éshogy ontopic is legyek a holnapi meccsre megvettem a sört. persze nem carlsberg-et:)
plusz letöltöttem torrent -ről a I'm forever blowing bubbles-t. messze a lexebb dal amit valaha futballpáján énekeltek.
ezt nyomatom arcba mindenkinek.
I'm forever blowing bubbles, Pretty bubbles in the air, They fly so high, Nearly reach the sky, Then like my dreams, They fade and die. Fortune's always hiding, I've looked everywhere, I'm forever blowing bubbles, Pretty bubbles in the air.
azért remélem nem gondood komolyan hogy ez a mackoj és a máetin vászkez nem ugyanannak a féleszűnek a nickje. túl értelemes ember vagy ahhoz, hogy fikanickekkel érdemben foglekozz.
egyébként pedig az illető aki csinálja tudatiosan teszi.
ha tudnád ki ő, egy pár kérdéssel röhögve tudnád húzni. pláne ma, hogy az kálcsó nevű döglődő disznó az utolsókat rúgja :)))))))))))))
És ez most picsának-fasznak kell felemlegetni? Én meg a többszörösét tudom felhozni példának, amikor világ- vagy Európa-bajnokságon az angolok ellen fújtak. Akkor te se sírtál gondolom, amikor a 2000-es EB-n Raul műesése után kaptak egy tizenegyest a spanyoljaid a franciák ellen.
És ez hogy jön ide? Kb. minden vébén többé-kevésbé tolták a hazai csapatot, '66-ban egy szabad szemmel nehezen eldönthető szituációt ítéltek meg úgy, hogy a hazai csapatnak kedvezzen. Az argentinok pedig már akkor is alattomos, szemét focit játszottak, '78-ban és '90-ben is ilyen játékvezetés kellett volna nekik.
A botranyok miatt kell mennie, meg mert az angol edzok (Curbs, Allardyce es Pearce peldaul) mar evek ota ekezik. (Joggal.)
Az FA-nek meg ugy latszik, bejon ez a fajta kozepszeruseg, hiszen kulonben nem tamogattak volna ennyi ideig a sved es a pias altal kepviselt kemenyvonalas beszarisagot. Ez affele angol hagyomany, konyveket lehetne megtolteni azzal, hogy hanyszor buktak el az angolok, mert inkabb a biztos kozepszart valasztottak a kockazatosabb, de tobb sikerrel is kecsegteto lepesek helyett. (Sir Alf Ramsey azert kapott lovagi cimet, mert kepes volt egy vilagbajnoki donto erejeig kockara tenni a sajat karrierjet.)
Nem hiszem, hogy Eriksson csak egy kesztyűbáb lenne, hiszen ha így volna nem irányítaná évek óta az angol nemzeti 11-et. Vagy ha mégis így van, miért került most sor a váltásra? Talán elege lett a "bábjátékból" ?
Szerintem alapvető szempont csapatunk jövője szempontjából, hogy a fiatal, tehetséges játékosokat megtartsuk, és melléjük néhány tapasztaltabb futballistát szerződtessünk. Ha ők jól összeérnek, - márpedig szerintem AP képes összecsiszolni a gárdát - akkor tényleg bármi lehet. Ahhoz képest, hogy idén újonc csapatunk volt a PL-ben, úgy maradtunk bent, hogy egész szezonban nem voltak kiesési gondjaink, sőt, a 10. helynél rosszabbul sosem álltunk. Ráadásul az FA kupa menetelésnek köszönhetően az UEFA kupa indulás jogát is megszereztük. Azt hiszem, bőven túlteljesítettük a célkitűzéseket! A jövőt illetően mindenképp bizakodó vagyok, a közeljövőt tekintve hiszem, hogy végrehajtható a nagy bravúr, az FA kupa megnyerése, függetlenül attól, hogy a Liverpool az esélyesebb. Ez szerintem egy hatalmas lökést adhatna a csapatnak. Én mindenképpen bízom a hasonlóan eredményes folytatásban, és hiszek benne, hogy ha értékeinket megtartjuk, még feljebb léphetünk. A jövő évi UEFA kupa szereplést tekintve is bizakodó vagyok. Nézzük csak meg a Middlesbrough szereplését! Szerintem nekünk jóval erősebb keretünk van (és még erősebb lehet jövőre) és ők így is a döntőig meneteltek! Mindenféleképpen úgy gondolom, hogy a lehetőség adva van egy kiváló szepelés, és egy kiváló jövő előtt!
