Keresés

Részletes keresés

.Mike. Creative Commons License 2005.09.17 0 0 1698

"A végeredményről pedig küldök majd képeket! :)"

Asszem ezt el is várjuk :))

GeRáPpppááááááááá!!!!!!!!!!!!!! JEAHH   :DD

Előzmény: ssszz (1697)
ssszz Creative Commons License 2005.09.16 0 0 1697

Kösz, így lesz.

Még egyszer elmondom, hogy igen sokat segített a sok tapasztalat, ami itt összegyűlt a fórumban.

A végeredményről pedig küldök majd képeket! :)

Szevasztok!

Előzmény: Zoller.45ACP (1696)
Zoller.45ACP Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1696
Hello!

Gratulálok hazánk eme remek termékéhez! :))

Üdv a klubban! :))

Ha bármi kell, irj!

byebye
Előzmény: ssszz (1689)
Heckler2 Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1695
OFF
"szutyok rücskös gyári festék"

Nana! Csúszásgátló taktikai rücsök.

Elnézést :]
ON
.Mike. Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1694
csessze meg! ezt a gumisba szántam..... :)
Előzmény: .Mike. (1692)
tictac1 Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1693

:-))))))))))))))))

puzzle grpk

zacskós gépkocsi, porszívó, stb... micsoda távlatok!

Ez olyan, mint a konrádelektroniknál vásárolni zacskós kütyüket!

hali

.Mike. Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1692
Nna, kapott a defi 1 egy "kis" kromofágfürdőt lejött róla az összes szutyok rücskös gyári festék, kapott egy mattfekete "fényezést" -  olyan lett mint a defi 2 :))
ssszz Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1691

"Ehem. Szep, es igy mennyivel olcsobban adtak oda? mert UGYE nem fizetted ki ezert a rendes arat?"

A szocializmus valóban nem hal ki sahasem. Az ára az az ára. Annyi. Nem kevesebb. (Sőt, felajánlották, hogy PLUSZ egy ezresért összerakják a krómozás után. Hogyne.) Sajnos nem voltak hajlandóak engedni. Viszont balkezes markolathéjat nem kellett vennem hozzá, mert azzal adták. Ennyi az engedmény. Így inkluzíve "megspóroltam" vagy 2000 Ft-ot.

Viszont nyertem annyi tapasztalatot, hogy komolyan elgondolkodtam az űrhajóépítésen.

Szerintem összességében megérte, de az ellenkezőjéről is meg tudnál győzni viszonylag hamar. De kérlek ne tedd!!! :)

Előzmény: gvass1 (1690)
gvass1 Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1690
"

Pontosabban nem is megszereztem, hanem kipaszíroztam a FÉGből, ugyanis még nincsenek kész a GRPK-k, egy hónapja minden héten azt mondják, hogy a "jövő hét elejére meglesz". Hát persze."

Ismeros FEG hozzaallas. A szocializmus sosem hal meg naluk!

"Szóval. Elfogyott a türelmem és addig-addig rimánkodtam, míg eladtak nekem egy félkész darabot (majdnem kész, csak a tok egyik oldala a próbajel miatt le van csiszolva az ACÉLig). "

Ehem. Szep, es igy mennyivel olcsobban adtak oda? mert UGYE nem fizetted ki ezert a rendes arat?

ssszz Creative Commons License 2005.09.15 0 0 1689

Szevasztok!

Acéééééééééél!

Tegnap megszereztem álmaim GRPK-ját, így mostantól nálam is kezdődik a tuning, króm, stb.

Pontosabban nem is megszereztem, hanem kipaszíroztam a FÉGből, ugyanis még nincsenek kész a GRPK-k, egy hónapja minden héten azt mondják, hogy a "jövő hét elejére meglesz". Hát persze.

Szóval. Elfogyott a türelmem és addig-addig rimánkodtam, míg eladtak nekem egy félkész darabot (majdnem kész, csak a tok egyik oldala a próbajel miatt le van csiszolva az ACÉLig). Ez viszont nem baj, mert egyből krómoztatom. A bibi csak az volt, hogy egy zacskóban vettem át. Atomjaira szedve.

Felállás a következő: Van egy pisztolyod, amit soha nem láttál összerakva. Mintád nincs. Egy darab elmosódott robbantott ábrád van a PA-63-ról.

