Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Nos amikor én azt hittem hogy a mélyen baloldali, kisemberpárti IMF el fogja kergetni a népnyúzó burzsoá fideszt elkezdtem gyártani a "Könyörgöm neked kedves IMF, szoríts meg!" meg "Ildi/Zita/Kinga/Ági szorítsatok meg !" táblákat. De aztán megvette őket egy szadomazo klub, valami feliratos szexfilmhez.
ejnye elvtársam, ez nem a kárpátok géniusza, hanem a kádár elvtárs!
a hasonlóság nyilván abból fakad, hogy az igazi kommunisták genetikailag azonos tőről fakadnak!
Ezt má a kertész elvtársunk is megmondta, és az ilyen tartalmú kijelentése után gyorsan menedékjogot is kért Kanadában, mert megcáfolhatalan bizonyítékai voltak arról, hogy őt a rudas fürdőben meg akarták erőszakolni!
Hiába, egy hithű kommunistának mindenre felkészültnek kell lenni, ezt má s vasi fibiszes elvtársaink is bebizonyították!
Permanens fejlődés, forradalom van itt kérem folyamatban. Egyébként meg rájöttem, hogy mindez azt a célt szolgálta, hogy az arcom elveresedjen. Mint a csillag.
Úgyhogy nagyon is pártszerű hatószer ez a kencefice, arról nem beszélve, hogy alkalmazható lesz a Ljubjankában is.
Első körben leégeti a delikvens bőrét, második körben pedig epilálja az arcáról az összes pihét.
Ha továbbra is ellenáll, végighallgattatjuk vele Gurmai Elftársnő valamelyik beszédét, és ezzel végleg megtörjük!
"Van abban valami báj, hogy a Nézhettelen a Napkelte fórumot törölték, pedig abban kritizálták a jobboldali kormányt és a baloldalit is rendesen, Az Index komcsijai topik meg vígan él. Abba a topikba hányók meg teljes védettséget élveznek, míg a NN topikba írókat rendszeresen üldözték és tiltották. Ennyit az indexről. Brrr."
Itt. Elolvasva + a hsz-ek (régi jó bevált indexes nickek) én már változtattam a véleményemen ;-)
Én is BUÉK-ot kívánok az Éltársnőknek és Éltársaknak mielőtt az alkohol eltérít a Párt irányvonalától vagy éppen az alkoholtól találom meg a helyes irányvonalat.
Az van elftársak, hogy egy valamirevaló pionyírka ugyan nem hódol a nyugat ópiumának, ugyanakkor ügyelnie kell arra, hogy akárhogy is öregszik, arcbőre mindig síma és ráncmentes maradjon, csakúgy, mint
dicső vezércsillagunké.
A PÁRT új csodafegyvere pedig a borostyános arcpakolás, elftársak, azt hittem a bőröm leég, amikor felraktam, most itt ülök kővévált arccal, amíg meg nem szárad.
A Zindex szabotál és nem engedett képet beszúrni az eftársnőről!!!!!!!!!!!!