Keresés

Részletes keresés

Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.18 0 0 82

Jaj, ez a jelenet... :-DDD Cuddy hogy rá húzta a fiókot! :-DDD Kemény a csaj. :-)) De amúgy is ez a jelenet egy az egyben tökéletes volt azzal a hülye pasival... :-D És még ő nézett úgy Háuzra meg Cuddy-ra, mintha ŐK nem lennének normálisak! :-D

Amúgy a "mirandás" részt én is bírtam, szeretem őt is,  tök jól játszott, és állítom, hogy valamilyen szinten még be is jött Háuznak! ;-)

Előzmény: FeanorB (62)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.18 0 0 81
akkor majd reggel meglesem, mit írtál az uccsó rész után....:)))) ahh, én még mindig...:))
Előzmény: Desperate HOUSEwife (79)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.18 0 0 79

Kids, a rész címe, az 2 hét múlva lesz a TV2-n is, már nem kell rá sokat várni, az tényleg jó volt! Abban van a "funny bags"-szöveg Cuddy melleire, ezt úgy megjegyeztem! :-DDD

Köszi a feliratokat Feanor, megkaptam őket, még ma megnézem az uccsó részt, amint mindenki elalszik, és csak enyém a Ház, hurrá!!!

Előzmény: FeanorB (60)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.18 0 0 78

Meghiszem azt! De ez már túl nyílt és kitűnne, hogy pasihiányban szenvedek, :))). Persze ha Csárli/Roy betoppanna, :))))).

És akkor Cséz megjavul majd? Mert különben ő is mehet büntire a Mesterhez, :)))).

Előzmény: FeanorB (77)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.18 0 0 80

na jó, ennyit a netről...

LOL!! :DDDDD

FeanorB Creative Commons License 2006.07.18 0 0 77
ilyenkor az jut eszembe...vajh miylen lehet a másik fele? :DDDD
Előzmény: Törölt nick (76)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.18 0 0 76
Nagyon csini szebbik fele van! :)))
Előzmény: FeanorB (75)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.18 0 0 75

jujj, csak ilyen picibe sikerült :DD

FeanorB Creative Commons License 2006.07.18 0 0 74

amúgy itt ez a videó, ebben megnézhetitek, egy szexőrült pasit játszik, és a végén van az a jelenet, mikor a nője után rohan az utcára egy szál törölközőben, aztán azt elveszti vhogy...:DDDDD

http://www.youtube.com/watch?v=Y23OrB5rpiU

Törölt nick Creative Commons License 2006.07.18 0 0 73

Ajvééé, így ruha nélkül még dögösebb Mr House! :))))

Bár a pálcáját mintha "elvették" volna tőle, :). Biztos hideg volt, :))).

Ma nagyon rossz vagyok ... *-Hogy bünti már megint, profkám? Höm? Ja, izé ..., bocs ... Mester ... Hogy  a szobájában? A kapitális lombikját? Ahhh ... rabszolgaság ...*

:)))))))))

Egyébként felvettem a mestert ismimnek, :))).

Előzmény: FeanorB (72)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.18 0 0 71
Hmmm ... Dr House 18 éven felülieknek? :))) Benne vagyok, :))).
Előzmény: miss granger (69)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.18 0 0 72

ne áruljatok be a modiknak! :DD

FeanorB Creative Commons License 2006.07.18 0 0 70

hát, esett már le róla a törölköző, mint tudjuk, úúú melyik filmben is? na majd mingyá megkereseeeem!! :DD

miss granger Creative Commons License 2006.07.18 0 0 69
Én is pont ezen gondolkodtam... De aztán rájöttem, h úgyis kivágnák... :(
*hülyék ezek* :DDD
Előzmény: Törölt nick (68)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.18 0 0 68

Ahhhh ... *-Csárli? Mit settenkedsz itt mögöttem? Hm? Te kis bizalmatlan ...* :))).

Mit nem adnék érte, ha leesne a törölköző, persze az csak rólam szokott leesni ..., :/.

Előzmény: FeanorB (55)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.18 0 0 67

ez se rossz! :))

House" is distinguished, elevated and made riveting not only by superior writing and a top-notch supporting class but, especially, by Hugh Laurie in the title role -- no, not that of a building but of a doctor whose last name is House. TV has seen cantankerous antiheroes before, but Laurie's House may be the most uncompromised and least sentimentalized ever. He can have you on the edge of your seat just waiting for a smile, even a half smile, just the merest hint of a twinkle in one eye" - Tom Shales, The Washington Post

FeanorB Creative Commons License 2006.07.18 0 0 66
naná! :DDD
Előzmény: Törölt nick (64)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.18 0 0 65

olyan jó, hogy "Miranda" is szerepelt a soriban! :DD bírtam a csajt! :DD

Törölt nick Creative Commons License 2006.07.18 0 0 64

"An antisocial maverick doctor who specializes in infectious diseases does whatever it takes to solve puzzling cases that come his way."