Ezekkel a peremfeltételekkel 1,5 óra alatt összeraktam (sokat segített ez a fórum, köszönet érte!). Ebből fél óra volt a pánik, ültem egy kupac alkatrész felett és tök tanácstalan voltam, hogy hol is kezdjem. Majd meguntam és elkezdtem az elsütőbillentyűnél. Bejött. Egy óra múlva már köpte a hüvelyet, ahogy azt szeretem. Nem mondom, az első lövés előtt kicsit fosi volt, de elmúlt. :) És 10 ujjam van. Még mindíg.

Miközben összeraktam és lassan feltáruilt előttem a csodás működés (számos alkatrész annyira trükkös, hogy egyszerre 3-4 funkciót is ellát) két dologra jöttem rá:

1. Ez a Walter egy ZSENI volt. Pont. Ennyi.

2. Ezek után bármit össze tudok rakni. Ördöglakat, űrhajó, bármi jöhet. Komolyan mondom. :)

Hát ennyi, gondoltam megosztom Veletek.

hunserv Creative Commons License 2005.09.06 0 0 1688
Ha lesz egyaltalan.. vagy most mar megtartjuk, ha mast nem hat kint a hatarban? :) (bar akkor elesloveszet ugrik)
Előzmény: ampkornel (1687)
ampkornel Creative Commons License 2005.09.06 0 0 1687

Semmi tuning a gáztalálkozóra??????-)))

Üdv

hunserv Creative Commons License 2005.09.01 0 0 1686
Koszonet :)
Előzmény: lviz (1685)
lviz Creative Commons License 2005.09.01 0 0 1685
Tali előtt még megyek a gunba, megveszem neked a cuccost.
Előzmény: hunserv (1681)
tictac1 Creative Commons License 2005.09.01 0 0 1684

Ez így van, nem is vitatkozom Veled; de nekem az tetszik, hogy az igazi (éles) "lomokból" mókolták össze. Ezért kuriózum.

Önvédésre tényleg forgót!   ;o)

Előzmény: Zoller.45ACP (1682)
gvass1 Creative Commons License 2005.09.01 0 0 1683

"Mennyire rendi lett volna a FÉG ha a gázstukkerre amúgy is felesleges irányzékokat, ők is besüllyesztik és ezzel kiküszöbölték volna azt a hibát ,hogy rántáskor beakad vmibe."

lasd: Geco M1910, ME BAP...

Előzmény: Zoller.45ACP (1682)
Zoller.45ACP Creative Commons License 2005.09.01 0 0 1682
Mivel megen rengeteg szabadidőm volt, elkészitettem a GRP9 re a felhasználóbarát nézőkét.

Kioperáltam a gyárit (rettenetesen bele volt téve,gyakorlatilag kovácsheggesztés), majd kezelésbe vettem.
Élek, sarkok lekerekítve, és most már be is fér a helyére, semán ki lehet ütni, de ugyanakkor stabilan áll a helyén.
A "felületkezelést" is én végeztem el, a fémtiszta darabot rátettem a főzőlapra, majd mikor elérte a kék szint, bele az olajba.
Amikor kihűlt,kapott egy break free fürdőt, azóta nem rozsdál. :))

A műveletek végzése közben eszembe jutott a Detonics Pocket Nine tesztje, annak a zsebgunnak süllyesztve volt a nézőkéje, meg a célgöbje is.
Mennyire rendi lett volna a FÉG ha a gázstukkerre amúgy is felesleges irányzékokat, ők is besüllyesztik és ezzel kiküszöbölték volna azt a hibát ,hogy rántáskor beakad vmibe.

hunserv Creative Commons License 2005.08.31 0 0 1681

Ahhoz meg be kell szereznem a gunboxosbol (vagy valakitol) 8.2mm gumibogyeszt.

Amugy most mar biztos, hogy 17-en otthon lesze, ugyhogy ha valaki jar a gunboxban addig, es talira jon, akkor vehetne nekem 20-30 darab ilyen bogyeszt, ha van puha/kemeny akkor mindkettobol 20-20 darabot, aztan talin atveszem tole.

Előzmény: tictac1 (1680)
tictac1 Creative Commons License 2005.08.31 0 0 1680

A gumis tesztekre viszont igggen kíváncsi vagyok!

Hajrá grp!

Előzmény: hunserv (1679)
hunserv Creative Commons License 2005.08.31 0 0 1679
Nekem meg mindig fuggoben van az egyik GRP-m , el kene erte valamikor menni, mar biztos rarohadt a kroom :) A masik meg epp... Gumis teszetekre var :) hehe...
Előzmény: Zoller.45ACP (1677)
tictac1 Creative Commons License 2005.08.31 0 0 1678
Szeretnék én barkácsolni, csak most éjt nappallá téve burcsázom. A családot is csak fényképről ismerem meg, a grpk azt se tudom hogy néz ki. Olyan kis forgótáras izé... vagy mi...
Előzmény: Zoller.45ACP (1677)
Zoller.45ACP Creative Commons License 2005.08.31 0 0 1677
Na mi van urak?

