már üt, akkor is azt mondod, hogy 'apunak is van öklöcskéje, használja azt'?

Előzmény: Anyóca99 (2453)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.12.21 -20 1 2454

"Abból a kapcsolatból ki kell lépni."

Nem mindig olyan könnyű az.

Megtörtént eset: elviselhetetlen, nárcisztikus nő, kényszeres zaklató, bántalmazó, stb. Szelíd, csendes férj, aki a légynek sem ártana. Mégis megértem, hogy maradt, egyrészt valamiféle félreértelmezett úriemberségből, másrészt mert nem akarta ott hagyni a gyerekeit, kiszolgáltatva az anyjuknak. Hát maradt, tűrt csendben, pár év múlva el is vitte valami betegség. Holott lehet, hogy ha az első agressziónál a sarkára áll és kijelöli a határokat, máig is boldogan élhetnének.

Előzmény: binda (2450)
Anyóca99 Creative Commons License 2021.12.21 0 0 2453

Mert a nők pofázására egyenes arányú reflekció a pofánvágás ? Apunak is van szájacskája .... használja azt !

Előzmény: Abszolút Igazság (2449)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2021.12.21 0 0 2452

Kifejezése a derűs hangulaténak ... 

Előzmény: Töck Jenő (2430)
Töck Jenő Creative Commons License 2021.12.21 0 2 2451

Érdekelne a nők véleménye abban az ügyben, ha ők csinálják akkor egyenjogúság, ha másik nő a fiúkkal az szemétség.

binda Creative Commons License 2021.12.21 0 0 2450

Szerintem meg nem lehet kedvére verbálisan SEM (fizikailag pláne) erőszakos. Nem teheti pokollá a párja életét. Ha a párja hagyja, mert mondjuk konfliktuskerülő, és inkább a szőnyeg alá söpri, előbb utóbb úgysem tud járni rajta, akkor már jobb előbb válni. Konfliktuskerülő lehet attól is, mert valami miatt kiszolgáltatott. Attól a szőnyeg alatt még gyűlik a cucc. Nem: gonosznak lenni a másikkal nemtől függetlenül nem lehet. Persze megtörténik, de helytelen. Abból a kapcsolatból ki kell lépni.

Előzmény: Abszolút Igazság (2449)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!