Hát... mondjuk talán lesz egy magasemberünk, aki védekezni is akar. Biztos, hogy Pustahvar borzasztó hasznos, fontos játékos egyébként, csak az a baj, hogy ahhoz jó csapat, illetve letisztult játék kell szerintem, itt viszont egyik sincs meg. Viszont mi lesz akkor, ha Harazin pár hét múlva felépül? Mert amennyit keres Roli és Marko, luxus lenne erre a két posztra négy embert fizetni. Azt pedig hiába írja a delfinek, hogy Pustahvar tud hármast játszani...
Úristen, nehogy már elájuljatok ettől az igazolástól. Nem kell ide L. James, nem kell ide új légiós. Most lett volna esély, hogy talán Beni is szerepet kapjon. Majd meglátjátok, hogy vele sem leszünk előrébb. Idén csak jól jártunk a "bevált" légiósokkal. Nem játékos kell ide, hanem egy edző. Miért olyan nehéz ezt észrevenni? Egy Zalaegerszeg (nem lealacsonyítóan írom) 4 győzelemmel áll előttünk, pedig ott nincs a csapatban egy Halász-(Harazin)-Markovics-Baki-Bogdán-Hock-Hendlein magyar tengely. Ezen kellene inkább elgondolkozni, hogy ezek a játékosok miért nem tudnak stabilan jó eredménnyel együtt játszani, és nem azon gondolkozni, hogy még milyen légióst hozzunk ide. Kifogás minden meccs után lesz. Egyébként meg nem értem, hogy miért kell egy saját csapatos fórumon a kommentelőknek arcoskodni, ha valaki leírja a véleményét.
Biztos, hogy lehetett volna jobb játékost is hozni, de azt azért ne találjuk már ki, hogy azon sírjunk, hogy hoztunk egy fehérorosz válogatott játékost, aki idén 35, tavaly 39 %-kal dobta a hármasokat, rutinos, azonnal bevethető, talán nem akkora lutri és magas poszton bevethető, mivel ott jelenleg 2 emberünk van 80 percre, akik közül az egyiknek minden létező sérülése van a másik meg utál magas játékosok ellen verekedni.
Ezt nem hiszem el, Pustahvar hozzánk jön!!! :( Szerintem idén direkt szívatjuk magunkat... Megint egy bugyuta lépes! Pustahvar kb. a légiósok Harazinja lesz nálunk. Jó-jó, de igazából nem lesz számottevő, nagyon hullámzó a teljesítménye, és igazából nem is tartom egy jó 3 pontos dobónak (legalábbis mostanában nem erről híres). Mindegy, gondolom olcsó volt. Kíváncsi vagyok Szegeden játszik-e már. Látom megint a "fiatalítás" volt a cél.
Szerintem Pustahvar nem jó ide. Nem tud hármast játszani és az, hogy jól triplázik, az is csak időszakosan igaz.
Lecsóval egyetértve, a szurkolók parádésak, ez a meccs pedig tökéletesen beárazta a csapatot: vért izzadva, mázlival sikerült megverni az edzőjét vesztett, a mezőnyből lefelé kilógó TF-et. Ha Mehmedovics körül nincs a balhé, ezek simán behúzzák, vagy ha van egy kis mázlijuk a végén :)
Ádámot annyit ekéztem már, hogy most csak annyit írnék róla, hogy a munkáját a rendes játékidő végén felrajzolt valami jellemezhette legjobban. Viszont most körülötte is olyan a szituáció, hogy már annyit sem tud dolgozni, amennyit dolgozhatna, bár sajnálni nem tudom érte, ő csinálta az egészet és ő koncentrált eddig is másra a munkája helyett.
Csak az a baj, hogy Monokék már nincsenek és úgy fest, hogy más sincs, aki lépne edzőfronton, lépne légiósfronton, vagy egyáltalán csinálna valamit. Így meg egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy nyerjünk Szegeden, az most konkrétan a bravúr kategória lenne...
Szása egy rendkívül szimpatikus játékos. Sokak szerint használható bedobóként és erőcsatárként is, de szerintem inkább az utóbbi az ő igazi posztja. Viszont szerintem ő olyan légiós, aki akkor fér el egy csapatban, ha van mellette 3-4 másik extra játékos. Persze most nem a bajnoki cím az elvárás nálatok, és ahogy már korábban is írtam nem hinném, hogy playout gondotok lenne, így akár teher nélkül elég is lehetne nektek Szása. Ő egy olyan játékos, aki a pályán túlságosan is jó és szerény, alázatos, de nincsen benne semmi vagányság. Ha a mérkőzés elején bejön neki egy tripla, akkor lehet egy jó meccse. Viszont többnyire nem így szokott lenni, és eléggé lámpalázas típus is, ami egy légiósnál nem gyakori jelenség. Összességében mi nagyon szerettük Szombathelyen, de nálunk most nem fért volna el a csapatban.
Azt azért nem mondanám, hogy őt senki nem hibáztatja, mert azért kap ő is rendesen.
Egyébként ez a szombati elképesztő volt megint, mondanám, hogy nem érdemeltük meg, de a tf sem amúgy. Spica hihetetlenül rottyon van, látható, hogy fizikailag elkészült a háta miatt, nálam így is kész csoda volt, hogy hellyel-közzel megfogta Bergstedtet és még pontokat is dobott, mindenesetre látványos volt a különbség, amikor leült és Roli vagy Beni fogta, akkor főleg akkor dobott kosarat, amikor akart. Így aztán állandóan vissza kellett jönnie Markonak, bármennyire is alig bírta. Sajnos Mannynek sem ment, így törvényszerű volt, hogy szoros lesz. Halásznak és Bakinak voltak jó pillanatai a padról és kb. ennyi.
Az viszont továbbra is hihetetlen, hogy egy ilyen csapatnál volt 140 kaposvári szurkoló (kb. ennyien voltak a hazaiak is), nyílván ebből sokan Pesten laknak/dolgoznak, de a többség Kaposvárról ment (+ ugye itthon évek óta tulajdonképpen minden meccsen full teltház van). Mindezt egy 12. helyezett csapatnál...
Sajnos a nagy törzsszurkolók is hamar elfelejtették, hogy mi volt a cél a szezon előtt. A légiós választás nem jött be ez tény, a vezetőség sokat is várt, hogy megoldást találjanak rá, de ez a kilátástalan játék sokkal inkább más hibája. Őt viszont senki sem hibáztatja...
Fiúk, ne tekintsünk mi semerre előre. Ez a csapat, ezzel a játékkal erre a helyre való. Be kell látni, play out elkerülése az egyetlen célunk idénre, más nem maradt sajnos.
Tényleg szomorú, már-már tragikus, hogy a kaposvári kosárlabdázás erre a szintre süllyedt.
Mondanám, hogy ezen a csapaton csak a csoda segíthet, de jelenleg szerintem még az sem. Nem értem hová lett a csapatom, hol vannak azok az emberek, akik a kezükbe vennék az irányítást a pályán. Hihetetlen ami itt folyik! Egyszerűen épp ésszel felfoghatatlan.
Pustahvar echte négyes, nekünk meg nem feltétlenül ilyen kell, hanem olyan, aki hármasban is használható, legalábbis szerintem. Mondjuk ha sülne a keze úgy, mint szebb napjain, tőlem jöhetne ő is, aztán Roli vigye az ötöst.
Fekete lemondása: ezt hallani most már több helyről is, de persze ez ilyenkor még csak pletyka, amíg nem jelentik meg.