A fától nem látjátok az erdőt :) Ne álljatok meg az első ismerős momentum kapcsán a logikázásban. Vizsgáljátok meg az összes rendelkezésre álló információt. Ha van egy tipp illeszétek rá az összes részletet. Ha egynél is kilóg a lóláb akkor zárjátok ki az illetőt és keressetek tovább. Többet nem segíthetek :) Hosszan, lassan igyátok be minden szavam, mint tavaszi nektárt a brummos mackó. :)
Skacok, valaki meg tudná mondani, hogy pontosan milyen Addon-ok vannak az Addonpack #1-ben? Most csinálgatok küldetéseket, bár elsősorban LAN-ra, de gondoltam összedobok valamit a netes scene-nek is :)
Ha helikoptert lát, testén erős rángógörcsök jelentkeznek majd egyszerre lovagolja meg az összeset. Miután kirepkedte az üsszes üzemanyagot belőlük, cserkésznek áll és halált megvető bátorsággal és megfelelő profizmussal cserkészi be az ellen tankjait satchel készletével. Hajlamos csapdát állitva, hosszu perceken keresztül várni amig az ellen besétál a hálójába. Kommunikácioja igen jellegzetes. Kérdést kérdésre halmoz, majd miután nem kap azonnali válaszokat a mikrofonját kezdi hibáztatni. Jó munkásember :) Kire gondolok?
pedrora álmomban sem gondoltam volna, csak most, hogy megpedzegetted ezt a számos dolgot:) még Ghost lett volna a tippem, de hát ő inkább ülteti az aknát, semmint hogy hatástalanítsa. meg hegyet is szokott mászni law-val a szorosban.
józanul tényleg nehéz veled:) Lajosnak mióta van négy lába?:)
Segitség a találos kérdéshez: Az illető jártas a számmisztikában. Ez jelentkezik alkotásaiban illetve nickjeiben is. Azon se lepődnék meg ha a jelszavai 5 évre visszamenőleg csak a végükre biggyesztett számsorokban térnének el egymástól :)))
tuti én vagyok szerintem a megfejtés amúgy (volt rá egy ZSÍRoskenyerem, hogy Storm után én következem), bár az aknászás az tényleg nem jellemző annyira (mondjuk kétszer már előfordult, az is igaz)
Blondy, azt meg nem hiszem, hogy a verses találóskérdést ne találnád ki...ne szomoríts el:)