Bocsi, de miért nem lehet néha jókedvûen hozzáállni valamihez, ahelyett, hogy mindenki qurvaanyázik ezerrel? Azt lehet? Csodás magyar mentalitás, politizálni, közélettel foglalkozni csak izomból, erôbôl és egymás anyázásával szabad. Lehet, hogy néha off is belekerül, de ha beülsz egy kocsmába beszélgetni, akkor ott sem egy témára cuppansz rá egész este. Ráadásul a világ dolgait nem lehet egymástól teljesen külön kezelni. Ahogy a tudományágakat sem szabadna. A topik is ezer felé leágazik. És sokszor a legtöbb probléma pontosan abból adódik, hogy az emberek nem tudnak egymásra mosolyogni, nem tudnak egmásnak örülni. És ezért van az, hogy elbeszélünk egymás mellett. Nem olyan off ez, mint amilyennek tûnik.
A Dottore véleményét kérdeztem, nem az engedélyét kértem!:))) Abba szólok bele, amibe csak szeretnék. Tudod, a nôket nehéz lebeszélni valamirôl, ha belement a fejecskéjükbe. :))))
Egy langoszlop soha nem lehet kedves. En ugyan - majdnem mindenkit - kedvesnek szolitok ezen a forumon, ami egy fajta minimalis udvariassag a reszemrol, amirol leginkabb akkor szoktam elfelejtkezni, amikor ugy gondolom, hogy az illeto tudja, hogy egyebkent is kedvesnek tartom, ugyhaogy az esetdben akar el is hagyhatnam.
A kerdes amit felvetettel pedig igencsak bonyolult: Valoszinuleg minden nagystilu svihak, a siker nyoman elkezd hinni sajat dumajaban, egyre inkabb keptelenne valik, hogy kivulrol szemlelje magat.
en meg a kedves fredi kitetelen gondolkodtam el es rajottem hogy sokkal jobb lenne ha en lehetnek a langoszlop. megfelelo lepeseket fogganatositani fogom, szerintem a feladat nem megoldhatatlan.
gondolom barmely ugy hatekony kepviseletet meglehetosen korlatozza az ha az ugyben TENYLEG hiszunk. aminthogy a krumplileves is krumplileves a hatekony kepviselet is hatekony kepviselet es kulonosebben, szakmailag, nem befolyasolhatja hitunk igazsaga vagy hamissaga.
ha nem igy lenne az, hidd el, komoly csapas lenne gondolkodasomra, hiszen akaar azt is jelenthetne hogy hitler KOMOLYAN hitt az osszes baromsagaban amit elhitetett az o nepevel.! es ez faajna. hiszen LEGALABB kitalalojanak tudataban kell lennie hogy mekkora es milyen hazugsagokat es aljassagokat hirdet.
na most majd megint jon az eer/visszavagas hogy hogyan jon hozza barki hogy barkit hitlerhez hasonlitson.! lehet hogy dottore urtol sikerul atvennem a fo antiszemita cimet is.
Csak elkezdtem gondolkodni a kedves Fredi hasonlatan, es akkor leesett, hogy ez meg a hard BDSM elvezok szemeben is zavart tiszteltetet es borzongasos felelmet kivalto, a HUSZ-ba valo topic.