Hmmm, pörfikt megfogalmazás az ImDB részéről, :).

Törölt nick Creative Commons License 2006.07.18 0 0 63
Mér? Tovább nem folytatják? CSak ennyi? 3 évad? Vagy lesz több is? Ha már a Mastert csak filmeken láthatom, legalább a sátáni földi helytartója ne végezze be 3 évad után, :)))))))).
Előzmény: Desperate HOUSEwife (57)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.18 0 0 62

na, ez is egy jóóó jelenet!! :DDD LOL!!!

FeanorB Creative Commons License 2006.07.18 0 0 61

C: HOUSE! az ágyamba, MOST! :DDDDDD

FeanorB Creative Commons License 2006.07.18 0 0 60

bakker, én már nem tudom, hogy pölö melyik részben mi volt....meg kell néznem újra az összest!! :DDDD

nekem az tetszett még baromira, asszem vmi műugró kiscsajról szólt, és a kórházban meningitises beteget találtak, mire le kellett zárni az egészet, és housenak meg a csapatnak ott kellett a hallban vizsgálnia a több ezer beteget :DDD

FeanorB Creative Commons License 2006.07.18 0 0 59

ahh, el se hiszem, pörög a net! :))

nah de meddig?

jujj, a gatyaletolásos jelenet,,,bakker, mekkora fájdalmai lehettek hogy képes volt rá? cuddy előtt?

Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.18 0 0 58

Nem, azt már nyugodtan mondhatod! Ugye, milyen jó a House vs God? Az az egyik kedvenc részem! És Chase tök aranyos volt, hogy vezette azt a táblázatot, nem? ;-) Lávláv Chase, nagyon megszerettem.

Feanor, a törcsis jelent, aaaaahhh!!! Ez is erősen "take it off!!!"-kategória! ;-)

Na, és a gatyaletolás? ;-)

(nade a szurisak most nálam mindent visznek :-D)

Előzmény: Mrs.Barty Jr. (56)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.18 0 0 57

Okés, jöhetnek, és nagyon köszi!!!!

Bár most megnéztem a Who's your daddy-t, és értettem! :-) És fetrengtem a röhögéstől... :-DDD Mekkora jó már ez a rész!!! Gyakorlatilag imádtam az összes jelenetet, a jobbakat vissza is pörgettem, a szuris jelenetek hatalmasak! :-DD Best of House-be simán bekerülnek. :-)

De Wilsonnak is mennyire jó beszólásai voltak már megint! Pl ez:

Dr. Wilson: You didn’t run the test?
House: Said I wouldn’t.
Dr. Wilson: Okay, so either you lied, or he has pictures of you being nice.

:-DDDDD

Még most is röhögök!

De erről most nem mondok többet (pedig mennyi mindent lehetne), majd ha Bártiné is megnézte, akkor aztán spoilerkedhetünk annyit, amennyi belefér! Azt hiszem, hamarosan már ő is végez a komplett sorival meg én is (én ma este megnézem az uccsó részt), na akkor aztán mindent bele! :-)

Előzmény: FeanorB (54)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.18 0 0 56

hah! akkor nekem alegjobb- hála CSKnak, én magyar (!) felirattal nézem- igaz, olyan gyorsan nyomják, h néha a felét sem tudom elolvasni:DDDD

de a diagnózisok kit érdekelnek :DD

jáj, megnéztem a House vs God-ot LOOOOL

:DD

ez már nem spoiler, ugye? :DDD mert akkor véleményezek...

FeanorB Creative Commons License 2006.07.18 0 0 55

trállálá, itt lehet spoilerezni!! :DD

ahhh...... :)))))

FeanorB Creative Commons License 2006.07.18 0 0 54

várjá szivi, ha hazaérek és a net is úgy akarja, átnyomom neked a feliratokat, jó? srt-ben vannak, én bsplayerrel játszom le, de divx meg bármi is lejátsza, állítólag win media player is, de az nekem béna...

na, szóval átküldöm, mit szósz? :DDD

Előzmény: Desperate HOUSEwife (53)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.18 0 0 53
Nem, épp ez az, hogy nem felirattal nézem, és ezért olvastam hozzá a transcriptet, jó volt az, hogy ha valamit nem értek, akkor ott van a mankó, de most csak a saját szövegértésemre hagyatkozhatok, úgyhogy ajjaj! :-)
Előzmény: FeanorB (52)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!