Nektek mindegy, pünkösdi királyok :) 1-2 O's játékos még a Vác Starsba sem férne be reálisan :) Pláne, ha felkérsz végre engem pinch hittelni, vagy esetleg pinch runnolni :))))
Most láttam a Szívem csücskei (Fever pitch) c. Drew Barrymore filmet, az egyik jelenetben kiüti a csajt a nézőtéren egy foul ball, a szpíker szerint Miggi " 2 more yrs" Tejada az, csak az az egy bibi, hogy a batter hófehér :)
Remélem ez valami hülye vicc, és megállapodnak addig az Amerikán kívüli közvetítésről - ott eddig se adták a playoffot. Ha meg tényleg nem adják, számolhatnak egy kábé 90%-os ritkulással az előfizetői táborban jövőre. Én meg még agyvérzést is kapni fogok.
In his 85th career start, Wang became the quickest major leaguer to record 50 wins as a starter since Dwight Gooden got No. 50 in his 82nd start for the Mets on June 29, 1986, against the Cubs. Wang is also the fastest Yankees starter to 50 wins since Ron Guidry got there in his 82nd start in 1979 against Texas
ez a szegeny texasi csapat eljott fenwaybe ugy, hogy a bullpenjuk - egyetlenkent a ligaban - meg nem adott homart a szezonban. na most kaptak hideget, meleget, ami belefer. helyretettuk oket, nah :DDDDD
nem is lattam meg ezt az oldalt... de asszem nem is fogom hasznalni :DDD
a nem klikkelheto inninget en is felfedeztem minap... rohogtem meg egyet.
mondjuk aszittem az elofizetoknek az muxik, mert hirdetve sztem az is volt csakugy mint a konzerv gamma.... egyelore nem bantam meg, hogy nem fizettem elo. csak kicsit attol parazok, hogy a rajatszas elofizuval jol lehuznak majd ugy, hogy nincs alapszakasz elofizetes :DDD
Nektek működik ez az új csilivili MLB videóoldal? Annyira jó, hogy még a csoffadt daily rewindokat se lehet megnézni :) Ja, és mióta nem klikkelhetőek az inningek az archívokban? Eddig ugye bele lehetett kattintani mondjuk a hatodik aljába ha arra voltam kiváncsi.