Jaj, ez a jelenet... :-DDD Cuddy hogy rá húzta a fiókot! :-DDD Kemény a csaj. :-)) De amúgy is ez a jelenet egy az egyben tökéletes volt azzal a hülye pasival... :-D És még ő nézett úgy Háuzra meg Cuddy-ra, mintha ŐK nem lennének normálisak! :-D
Amúgy a "mirandás" részt én is bírtam, szeretem őt is, tök jól játszott, és állítom, hogy valamilyen szinten még be is jött Háuznak! ;-)
Kids, a rész címe, az 2 hét múlva lesz a TV2-n is, már nem kell rá sokat várni, az tényleg jó volt! Abban van a "funny bags"-szöveg Cuddy melleire, ezt úgy megjegyeztem! :-DDD
Köszi a feliratokat Feanor, megkaptam őket, még ma megnézem az uccsó részt, amint mindenki elalszik, és csak enyém a Ház, hurrá!!!
amúgy itt ez a videó, ebben megnézhetitek, egy szexőrült pasit játszik, és a végén van az a jelenet, mikor a nője után rohan az utcára egy szál törölközőben, aztán azt elveszti vhogy...:DDDDD
Ajvééé, így ruha nélkül még dögösebb Mr House! :))))
Bár a pálcáját mintha "elvették" volna tőle, :). Biztos hideg volt, :))).
Ma nagyon rossz vagyok ... *-Hogy bünti már megint, profkám? Höm? Ja, izé ..., bocs ... Mester ... Hogy a szobájában? A kapitális lombikját? Ahhh ... rabszolgaság ...*
House" is distinguished, elevated and made riveting not only by superior writing and a top-notch supporting class but, especially, by Hugh Laurie in the title role -- no, not that of a building but of a doctor whose last name is House. TV has seen cantankerous antiheroes before, but Laurie's House may be the most uncompromised and least sentimentalized ever. He can have you on the edge of your seat just waiting for a smile, even a half smile, just the merest hint of a twinkle in one eye" - Tom Shales, The Washington Post
Mér? Tovább nem folytatják? CSak ennyi? 3 évad? Vagy lesz több is? Ha már a Mastert csak filmeken láthatom, legalább a sátáni földi helytartója ne végezze be 3 évad után, :)))))))).
bakker, én már nem tudom, hogy pölö melyik részben mi volt....meg kell néznem újra az összest!! :DDDD
nekem az tetszett még baromira, asszem vmi műugró kiscsajról szólt, és a kórházban meningitises beteget találtak, mire le kellett zárni az egészet, és housenak meg a csapatnak ott kellett a hallban vizsgálnia a több ezer beteget :DDD
Nem, azt már nyugodtan mondhatod! Ugye, milyen jó a House vs God? Az az egyik kedvenc részem! És Chase tök aranyos volt, hogy vezette azt a táblázatot, nem? ;-) Lávláv Chase, nagyon megszerettem.
Feanor, a törcsis jelent, aaaaahhh!!! Ez is erősen "take it off!!!"-kategória! ;-)
Bár most megnéztem a Who's your daddy-t, és értettem! :-) És fetrengtem a röhögéstől... :-DDD Mekkora jó már ez a rész!!! Gyakorlatilag imádtam az összes jelenetet, a jobbakat vissza is pörgettem, a szuris jelenetek hatalmasak! :-DD Best of House-be simán bekerülnek. :-)
De Wilsonnak is mennyire jó beszólásai voltak már megint! Pl ez:
Dr. Wilson: You didn’t run the test? House: Said I wouldn’t. Dr. Wilson: Okay, so either you lied, or he has pictures of you being nice.
:-DDDDD
Még most is röhögök!
De erről most nem mondok többet (pedig mennyi mindent lehetne), majd ha Bártiné is megnézte, akkor aztán spoilerkedhetünk annyit, amennyi belefér! Azt hiszem, hamarosan már ő is végez a komplett sorival meg én is (én ma este megnézem az uccsó részt), na akkor aztán mindent bele! :-)
várjá szivi, ha hazaérek és a net is úgy akarja, átnyomom neked a feliratokat, jó? srt-ben vannak, én bsplayerrel játszom le, de divx meg bármi is lejátsza, állítólag win media player is, de az nekem béna...
Nem, épp ez az, hogy nem felirattal nézem, és ezért olvastam hozzá a transcriptet, jó volt az, hogy ha valamit nem értek, akkor ott van a mankó, de most csak a saját szövegértésemre hagyatkozhatok, úgyhogy ajjaj! :-)