Igen, Ashton is rászolgálna, valóban technikás, jó játékos. A kerethirdetés előtt még jópár West Ham játékos reménykedett, hogy behívót kap, talán nem tudták, hogy Eriksson aszerint válogat, hogy ki milyen csapatban játszik... Azért szerintem Konchesky, Etherington, Reo-Coker, Ashton és Harewood simán rászolgált volna. Jó tudom, lehetetlen, hogy mindenkit kivigyen Eriksson de azért legalább 1-2 játékos esetében megtehette volna. Etherington pedig lehet, hogy megoldás lett volna az angol válogatott évek óta problémás posztjára, a bal oldali középpályás posztra. Minden esetre legalább Reo-Coker a tartalékok között ott van. Úgy látszik ezzel most be kell érnünk...
Valóban felháborító, hogy a bajnokságban a 3 legeredményesebb angol csatár közül csak 1 lesz ott a VB-n. Az is Rooney, aki jelenleg ráadásul sérült is. Gyanítom, Eriksson nem úgy választja ki a játékosokat, hogy ki milyen eredményes, haszos játékos, hanem aszerint, hogy melyik klubban játszik. Szerintem Harewood és D. Bent ezért nem kerültek be a keretbe. Most goldoljatok bele: vajon ha Walcott-ot nem veszi meg az Arsenal, és marad a Soton-nál a másodosztályban, akkor is ott lenne a VB-n? Kötve hiszem. De ha nem adj' isten Harewood-ot v. akár D. Bent-et mondjuk holnap megvenné egy nagycsapat (MU, Arsenal, Chelsea stb.) tuti, hogy Eriksson behívná őket. Én személy szerint örülök, hogy Eriksson a VB után távozik, talán SM jobban odafigyel majd a kisebb csapatok tehetségeire, és behívja őket is. Azt hiszem, Harewood és D. Bent maximálisan rászolgált volna a bizalomra...
Az az igazság, ha ezt fiatal csapatot sikerül eösszetartani, akkor ebből még valami marha nagy dolog is kijöhet. És most Brown is azt mondja, hogy akar a csapatra áldozni. (Bár az hogy ő mit mond az nem sokat számít, hiszen ő volt az, aki aprópénzért eladta a tehetségeinket). Szóval nagyon bizakodó vagyok!
Másrészről, hogy Eriksson még a tartalékok sem közé jelölte Harewoodot, az nevetséges és felháborító! Ezigaz D. Bentre is.
Szerintem Sheringham még 1 évet vállal, hiszen a sportban + neten is azt olvastam, hogy jövő szezonra is kötöttek vele megállapodást. Eredetileg az edzői team-ben szántak volna neki feladatot, ha visszavonul, de mivel Teddy elmondása szerintem húszévesnek érzi magát, még egy évre szóló szerződést kötött. Reméljük nem hátráltatják majd sérülések, hiszen az ő jelenléte igazi plusz egy amúgy fiatal átlagéletkrú csapatban.
Katan még fiatal, ő még nem a jelen embere, biztos maradni fog. Zamorát sem hiszem, hogy elengednék. a csatárposzton sok múlik Sheringham-en, hiszen ki tudja mit tervez? ha befejezi, akkor a helyére vmi hasonló kaliberű rutinos rókát hoznék a jelenlegi fiatal mag mellé.
Csak pletyka szinten hallottam a www.westhamonline.net fórumában. Viszont az mindenképpen igaz, hogy ilyen jó játékost, aki nem mellesleg tavaly feljuttatta a csapatot, nem szabad elengedni. Amúgy az, hogy Zamora 2011-ig szerződést hosszabbított, mindenképpen maradása mellett szól, meg az is hogy AP jelezte, nem akar abba a hibába esni, mint elődjei, hogy elengedik a legjobb játékosokat. Szerintem Katan nem távozik a klubtól, hiszen leigazolásakor Pardew mester jelezte, hogy nem fog sok szerepet kapni. Bizonyára még nem sikerült 100%-osan beilleszkednie, de nagyon nagy tehetségnek tartják, még fiatal, úgyhogy van még ideje bizonyítani. Reméljük hasonló játékos lesz belőle mint Yossi!