Keresés

Részletes keresés

Murder Incorporated Creative Commons License 2009.08.08 0 0 2137
Rövidebben: Nem figyelmeztetünk. Törlünk/tiltunk. Tessék klubként viselkedni, ott van ráérő pártoló-moderátor. Ő majd figyelmeztet.
Előzmény: orlanda (2135)
orlanda Creative Commons License 2009.08.08 0 0 2135

Kedves Cziffra Panama!

Nem élvezem különösebben, ha szólnom kell, ha modortalanságot látok vagy az történik velem.

Sajnálom ha túlterheltek vagytok, de nem érzem úgy, hogy olyasmi történt, amibe be kellett volna avatkoznotok. Így meg csak a munkát generáljátok saját magatoknak - azért meg nem tudlak sajnálni, hiszen ha nem szereted csinálni: ne csináld.

További szép napot!

Orlanda

Előzmény: Murder Incorporated (2134)
Murder Incorporated Creative Commons License 2009.08.08 0 0 2134
Kedves Felhasználó!
Túl sok a topik és a felhasznál és a hozzászólás és a ésa. Ritkán figyelmeztetünk, de olyankor nagyon. És az jobban fáj mindenkinek, mert nekünk az időnk megy, nektek pedig a nicketek.
És a moderátort biztos jó érzés piszkálni, de mi benne az élvezet?
Előzmény: orlanda (2133)
orlanda Creative Commons License 2009.08.08 0 0 2133

Kedves Modi!

Ha megengedsz egy kommentet: szerintem nem vall jó modorra figyelmeztetés és magyarázat nélkül kitiltani egy beszélgetés közepén egy topicból. Úgy tűnik, mintha szeszélyből tennéd. Vigyázz vele, ilyenkor ugye mindenki megpróbálja megindokolni, hogy vajon miért történik az ami, és magyarázat nélkül azt képzel amit akar, hogy miért. Én pl. most azon gondolkodom, hogy talán csak nem féltékeny vagy, ha mások beszélgetnek? Megértem: unalmas lehet egész nap csak moderálni.

Szép napot neked!

Orlanda

orlanda Creative Commons License 2009.08.07 0 0 2132

Kedves Modi!

Érdeklődöm, hogy miért kerültem kizárásra a szociális fóbia csettopicból? Esetleg levonhatom a jövőre a tanulságokat a válaszodból.

Köszi!

Orlanda

békésen szántogató traktor Creative Commons License 2009.08.07 0 0 2131
A fórum minden megjelenitett oldalán (itt balra) megtalálható az alábbi összeállitás:

Tudnivalók

* Szabályzat »

Megváltoztak a felhasználás szabályai. Mostantól a fórum felhasználók a Creative Commons licencfeltételei szerint is közzétehetik hozzászólásaikat.
* Moderációs topikok »
* Mi ez? (FAQ) »
* Moderálás »
-- ez a Modus Moderandi, vagy röviden MM. Ennek a 8.d. pontját kell elolvasni
* Állásfoglalások, TechHelp »
* Kérdések »

Előzmény: Törölt nick (2130)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.07 0 0 2130
.....továbbá nem értem mi az MM 8.d???
Köszönöm a választ!
Előzmény: Törölt nick (2129)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.07 0 0 2129
Tisztelt Moderátor!
Nem értek veled egyet a törlések miatt én sem,és kérlek ne legyél ilyen elfogult mert azt is törölni kéne akkor aki ezt az egészet elkezdte mostanában (serenic2)!
De ezt már 1 páran leírták előttem!!!

Üdvözlettel:Esvány
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2009.08.07 0 0 2128
Nem tartottátok be a szabályokat.
Előzmény: Replay (2127)
Replay Creative Commons License 2009.08.07 -2 0 2127
Én is szeretném tudni, hogy miért lettem kitiltva egy hétre az Egyéb problémák topicokból?

Aki az utóbbi 2 napba beírt a Kenyában rekedt egy honfitársunk topicba, mindenki ki lett tiltva.
Én nem értek egyet big kérésével, hogy a topicot töröltetni akarja, mert szerinte aki a kételyeit fogalmazza meg, az nem írhat oda. Sokan vagyunk szkeptikusak az üggyel kapcsolatban, de azért szeretnénk látni a végkifejletet, már csak azért is, mert big tényként állít be olyan dolgokat, amiről ő is csak valakinek az elbeszéléséből tud és még mindig kiderülhet, hogy a tizede sem igaz az egésznek.
Ha viszont marad a topic, miért nem lehet a kitiltás veszélye nélkül beleírni?

