Keresés

Részletes keresés

harpokratesz Creative Commons License 2006.03.07 0 0 3730

dehát most nekünk innen, nem tök mindegy kivel, mikor, hogyan?:))

annyit lehet róluk tudni, ammennyit interjúkban, tévés beszélgetésekben elárulnak magukról. ezek pedig általában elég sablon kérdésekre adott válaszok, amik még így is sokszor kitérőek vagy viccesek.

épp most olvastam egy Vidoll interjút a tagokkal. a dobos Tero kedvenc énekesnője Aya Ueto (jogosan, nekem is tetszik a csajszi, sokkal jobb mint Ayumi, meg Hikaru).

de a legfrappánsabb válaszokat természetesen és magától értetődően Jui adta, hülye kérdésre hülye választ. kérdés így hangzik: mi a gyenge pontja? erre Jui visszakérdez: ...a mellbimbóm?...

Előzmény: Sárkány (3727)
Sárkány Creative Commons License 2006.03.07 0 0 3729
Nézegessük inkább a szülinapja alkalmából.
Sárkány Creative Commons License 2006.03.07 0 0 3728
Hát... lehet hogy tiszteletlen vagyok, de mintha náluk a magánélet nem lenne ennyire különválasztva a közélettül mint nálunk. Sőt. Persze lehet hogy ez csak a "mezei" polgárokra érvényes.
Előzmény: harpokratesz (3725)
Sárkány Creative Commons License 2006.03.07 0 0 3727
Engem sem izgat különösebben, csak kíváncsi vagyok.
Előzmény: oolong (3724)
harpokratesz Creative Commons License 2006.03.07 0 0 3726

engem sem izgat a magánéletük, sőt.....

Előzmény: oolong (3724)
harpokratesz Creative Commons License 2006.03.07 0 0 3725

micsoda tiszteletlenség részedről egy japán ember magánéletében vájkálni, ez nem nyugat kérem szépen:)))

a japi sztárok civil hétköznapjairól senki nem tud semmit, arrafelé így szokás. ott a Story jellegű magazin és társaiban kizárólag a munkájuk a téma. Hyde feleségét is csak azért ismeri a jónép, mert híres modellként dolgozott és Hyde-dal a TV-ben hozták össze. a gyerekük neméről sem lehet semmi biztosat tudni, de egyes hírek szerint lány. egyébként sosem mutakoztak még együtt amióta házasok.

a fiatalabb gereneráció meg nem is házasodik már. na, Atsusi-nak is csak azé' van felesége (és 2.), mert "öreg".

megj. Gackt nőiről és pasijairól sem lehet tudni semmit (azt sem, hogy kik voltak/vannak egyáltalán), persze mindig összehozták azokkal a csajokkal akikkel pucérkodott és nem alaptalanul. pedig G-ról aztán igazán sokmindent lehet tudni:))))

Előzmény: Sárkány (3723)
oolong Creative Commons License 2006.03.07 0 0 3724

Nem...pedig ugye nem is az első. Bár őszintén szólva engem baromira nem izgat a családi állapota. Hisz a hangja miatt szeretjük - elsősorban. :)

Úgyhogy tőlem akár randa is lehet! (Persze jobb, hogy nem az, mert így audio-vizuális az élmény!) :)))

Előzmény: Sárkány (3723)
Sárkány Creative Commons License 2006.03.07 0 0 3723

Többet tudunk a macskájáról mint a feleségéről....

Legalábbis én. Ti tudtok valamit azon kívül hogy van?

Előzmény: harpokratesz (3722)
harpokratesz Creative Commons License 2006.03.07 0 0 3722
Atsushi naggyon jól néz ki, és van macskája és felesége is:XD
Előzmény: oolong (3721)
oolong Creative Commons License 2006.03.07 0 0 3721

Jól van, jól van....tudom, hogy túloztam "kicsit"... :)

Bár azért az ázsiai pasiknak tényleg mások a génjeik mint az európaiaknak, ezért látszanak fiatalabbnak - a mi (én) fogalmaink szerint. Persze egy idő után meg hamar meglátszik rajtuk a kor.

De Atsushi még romosan se randa... :)))

Előzmény: harpokratesz (3719)
Sárkány Creative Commons License 2006.03.07 0 0 3720

Ha rendesen ki van pihenve, meg sminkelve....

romos állapotban, és gyönyörűen

Előzmény: oolong (3718)
harpokratesz Creative Commons License 2006.03.07 0 0 3719
naaa, azért az túlzás:))   szerintem kinéz annyinak amennyi, de tényleg kortalan:)
Előzmény: oolong (3718)
oolong Creative Commons License 2006.03.07 0 0 3718
De....bár sztem inkább néz ki 25nek.... :)))
Előzmény: harpokratesz (3717)
harpokratesz Creative Commons License 2006.03.07 0 0 3717
Atsusi most nem pont 40 ?
Előzmény: Sárkány (3715)
Sárkány Creative Commons License 2006.03.07 0 0 3716

Képek itt

Atyám milyen kis fiatalkák...

Sárkány Creative Commons License 2006.03.07 0 0 3715

Éljen és viruljon sokáig!!!

