Nem az a baj, hogy az nem érti aki itt hozzászól, hanem az a baj, hogy a többi - birka - fel sem fogja, nem hogy értené! De ez a cél amit lehet, hogy az elbutítás évtizedei alatt sikerül elérni! Alleluja!
. Csak ész nélkül. Persze, ha pártunk és kormányunk akarja megmondani mi az egészséges...........
jöhet még a kenyér fejadag, már videózni is csak engedéllyel, a hamis vídeót büntetik ( lopni szabad ) majd módosítják miatta a BTK-t, ha megkeféled a szomszéd feleségét és kiderül újra módosítják a BTK-t és így tovább---- az a csoda, hogy a WC papír használatát még nem szabályozták kormány vagy tákolmányi szinten!
Tilts be mindent , cigit, alkoholt, de írtam, a zsírzabálást is ...nézz körül, tele van dagadtakkal az ország ..40 év felett már alig látsz normális testsúl arányos embert ...nők ducik, dagadtak, férfiak nagy hassal ...
Na, ezirányban haladunk...... Csak ész nélkül. Persze, ha pártunk és kormányunk akarja megmondani mi az egészséges...........
Összességében az álságos beszéd. Eddig is főztek, ezután is főznek. De ezt úgy bedobni a köztudatba, ahogy tették, azzal van a bajom. Ha az egészséges életmód a mánia, akkor pont ezt nem kellett volna. Amennyi pálinkát én iszom abba csődbejutna a pálinkaipar.
Nem kötelező neked főznöd, most is viheted a főzdébe . Amúgy bárki vehet már finom kis főzőket, szlovének profi házi főzőket gyártanak ...igaz, 250-300 ezernél kezdődnek a jók, ha kis mennyiségű jót akar az ember főzni, ahhoz már van 100 ezerért is duplafalu ...
Akinek a lópohár volt eddig is s mérték, annak maradt most is az, csak kevesebbe kerül esetleg neki . Nem mindenki alkoholista ebben az országban, csak xólok ... ne őket nézd, ha az adómentes pálinkafőzésről beszélsz ..... én eddig sem fizettem a főzésért itthon, amióta schengeni határok lettek ...ez meg így hosszú , feleslegesnek érzem elmondani .
Tilts be mindent , cigit, alkoholt, de írtam, a zsírzabálást is ...nézz körül, tele van dagadtakkal az ország ..40 év felett már alig látsz normális testsúl arányos embert ...nők ducik, dagadtak, férfiak nagy hassal ...
Abban igazad van, hogy ha valaki önti magába minden nap a pálinkát deci számra, az lehet, egészségtelenebb, mint a cigiből egy doboz naponta ... minden a mértéken múlik .
Az adómentes pályinkával előre! Az alkoholaz segíti az egészséges életmódot:))) Cigarettázás miatt nem nagyon szoktak másokat agyonverni, részegen inkább. De most az a trendi.