Törölt nick Creative Commons License 2009.08.06 0 0 2126
Bár a moderáció szokás szerint felháborítóan cinikus, lekezelő, de most nem neked van igazad, hanem neki (még ha a stílus szörnyű is).
Előzmény: Törölt nick (2112)
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2009.08.06 0 0 2125
Ez itt egy fórum, a dolgok jelenlegi állása szerint ebben az országban a legnagyobb. A fórum szabályait megtalálod minden megjelenitett oldalon a Tudnivalók alatt. Te hoztad ide a témát. Mások, fórumozástechnikailag maximális korrekten kezelve a kérdést, ellenvéleményt fejtettek ki. Ezt a te társaságod nem tolerálta, és szabályellenes módszerekkel, eszközökkel megpróbálta ezt a nicket elkergetni, illetve még más is volt.

Nekem nem dolgom állást foglalni a topikban leirtakkal kapcsolatban, éppen ellenkezőleg. Én csak a rendért vagyok felelős.

Most, mintha mi sem történt volna, egy csomó reinkarnáció próbálkozott irogatni, illetve a topikban MM 8.d-vel próbálkoztok. A Filoszban van némi védettségetek. Itt viszont a maguk pőreségében érvényesülnek a fórum szabályai. Ha harcolni akartok, azt is lehet.
Előzmény: Törölt nick (2115)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.06 0 0 2124
Igen jó lenne, ha reagálnának, minimum az e-mail címre és közölnék, hogy például arauslander nick mi rosszat tett??
Vagy példáúl az Esványt miért törőlték?
Üdvözlettel
Rauslander
Előzmény: békésen szántogató traktor (2113)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.06 0 0 2123
Lennétek szívesek reagálni?
Előzmény: Törölt nick (2115)
Macika Creative Commons License 2009.08.06 0 0 2122
Így van, ahogy írtad.
Nem szükséges lezárni a topicot, urai vagyunk a helyzetnek... ;)
Előzmény: békésen szántogató traktor (2120)
Macika Creative Commons License 2009.08.06 0 0 2121
Mellément.
Ezek nem személyeskedések.
Hidd el, régebb óta fórumozok, mint az index maga, előtte vagy 3 évvel már internettóztam (ott is indulástól voltam tag).
Több, mint 100.000 hsz-t írtam eddig, kínosan vigyázok rá az esetek 99,999 %-ában, hogy ne lehessen a szabályok szerint belekötni az általam leírtakba.

Mellesleg én az óvodában rohangáltam utoljára így az óvónénihez, de azt is csak az elején, mert aztán kaptam egy sallert a nagyobbaktól az árulkodásom miatt.
Akkor megtanultam egy életre.

Lehet, hogy van, akinek kimaradt az ovi?

Ha trágárság miatt szaladtál volna traktor szoknyájához, akkor azonnal keresném a legközelebbi hamuforrást, hogy még a ma aktuális hajmosásom előtt beszürkítsem a fejemet.
Előzmény: hohes c (2119)
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2009.08.06 0 0 2120
Az úgy van, hogy te leirsz valamit, arra egy másik topiklakó reagál. Innen olvasva ez történt. Ő másképpen olvasta az irásaidat. Minél többet irunk .. Ha sokat marakodtok, akkor pihentetni fogom a topikot.
Előzmény: hohes c (2119)
hohes c Creative Commons License 2009.08.06 0 0 2119
:-)))

A személyeskedés maga csak a teljes topic történetével kontextusban érthető, és egyértelműen a * ad hominem circumstantiae (személyes körülményre hivatkozás).

Arról van szó, hogy más típusú műtéti eljárást választottunk, mint amiben a nick hisz, és ezért minden hozzászólást megkérdőjelez a részemről.

Például:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=92038012&t=9005398
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=92072431&t=9005398

Egyébként a konkrét hosszászólás esetében lehet, hogy rossz hivatkozási alapot választottam?