Minden GRP kifogástalanul működik , és senki semmit nem akar átalakitani rajtuk? :))

Ez maga lenne a csoda! :))
Zoller.45ACP Creative Commons License 2005.08.24 0 0 1676
nem rossz elgondolás, de a fix csővű acéltokosokkal eléggé "meleg" azt jáccani.

inkább keményforrasztás, mint ragasztózás... szerintem :))
Előzmény: tictac1 (1675)
tictac1 Creative Commons License 2005.08.24 0 0 1675

...mi van akkor, ha nem heggesztjük be+fúrjuk föl, hanem alternatív megoldásként:

#1., keményforrasztás rézzel + fúrás 3.5-re  vagy

#2., ipari fémragasztó (fúrható, vágható, reszelhető, forgácsolható) + fúrás?

Ha megvalósíthatatlan süketség, akkor bocs!

üdv!

grpgrpkgbrgrpgrpkgbrgrpgrpkgbr

Előzmény: Zoller.45ACP (1674)
Zoller.45ACP Creative Commons License 2005.08.24 0 0 1674
Üdv a klubban! :))

Apropó, a 3.5-ös szűkítőt én is meg akaro csinyáni de nem tudom: bármely megfelelő méretű rézanyag jó erre?

-azt gondolom, hogy ha tudsz, inkább válassz puhább anyagú rezet, mert a
"spriccréz" gúnynéven futó rezek, törnek, repednek,szakadnak.

Gondolok itt arra, hogy amikor felperemezed a végét, esetleg megreped, és elképzelni is rossz,hogy mi van akkor amikor egy durrantásnál, az akasztót kikerülve, esetleg
"sörétként" távozik a csőből.

A tutkó megoldás az lenne (alutokosokra), hogy kivetetni a csövet, beheggeszetni a furatot rajta, és újból kifúrni, de már a kivánt méretre.

(a legtutibb az lenne, ha a FÉG úgy adná , hogy működjön) :))

Jelzem ugyanakkor ez a legköltségesebb,viszont a Dos álltal megszült verzió, otthon, pár szerszámmal, szinte 0 ráfordítással, 10 perc alatt kivitelezhető, és eddig csak 1 gondot fedeztem fel vele kapcsolatban, mégpedig azt, hogy belóg a töltényűrbe.
Nem tudom, mennyire lehet zavaró tényező, de ha nem sikerül egyenesre elperemezni a betétet, esetleg vastag a belógó anyag, már akkor sem zár rá a szán normálisan.
Sztem nemsokára jár erre Dos is majd vele megtárgyalhatod, részletesebben a témát.

byebye

HAJRÁ GRP !
Előzmény: tictac1 (1673)
tictac1 Creative Commons License 2005.08.22 0 0 1673

Tegnap szétszedtem a GRPK-t (csak a tokrészt, szánba még nem nyúltam) és lélekemelő élmény volt. Azt vettem észre ugyanis, hogy a kakas kakasnyomó felöli stiftje balra (lőirány szerint) eltolódott és csak a bal furat tartja. A stift meg volt ütve pontozóval gyárilag de a jobb felén nem eléggé. Stift beigazít, bepontoz, összerak; minden f*sza. Az a sok kis acél! Mein Gott, beh gyönyörűűű!

Apropó, a 3.5-ös szűkítőt én is meg akaro csinyáni de nem tudom: bármely megfelelő méretű rézanyag jó erre?

grp-grp-huj-huj-hajrá!

tictac1 Creative Commons License 2005.08.22 0 0 1672

Bocs, de nem lehet, hogy a sárga műanyag fojtás megégett darabkái ragadtak rá? (Én nem t'om, csak találgatok.)

üdv!

Előzmény: nim08 (1667)
nim08 Creative Commons License 2005.08.21 0 0 1671
Köszi!
Előzmény: Zoller.45ACP (1669)
nim08 Creative Commons License 2005.08.21 0 0 1670
köszi!
Előzmény: .Mike. (1668)
Zoller.45ACP Creative Commons License 2005.08.21 0 0 1669
hi!

az acélt talán mégsem annyira, de a felületkezelést leette nekem is pár helyen!

de no para, átkened fegyverolajjal (pl. BREAK FREE) és nem rozsdál!

pás
Előzmény: nim08 (1667)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!