Szerintem egyébkként nem csoda kéne a benntmaradáshoz, hiszen csak 3 pontra vagyunk tőle. De az sem igazán számítana szerintem ha benntmaradnánk, nem oldana meg semmit a problémáinkból...
C) Feljutás a bajnoki év végén: 1) Az NB II bajnokságokból nem juthatnak fel az NBI sportszervezetek tartalékcsapatai. 2) Az NB II bajnokságokból kizárólag az 1-5. helyezések valamelyikét megszerzősportszervezetek juthatnak fel. a) Egyenes feljutás: I.) Amennyiben a NB II bajnokság bármely csoportjának első helyezett csapata nem vállalja az NB I bajnokságban való indulást vagy nem juthat fel / lásd 1) pont /, akkor a csoport második helyezett csapata jut fel az NB I bajnokságba.
Az is vicc, hogy még a tegnapi nap után is volt bőr a képén a vénembernek meg domonyainak, hogy ne azzal kezdje (kezdjék) a meccs utáni első percet, hogy lemondjanak....szánalmas.
Garamiból az egyik legtiszteltebb edzőből egy vén majom lett, aki végletekig ragaszkodik a székéhez.
Domonyai meg az MTK sírásója lett, (Várszegiről nem is beszélve).
Szvsz a tegnapi meccs, ami után csodával maradhatunk már csak bent (ilyen csoda lenne pl. a Vidi II - számunkra NBI-et jelentő - bajnoki címe)
Miért ne lenne esély, még van 6 forduló, még bármi lehet.
A csapat persze gyenge, még ebben a gyenge nb1-ben is jól látszik.
A védelem vagdossa a labdát, a középpályán átszalad az ellenfél, Vukmir már nem a régi, ez a Wolfe talán segít valamit, legalább nem olyan könnyűsúlyú, mint a többiek.
Sokkal jobban kell szűrni, és persze passzolni, legalább 3-4x emberhez.
A 2. félidőben voltak bíztató jelek, de ez csak egy fél perces vezetésre volt elég.
Vicc ez az nb1, hogy egy ilyen sorozat után is van esélyünk bennmaradni. Sőt még akkor is, ha kikapunk Debrecenben!
Mondjuk az is vicc, hogy ez a fradi második, de az egy más kérdés.
Szerintem az eddigi teljesítménnyel simán rászolgáltunk a kiesésre, a fiúkank van még pár fordulójuk, hogy bizonyítsák, hogy van helyük a legmagasabb osztályban. A Siófokon és Szolnokon is látom a vágyat a bentmaradásra, sajnos nálunk Pál Andrison és Józsikán kívül nem igazán vélek ilyet felfedezni (a vezetőséget is beleértve). Nagyon szomorú ez.
Nagyon úgy néz ki, hogy már alig van remény. Ilyenkor már nincs más hátra 19-re lapot kell húzni. Edzőt kell cserélni és reménykedni benne, hogy az új seprő jól seper. Mostantól neki kell rontani az ellenfeleknek, nincs mese nyerni kell Debrecenben.
Ezután a balsiker sorozat után (az utolsó 21 tét mérkőzésből 2 győzelem) távoznia kell Garaminak és Domonyainak is. Egyszerúen nem lehet valaki annyira pofátlan, hogy ezek után még maradni akarjon.
Tudom, most majd jön az ideológia tőlük, hogy mi lenne nélkülük, meg nem hagyják el a sülyedő hajót. Tudom, nekik hihetetlen lesz, amit mondok, de nincsenek pótolhatatlan emberek. Még ők sem. Majd csak el leszünk nélkülük is valahogy. Ennél akkor se állna rosszabbul a csapat, ha én lennék az edző és a vezérigazgató is egy személyben, pedig egyik munkához sem értek.
11-és volt, egyértelműen. Ettől függetlenül megérdemelten vezet a Fradi, gyengén játszunk nagyon...ettől fűggetlenül szánalmas, hogy MEGINT - sokadjára - vezetés után kapunk ki...