Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Csábítóan hangzik.:) Sajnos a most péntek nem lesz jó, most jut eszembe, Babits verset fogok szavalni kb. 1000 másik társammal. Szerintem még a tévében is benne leszek. :)
Nekem ráér májusig bőven.=) Köszönöm a meghívást, de pontosan mikor van ez a klubnap pénteken? De. a suliban vagyok 2-ig, egy óra a buszút, kb. 3-4 körülre tudnék leghamarabb odaérni. Mit szoktatok egy ilyen klubnapon csinálni? Még sosem voltam ilyenen.:)
Az eligazítás után húztunk szolgálati menetrendet, és épp egy nekem tetsző feladatott kaptam, tolatós teher M62 118-al, nagyon szép model volt. Végig jártam 2 vonalat, és szedtem össze a feladott teher kocsikat, de épp nem rendeltek kocsikat, Aztán a pálya túl végéről hoztam el egy javarészt osztrák kocsikból álló tranzit teher vonatott a középen levő ÖBB állomásra. Ahol ki kellett soroznom egy DB-s Eanos kocsit ami ott maradt rakodásra, a maradék kocsikhoz, egy cseh tolató dízel hozott vagont a másik vonalról, majd gondolom ezután egy új vonatként távozott valahová. Én vissza mentem a kimondhatatlan nevű tároló állomásra. Majd onnan hoztam el egy 5 kocsis vegyes teher vonatott, amit a másik vonal végére kellett elvinnem, de útközben Kőszegen le kellett akasztani az utolsó vagont, mert oda rendeltek egy hűtőkocsit üresen, tőkehúsnak. Vissza felé üresben jöttem csak Kőszegen kellett felszednem a már rakott hűtőkocsit és elfuvaroznom Decsre, majd gépmenet tovább a végponti rendezőbe. Ez után, hogy legyen mozgás egy nagyon szép Mk kiadású Nohab -al mozgattam négy cseh személykocsit Decs bejáratig. Majd vagonokat rendezgetünk a tárolón az alap állapot felvételéhez egy púpossal.
Klubok és magánszemélyek is részt vettek, modulokkal és járművekkel. A teljesség igénye nélkül: Győr, Szombathely, Szekszárd, Lágyesz, Graz, Szlovákok, meg sokan mások.