Ide jöhet minden, ami Kecskemét és
mikrokörnyezetének tömegközlekedésével kapcsolatos, beleértve a helyi-
és helyközi járatokat, munkásszállító és szerződéses buszokat is.
Kedves BOP-317, nem tudom ki vagy de nem túl etikus telepen belül engedély nélkül fotózni, pláne azt esetlegesen egy fórumra feltölteni. Volt már itt szó belső infők kiszivárogtatásáról, olvasgass egy kicsit vissza.
" Pont ő beszél!?Ahogy látom az általa irányított cégnél ezekből még egy cseppnyi sem valósult/valósul meg. :S"
Idealista egy ember ez a Hunyady. Nem tudom emlékeztek arra amikor a petőfi népében nyilatkozott, hogy az autóbuszokban GPS van beszerelve és, hogy ő látja, ha az autóbusz megtelik utasokkal akkor ő máris tudja küldeni a rásegítő járatot. Na hát tényleg?! Van bőr a p.....n ezt nyilatkoznia. Kedves SuexID szavaival élve MUHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!! Röhej.
BOP-317!
DUD-okról nem tudtok valamit? => 6000 Kecskemét, Csáktornyai u. 4-6., személyesen láthatod őket :)
Ha 10-ből 1 db-on működött,akkor az még egész jónak mondható...Én már csak ritkán találkozok működő utastájékoztatással...
Városi buszokon nem is tudom használják-e még!?Talán 130,161,516-on működik?!Az 5 hetényi gép közül volt olyan,hogy mindegyikben működött minden(kivéve 2 Volvo,ott csak a reklám),mára 241-ben megy a reklám a TV-ben,a többiben semmi...026 volt a kivétel,volt,h mindkét vezér működtette...Ma ott is "NO SIGNAL",vagy feketeség...Gondolom elromlott.
Mára én is azon a véleményen vagyok,hogy a csodarendszer 55 milliójából vettek volna inkább egy buszt...És nem díszítik fel a gépeket nem működő/nem működtetett utastájékoztatással.Komolyan mondom,röhej az egész!
Akkoriban mikor kezdték a beszerelését az egésznek,Gaga úr elélvezés közeli állapotban hirdette eme csodát...De hát tudjuk,a csodák nem sokáig tartanak.
A felsővezetés hibája az egész,hogy sok autóbuszvezető nem használja az egészet,kellene egy vezetőségi csere,mert a mostani nemhogy nulla,hanem -5.
Nézzünk körbe,szinte az összes Volán társaság veszi/kapja az új gépeket,fejlesztenek a lehetőségeikhez mérten...Nálunk?Annak a 10 Credonak is örülnünk kell,seggünket a földhöz kell örömünkben csapkodnunk,mert itt önerőből,ne adj isten városi támogatásból tömegközlekedésfejlesztés...Pff.
Nem tudom,Szabolcs Volánnak honnan volt pénze vagy 30 db buszt beszerezni!?Gemenc,Tisza,Alba,Jászkun,Agria is cseréli az öreg jószágjait!Nálunk meg élő közlekedési múzeum van.:(
Visszatérve az utastájékoztatásra,esküszöm,hogy írok a publicglobalmediának-aki a rendszert kezeli-hogy tudjon arról,nálunk felesleges a kereskedelmi tevékenysége,mert az 55 gépből kb. csak 5-ben működik a TV,ott is rosszul általában.De akár lehetne írni a hirdető cégeknek is,hogy feleslegesen dobálják ki a pénzüket!
Ma 10 autóbuszon utaztam (10 különböző frsz.) és ezek közül 1 darabon üzemelt a TV. Hangos utastájékoztatás egyiken sem volt. Az AP járművek aránya meg nevetséges, meg az hogy járműbeszerzés helyibe.... MUHAHAHA! Idén nem is jött egy darab kocsi sem.
Azt szeretném, hogy az autóbusz közlekedés Magyarországon az olyan színvonalú legyen, hogy mindenki, aki autóbuszon utazott, megelégedéssel szálljon le erről a közlekedési járműről. Ez azt jelentené, hogy egy hatékony a lakosságot jól kiszolgáló hálózat jönne létre, és ebben ami fontos az együttműködés. Együttműködés a társcégek és az alágazatok között, ha ez megvalósul, akkor ez a lakosság érdekeit fogja szolgálni."
Pont ő beszél!?Ahogy látom az általa irányított cégnél ezekből még egy cseppnyi sem valósult/valósul meg. :S
A NEOPLAN-ról annyit tudok,hogy amikor behozták magyarba és lemosták az egész kocsit,utána 4 napig meg se nyekkent.Valami elektrokütyü beázott.Rájöttek,cserélték azóta műkszik minden,de egy kasznijavítás ráférne.
Néhány topik társamnak ígértem, hogy a ma munkába álló 598-ról hozok képet. Nem sikerült tartanom az ígéretemet, ezért szégyellem is magam. Bár inkább a fényképezőnek kéne szégyenkeznie mert fotózás előtt teli akut mutatott, de mikorra a fotózásra került volna sor... ...igen lemerült. :(((((((((
Már hacsak megnézed az utóbbi buszokat a TESCO járaton.:) 260-TEMSA-NEOPLAN :) Volánnál hol van ilyen színvonal változás. OFF tegnap a 18-on (14.30) cirka 10 perces késés de ki volt használva mert nekem már csak a vezér mellett jutott hely. ON