Ottfelejtett szőnyeg a porol..._AND,
Így kezdi METRO versét Acsai Lorand!!!
Persze a vers is ma liberális,
Ahogy csak minden, prózásan globális!!
Nekem zene , ami szép dallamos,
De egy bit az asztalon, alattomos:DDDD
Persze ma poló és farmer a divat,
"Szólj csávónak...", ha haver hivat!
Nem igaz, hogy minden rossz, ami volt!!!!
Az értékes szép nem lehet holt!!!
Tiszteletet a versnek! Kérem szépen!:))))
Csengjenek a rímek, ahogyan RÉGEN!!!!!!!
Nem tudom, van-e köztetek olyan, aki limerikek írásával is foglalkozik, de ha igen, akkor talán érdekelheti, amit a(z október óta nem látogatott) limeri(c)kfórumba most írtam be:
"...arra gondoltam, hogy nem lenne-e jobb, ha ezek (és más) művek kicsit összeszedettebben, rendszerezettebben lennének meg valahol.
Konkrétan csináltam egy oldalt limerik portál néven (na ennyit a fantáziámról), ahova lehet beirkálni limerikeket, lehet rájuk szavazni, lehet róluk beszélgetni (mint itt is persze), kategóriákba vannak szedve, és persze keresni is lehet szerzőre, címre, tartalomra, kategóriára.
Mivel most indítottam útjára az egészet, még egy darab vers sincs fönn, remélem ez hamarosan már nem így lesz.
még nem hazudtam neked szemet
elhasználtam minden szenet
elhazudtam minden álmom
csak a tiédet találom
csak a tiédet találom
nem mehetsz még
meg kell járnom)
Orsi megint segített:))))**** Molllynak meg igaza van, mint mindig:)))))****DDDDDDDD
Szóval már megint felületes voltam!!!! Vagy már megint a Vénuszdombra gondoltam????:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Orsi megint segített:))))**** Molllynak meg igaza van, mint mindig:)))))****DDDDDDDD
Szóval már megint felületes voltam!!!! Vagy már megint a Vénuszdombra gondoltam????:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Leborulok nagyságod előtt!!!!:)))))
De azért kérdeznék előbb:))))
Nem létezel másik nicken????:))))
Nagyon ismerős ez nekem:DDDDDD (a kacagás a rímnek szólt!!!!)
Látod??? Ez köztünk a különbség,
Ha látom szívemben valaki szemét,
Én már Vénuszdombján érzem magamat:DDDD,
S éneklem hozzá szerelmes dalomat:))))
Ami a magyart illeti, így érzek én is,
De nem folytom el, s belepofázom mégis!!!!!DDDDD
Ami az ájulást illeti, de szívesen élném!!!!:)))))Viszont a társadat piszokul félném:DDDDDDDDDDDDDDD((((((