Ez volt a csúcsbaromság, amit egyébként programszerűen ismételget . Teljes foglalkoztatást igérni orbitális hazugság, aki pedig elhiszi az hülye! Bocsika:O)))
Ez az egyetlen elem a programjukban nekem elég lenne ahhoz, hogy ne szavazzak rá:O)
Nagybetűs élet? Hát te nagyon el vagy tévedve barátom. Gyurcsány nem saját magától gazdagodott meg, hanem a hóna alá nyúlt Apró mama és az államapparátusban ragadt volt KISZ-es haverjai, pl. Szilvásy.
Átnézte a statisztikákat??? Több hete erre készült! A tükör előtt gyakorolgatta hogy fog pózolni, mi áll neki a legjoibban! Amerikai tanácsadók siserehada tervezte meg hogy a beszéde annyi és mindig PONTOSAN annyi legyen, amennyi a kiszabott idő!!! Ez egy megtervezett, betanult színjáték volt, számokkal dobálózni meg én is tudok, úgys bírják megjegyezni, utánakeresni meg pláne!
Na mindegy, ezzel nem azt mondom, hogy OVi nem volt tényleg nagyon gyenge - mert szerintem is az volt. Még sosem láttam ilyennek. Teljesen kikészült ebben a hülye harc-sorozatban... vagy én nem tudom...
Tudod ki nevezhető ennek? Aki feltalál valamit és eladja, aki kitalál valamit és azt kamatoztatja, aki ügyesen forgatja azt a pénzt amit kockázatos úton szerzett, stb...
Gyurcsány nem tartozik ezek közé, hiszen a magyar államtól kapott vagyonra ült rá.
0 üzleti érzék kellett hozzá amit ő "elért".
A vita szánalmas hazudozás volt szerintem gyurcsány oldaláról. 2006-os miniszterelnökünk 1998-as dolgokat próbál idegbeteg stílusban az ellenzék vezérére olvasni, ez normális dolog?!
Ezen kívül ígér. Na igen, ígér, bár hatalmon van tehát ezeket az ígéreteket mondjuk meg is valósíthatná. De nem teszi, vajon miért?
Gyurcsány teljesen hiteltelen volt. Számokról beszélt, ellenőrizhetetlen számokról, nem magukat népszerűsítette, hanem Orbánba próbált belekötni. Ismerős már ez az agresszív kötekedő kampány valahonnan...
Orbánnak nem kellett semmit sem csinálnia, csak a kampányszövegeiket nyomnia. Ez volt a feladata, megvalósította. Az olcsó kötekedésnek nem ült fel. Nyugodt, ám kissé lámpalázas hangon beszélt. Biztos túl sok zsákot pakolt ma, már teljesen elszokott a pulpitustól :)
Engem mérhetetlenül taszít Gyurcsány stílusa. Ez a buta, tudatlan, ugyanakkor magát mindenkinél okosabbnak tartó ember ostoba gőgje, büdösbunkó stílusban előadva.
Tévedés. Az oroszok fizetésképtelenek voltak egy-két évig - orosz válság, ha ez mond neked valamit - , amit a kis tőkeerejű magyar cégek nem tudtak finanszírozni, míg a tőkeerősebb cégek röhögve megoldották saját tartalékaik terhére.