Tisztelt IT csoport! A mai nap kezdtem a cégnél és már el is készült a céges e-mail postafiókom. Köszönöm gyors intézkedésüket. Értékeltem a humorérzéküket, de a kiosztott e-mail cím természetesen nem maradhat. Hogyan képviseljem a céget egy olyan email címmel, hogy faszi@cegunk.hu köszi szépen, üdv. Farkas Szilárd
VÁLASZ: Szia, Szilárd! Rossz hírem van, ez nem vicc. E-mail címek generálása automatikusan történik a vezetéknév és a keresztnév első betűiből. És sajnos nincs lehetőség ennek módosítására. Nekem elhiheted ! Üdv. Pintér Csaba (picsa@cegunk.hu)
P.s.: Ezek után a tegnap belépett Gerendás Cilike azonnali hatállyal felmondott...
Vannak fura vezetéknevek is. A nagymamám albérlője annak idején Ondó Mária volt. Az egyik kollégám meg azt mesélte, hogy egy osztálytárásnak az anyját Buzi Rózának hívták. De lehet, hogy Buzy volt. Minden esetre, ha elhangzott ez a név az osztályban nehéz lehetett röhögés nélkül kibírni.
A '70-es években Viszonylag sűrűn előfordultam Szatmárban , Kölcse , Sonkád , Túristvándi valami meseszerűen gyönyörű és békés csoda volt , de ez igaz volt az egész szatmári tájra. Gondolom , azóta ott is elkurvult a világ.
Már csak néhány elnéptelenedett falura vagyok igazán kíváncsi.
Nagyecsérben jártam jó harminc éve , akkor még elég sokan laktak ott.
Mára , ha igaz csak egy lakosa van , egy megcsömörlött pesti csodabogár.
Derenket is felkeresem az idén , a Zemplénben még érdemes nézelődni.