Igazából az "elb...ottul zseniálisak voltatok", és a "vedd már észre magad" részeket tartom olyan hozzászólásnak, ami stílusában sértő. De ha ez rendben van, akkor okés. :)
Előzmény: békésen szántogató traktor (2118)
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2009.08.06 0 0 2118
http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%89rvel%C3%A9si_hiba

# argumentum ad hominem (személyeskedés) Ezen belül:

* ad personam (hiteltelenítés)
* ad hominem circumstantiae (személyes körülményre hivatkozás)
* ad hominem tu quoque ("te is" érv)

Melyiket választod?
Előzmény: hohes c (2117)
hohes c Creative Commons License 2009.08.06 0 0 2117
Kérném szépen Macika 33228 számú hozzászólásának törlését.

A fórumtársat eddig 5 alkalommal kértem meg, hogy kerülje a személyeskedést, de nem kerüli.

Törölt nick Creative Commons License 2009.08.06 0 0 2116
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.06 0 0 2115
Esetleg javaslom kissé elmélyedni a topik témájában és ha ezután sem veszed észre azt hogy mekkora féreg fikanikk, akkor azt hiszem morális érzék, EQ tájékon alapvető hiányosságok vannak... Itt egy ember elképesztő nyomorúságáról van szó, és próbálunk erőn felül segíteni nekik, kitalálni valami megoldást hogy megmentsünk. Az a barom meg oda jár élvezni, hogy beleugatja az aljasságait... NEM TŰNIK FEL...?
Előzmény: békésen szántogató traktor (2113)
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2009.08.05 0 0 2113
A topik lehet hogy a te gyermekedet. Ahogy a való életben, úgy a fórumban sem működik az Én szültelek, meg is ölhetlek mentalitás. A Wikipédia Játékelmélet szócikke taglalja a Gyáva nyúl (chicken run, csibefutam) játékot. Ebben a másik fél volt a sikeres. A topik törlését kérheted, ehhez természetesen megvan a jogod.

A javaslatodat majd beillesztem a napirendembe. Az a helyzet, hogy más userek már szinte teljesen kitöltötték az időt, ennél komolyabb és konkrétabb javaslatokkal. Tessék megtanulni vitatkozni, vagy ignorálni. Ha szerinted troll, akkor a jövőben az arra vonatkozó ajánlások értelmében érdemes eljárni: http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)
Előzmény: Törölt nick (2112)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.05 0 0 2112
Rendben. Mivel látom a hsz-ei bent maradtak a topikban.
Topiknyitóként kérem a topik törlését, amennyiben nem tűnnek el seric2 hsz-ei és amennyiben továbbra is írhat bele.
(úgy sincs már itt értelme, majd csinálok egy levlistát azoknak, akiket tényleg érdekel ennek az embernek a sorsa és segíteni szeretnének, nem mocskolódni)

Ehhez jogom van.
Tehát vagy serci2 törlése és tiltása vagy a topiké. Ti döntötök kedves modik.
Amúgy kösz a tiltást, teljesen igazságos volt! Gratulálok!
Persze aki kiprovokálta azt nem tiltottátok. Elmentek a sunyiba...
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.05 0 0 2111
Üdv!

Kérem a seric2 nickű idiótát hsz-ei-vel együtt törölni és tiltani innen. Mániákus topikromboló.
Itt egy nyomorult emberről és a neki való segítségről lenne szó. Ez a barom folyamatosan beugat...

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9191514
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2009.07.30 0 0 2108
Töröltem.
Előzmény: .jegenye-- (2107)
.jegenye-- Creative Commons License 2009.07.30 0 0 2107
T. Moderátorok,

a http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9173592 helyről a 8335-ör kérném törölni gépelési hiba miatt és kegyeleti okokból.

Köszönöm.
hohes c Creative Commons License 2009.07.22 0 0 2099
Értem, köszönöm.
Előzmény: békésen szántogató traktor (2098)
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2009.07.22 0 0 2098
A dolog úgy fest, hogy ez pár ember vitája. A személyeskedést érdemes kerülni. Fusson lyukra a másik.
Előzmény: hohes c (2097)
hohes c Creative Commons License 2009.07.22 0 0 2097
Értem, akkor szerinted nincs értelme a Lasik pártiak csoportjának? (Azért Nikon-Canon esetében szerintem elképzelhető, hogy szülessen két topic...)

Azt hiszem, igyekszem betartani a szabályokat, de kérlek, szólj, ha valamire nem figyeltem oda. Szóval akkor - ha véleményt szeretnék ebben a témában nyilvánítani - maradjak ebben a fórumban?
Előzmény: békésen szántogató traktor (2096)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!