Úristen. Hogy bírja ki ezt Béla? Eszembe jutott, hogy nállunk mikor legutoljára c járt vízvezetékszerelő szimpatikus fiatalember, 5 számjegyűt fizettem. Eléggé zokon esett, de inkább, mint télen úszni a lakásban, ami nem szerencsés.
Citromka megnyugodott, hogy nem akarják őt elrabolni! A szigetelő szallag benyelésére tessék óvintézkedéseket tenni, mert súlyos komlikációkat okozhat cicáknál.
Épp itthon vagyok mert nálam van a radiátor szervize számszerint 2 szakember. Csepegett és most kutatják a hiba forrását. Valószinüleg heggesztéssel megjavul. Illetve a tekerőcsapot is kicserélik, egy vadonatúj csappal. Gondoltam ha már lúd legyen kövér és ezt is megjavtattom. A költségek árát le se merem írni mert 4 számjágyű. Dehát ezt a lépést meg kellett tennem, különben télen úsznánk a lakásban és az nem szerencsés. Citromka egy picit félt a szerelőktől, de aztán megnyugodott, hogy nem akarják elrabolni és megkedvelte őket. Ajándékba kapott egy kis szigetelő szallagot és azzal játszik. Csak néha ráragad a tappancsára.
Az egy klasszikus - a 6, más típusú gyermek által lomtalanításra várható -"Comondor 64-es típusú zseniális komjúter" amin ép Paff a Bűvössárkány fut...
A baranyai féle nemzeti fogast azt még felfogtam valahogy, de a mellette levő komjúter képernyőt azt nem látom rendesen, nem értem. Tudom nehéz a felfogásom, de az mi akar lenni?? Segítséget kérek sajnos.
Amúgy nálunk is most van lomtalanítás és nem csak 6 db törött csempét kellett kidobnom. Ezért most teljesen kész vagyok agyilag és fizikailag is. Talán ezért is nem fogom fel a komjúter kép jelentését sem.
Szerintem a Faragó nevűnek csak akkor takarta el a hajkoronája a víztükröt, amikor letépték a fejéről a vízilabda úszás sapkáját. Ami akkoriban gyakran előfordult. Néha még az úszógatyót is letépték egymásról akkoriban. Amúgy egyébként folyamatosan forrt a víz Faragó körül, tehát nem is lehetett volna látni a haját szerintem.
Nekem a dr. Szívós István is a kedvencem volt abból a csapatból. Tekintélyes méretű vízilabda úszó volt. Hofi említés is van róla, ami kb. úgy szólt hogy "Nézem a meccset - Szívós jön ki a vízből - elmentem kávézolni - mire vissza értem, még mindig a Szívós jön ki a vízből..."
De a Kásás Tamás előtt is le a kalappal, tényleg !
Nemcsak a sport színvonalas a vizilabda úszó csapat tekintetében, hanem akik eljáccák, azok is elég szimpozánsak. Sajnos ezt nem tapasztapalatból hallottam.
Most értesültem arról, hogy a debreceni vizilabda úszó csapat az ÓNÉ 1-ső osztályba jutott. Onnan már nincs feljebb, mert a legmagasabb osztály vagyis a csúcs. Kásás Tamás és ilyesmi. Ez szerintem nagy elismerése a vizben sportnak. Ráadásul nekem különösen nagy kedvencem a vizilabda kicsigyerek korom óta. Faragó nevű volt a kedvencem. Onnan ismertem fel, hogy a hajkoronája eltakarta a víztükröt. Na most végre láthatok élőben profi bajnokságot. Szerintem veszek bérletet és ha rehetem nézem a szinvonalas sportot. Ráadásul a nézők kulturáltak itt, és nem verekszenek és nem gyújtják fel a stadiont mint a fociban.