igen-igen, kicsit elsiettem a dolgot, de akkor ma, az igazi alkalmabol hagy legyek megint csak en az elsö gratulalo, szoval, Zolikam, van, aki ketszer születik, hat dupla boldogsagot kivanok neked!!!
Ajaj. A helyzet fokozodik. Hogy andrast üldözik a kielegitetlen nök, az meg csak hagyjan, az ö maganügyük, hogy andras mindennek igyekszik eleget tenni, az meg az ö maganügye, de hogy az egeszröl meg videok is keszülnek, az mar bizony kezdi surolni a büntethetöseg hatarat, tekintettel egyes lanyok eletkorara. Es hogy homokszem került Andras gépezetébe, ebbe az informacioba mar bele sem merek gondolni...
Ancsyka! Inkább te hol laksz? Maradjunk a jól bevált rendszernél, amikor a fiú mászkál és nem a lányok, apropó többi lányok akik akartok még valamit küldjetek címet az emilemre és mindent megoldunk. Kivéve a videókat, ezek még váratnak magukra. Egy kis homokszem került a gépezetbe, de megoldjuk.
Boldog Születésnapot mindenkinek aki most ünnepli, ünnepelte és ünnepelni fogja! A többit személyesen.
Fecó! Úgy tűnik mégsem sikerült találkozni a 8000 futó között. No, majd legközelebb, talán addigra a "hibbant sportolók" frakciójára mások is kíváncsiak lesznek!
Isten éltessen minden szülinapost! Pistát külön is, mert rég nem láttam, adjátok át neki, h családostul pusziljuk. Na ez jó értelmes mondat lett. :o)
Jó bulizást mindenkinek itt is, ott is, amott is.
Az irigység megesz, h Ti Kézdire mentek... Nem jönne néhány táborlakó is??? Akkor mennék, már persze csak ha nem busszal mentek. De fogadjunk hogy azzal mentek. "Másrészt viszont" (most néztem a Hegedűs a háztetőn-t) a táborba is vonattal jöttek az erdélyiek, hát akkor odafele is lehet vonattal menni! :)
Eni, örülök, hogy magadévá tetted a főiskolát (tényleg jó témák vannak a fórumon :)) ) sikerült a Neptunra is feljutni? Már csak azért mert jelenleg nekem nem sikerül, pedig Peti információi szerint mától is lehet tantárgyfelvétel... Na akkor nekiesek újra, téged meg maj hívlak, csak ki kellett várni a hónap elejét számla miatt...
A taborban elvesztettem egy negyzethalos spiralfuzetet. Kulonleges ismertetojele: az egyik vegeben jo 40 oldal tele van irva karomkodasokkal, ugyismint: projektmenedzsment, EU intezmenyrendszer, tavkozlesszabalyozas, szabvanyositasi szektor, infokommunikacio, trendek, stb. Aki raismer, kerem sikitson hangosat, mert szuksegem volna ra!
puszillak sokszor!!!mikor voltál utoljára freemailen mert irtam neked egy csomot és nem válaszoltál!!!hianyoztok naon de remélem h eltok menni a többiekkel erdélybe és akkor talkozunk!
Sziasztok roth huni vagyok. Remelm emlekeztek meg ram. Bocs hogy ilyen keson irok, de nem voltam itthon, es csak most jutott idom irni. Udvozlok mindenkit! Julcsit kulon. Lartom Nandinak es Andrasnak szulinapja jon. Isten eltessen. Ja Andrasnak uzenem: Varom a kepeket :) Udv.
Ha ez nem is egymillió, de kaptam állást Pesten. :-))) Kollégiumi nevelőtanár a Váci Mihály koliban. Most egyenlőre ez is jó. Szóval Kata, ha ma este nem is meg hoplnap sem(az nekem sem lenne jó), akkor vasárnap koccintunk erre egyet.
Ha már szóba került a vasárnap meg a Városliget. Délelőtt lesz a Nike félmaraton, s tesis mivoltomat sehogyan sem tudván leküzdeni én is ott leszek. Szóval lehet jönni bámészkodni meg buzdítani.
Zoli, bocs de ma nem értem oda, hogy a karjaidba zuhanjak, de mostantól azt hiszem lesz még rá alkalom.
Na ma mar pont nem fer be, amde holnap sem. Es ez igy megy vasarnapig. Akkor viszont ha van kedved 100 Tagu Ciganyzenekart hallgatni, csatlakozz hozzank a varosligeti borfesztivalon. Üdv a varosban! Nem fogsz elveszni, nyugi! Majd segitünk. Bennem pl. megbizhatol.
Kata! Távol álljon tőlem, bármiféle különcködés, én csak Andriséknak próbáltam eldönteni ezt a nagy dilemmát. Amúgy meg jól jönne a tesis a hajtányon, mi?
A sörözéssel kapcsolatban. Ma este uncsitesómmal főzünk valami vacsoraszerűt, aztán lehet róla szó, de hol? Én nem ismerem ezt a Nagyfalut, ugyhogy könnyen megtalálható legyen az objektum!
1, Emesére és Katára való tekinttel péntek d.u indulunk, odaérkezés szombat reggel. A visszaérkezést dumáljuk meg, szerintem ráérnénk kedden visszajönni, így szerda az elsö munkanap.
2. Gabika! Tényleg 10 éve volatm utóljára a Toptikában, az utóbbi egy évben csak a Windsorba járok Hatvanban, így viszont lebukott anyukád, hogy Ö is ott iszik. Ez esetben nincs kifogásom a házasság ellen.
3. Sanya! Gyere, várlak. A Dózsa György úti portán gyere be, ott szóljál portásnéninek, aki riaszt engem és pillantaok alatt a karjaidban találsz.
Amennyiben csütörtök éjszaka vagy péntek reggel indultok, úgy Emese és én sajnos nem tudunk csatlakozni. (A rákövetkezö hét nálunk isiszünet és csak akkor mehetünk szabira.) Péntek éjszaka indulás, kedden visszaérés rendben van. Már ha nem hagytok itthon minket, ugye....
Zujfiu!!! Mi ez a különcködés?!? Két variáció van: vagy magadtól csatlakozol hozzank a kézi hajtányon, vagy eröszakkal viszünk. Illetve, ha már pesten vagy: sörözni is akarsz, vagy csak múzeumozni?
András! Ez ám a remekbe szabott felhívás! Nekem mindegy mit föztök, csak ne bárány legyen. És ne ecetes valami.
Gabika! Én biztos vagyok benne, hogy volt Zoli anyukádnál szempanaszokra hivatkozva felmérni a terepet, kár is tagadnia. Tudod: nézd meg az anyját, vedd el a lányát.