A mi örömünkre...

harpokratesz Creative Commons License 2006.03.06 0 0 3714

Isten éltesse sokáig, füle érjen bokáig!

hehe, Atsushi halacska.   nálam a rákok az igazi nyerők énekes témában (lásd Gackt, Gara, Jui, Yusuke:))

Előzmény: oolong (3712)
oolong Creative Commons License 2006.03.06 0 0 3713
Közkinccsé teszem ezt is:
oolong Creative Commons License 2006.03.06 0 0 3712
Boldog szülinapot, Atsu! Tudom, hetedike a napja, de nálatok már holnap van! :)))

:)
harpokratesz Creative Commons License 2006.03.05 0 0 3711
nu        a szokásos tavasz/nyár köszöntő képem:DDD
Sárkány Creative Commons License 2006.03.03 0 0 3710
Otthon házimozi van, a gépben van dvd lejátszó, de nem műxik, mert annyira minimál a gép, meg még nem tudom mi a nyavaja baja van, ezen kívül meg hozzá sem férek. Szóval inkább DVD. Nem avi. De lehet hogy beruházok egy divx-es lejátszóra...
Előzmény: harpokratesz (3709)
harpokratesz Creative Commons License 2006.03.03 0 0 3709

uhhhhh:((((((((

látod, én ezért nem adok kölcsön, kizálóg csak olyannak, akiért a kezem tűzbe tenném.

oké, akkor kiírom és szívesen mást is. hétfőn majd küldök nektek frissített listákat, mert sokat bővültek.

de nem értem, miért nem tudsz otthon avi-t lejátszani, a cd-t ugyanabba a dvd-olvasóba kell betenni, mint a dvd-t, vagy nincs a gépben ilyened, vagy a fiaid nem engednek hozzá?

Előzmény: Sárkány (3708)
Sárkány Creative Commons License 2006.03.03 0 0 3708

Az a baj hogy az avikat csak a munkahelyen tudom megnézni, annak pedig nem nagyon örülnek, nem is nagyon érek rá, és kicsi a monitor. Szóval érdekel mindenképpen, legfeljebb eljátszok vele egy fél nap.

Többet kölcsön soha senkinek, egy csomó filmem is eltűnt, eredeti DVD, amiért egy vagyont fizettem.

A hülye saját kárán tanul...

Előzmény: harpokratesz (3706)
harpokratesz Creative Commons License 2006.03.03 0 0 3707

szerintem ne nagyon adogassál kölcsön, már sok mindened tűnt el. lefogadom még a Gackt-okat sem kaptad vissza:)

inkább írd ki nekik, vagy fájküldővel elküldeni.

Előzmény: Sárkány (3705)
harpokratesz Creative Commons License 2006.03.03 0 0 3706

Sárkány, oolong:

eredeti japán dvd, van hozzá angol felirat, amit a film végén lehet megtalálni, mert a japcsik nem az elejére teszik a beállításokat, extrákat és egyebeket, mint mi, hanem a lemez végére. elég logikátlan, de így van. mindent kandzsiul írtak rá, tehát próbálgatni kell, de ha jól emlékszem a feliratoknál az utolsó sor az angol. extrák sajna nincsenek, csak egy rövid trailer. mivel elég hosszú a film, a másolásnál tömöríteni kell, de szerintem nem észrevehető a minőségromlás.

ha valakinek van a film avi-ban magyar, esetleg angol felirattal, azért gondolkozzon el, hogy kell-e ez a verzió. általában az avi-k is jó minőségűek (legalábbis legtöbbje).

senkit nem akarok lebeszélni róla, csak tájékoztatás végett mondom.

ja, és ez az első rész, amit Ryuhei Kitamura rendezett.

Sárkány Creative Commons License 2006.03.03 0 0 3705

Sajnos nem találtam meg honnan töltöttem le a képeket, de valszeg itten volt valahol. Végignézegettem, nem találtam. Febr.27-én volt a letöltés, előtte került fel. Arra emléxem hogy kb 80 kép volt. Jó sok. Remélem megtalálod.

Harpo neked a jövő héten küldöm a cd-t. Gurguru nincs meg, kölcsönadtam és eltűnt. Bocsi. A többi rajta lesz.

Előzmény: oolong (3704)
oolong Creative Commons License 2006.03.03 0 0 3704

Köszi Sárkány! Misato cuccait ismerem, zseniális a LJ oldala.... :)))

Amúgy ma este viszem a gyönyörűséges kincset megmutizni!

Harpo, köszi, akkor plusz egy dvd-t küldök ehhez... (Most már bizti, hogy fizu után postázom, kicsit leamortizálódtam ebben a hónapban anyagilag, de nincs elfelejtve, és köszi a türelmed!)

Előzmény: Sárkány (3702)
Sárkány Creative Commons License 2006.03.03 0 0 3703

Ha nem avi, hanem télleg eredeti DVD-nek a másolata akkor érdekel.

Előzmény: harpokratesz (3701)
Sárkány Creative Commons License 2006.03.03 0 0 3702

Annyira éédi...

Nem tudom már honnan töltöttem le, végigbogarásztam egy csomó oldalt és nem találtam.

De van mááásik...

itt nézz körül
Előzmény: oolong (3696)
harpokratesz Creative Commons License 2006.03.03 0 0 3701

ezek szerint jól emlékeztem. tudom, több formációban is műxik ill. műxött.

Guniw Tools egyébként állati jó, albumokba még nem hallgattam bele, de a pívik szuperek. végre valami egyedi, különleges a visual zenében, mert amúgy eléggé egykaptafára íródnak a dalok többsége, kivéve néhány csodabogár bandát.

--------------

kérdésem van hozzád és oolong-hoz:

kell-e valamelyikőtöknek Azumi eredeti dvd másolat, mert ha nem, akkor kidobom a gépemből, ne foglalja a helyet.

Előzmény: Sárkány (3700)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!