Holnap vagy 6-ig dolgozok, kb 7-8 közt érnék Nyíregyre annak meg sok értelme nincs.... Ugyhogy megint tolódik a meeting vagy 2-3 hónapot:-( No de sebaj szeptembertől úgy is többet leszek ott, minden második hétvégén suli....
igen igy belegondolva persze miértis lenne kompatibilis akármelyik autó...persze tudom hogy sokba kerül a dolog.... de nem sietek sehova :) meg még csak tervek... informálodom...mit lehet mit nem :)
Szerintem az astráé nem lesz jó, meg még azon kívül is még kell egy pár dolog belülre, de látóm a lelkesedés megvan ,most már csak a kitartás kell. Meg persze egy vaskos pénztárca. Mivel elég fiatal vagy szerintem is gondold át, fejest ugrani egy ilyen átalakításba ,nem biztos ,hogy megéri. De persze te tudod. Mindenesetre sok sikert.
Legyen szerda,mert akkor jobb és utam is van arra ismét.... Pénteken már készülődni kell,mert szombaton tiplizek vissza a faszom hidegbe és esőbe... :-(
Köszi szépen a választ. A csati megoldás az ugyan az mint nálad, én is levágtam a végéről 1-sort,mivel én egy 34 lábleosztásúból csináltam .Csak valahonnan bekötési leírást kell szereznem.De lehet ,hogy megnézzek egy-két bontót csati ügyben, hátha a kábelek színéből kiderül valami. Mindenesetre ha van valami a bekötéssel kapcsolatban ,megírhatnád. Esetleg ha van valakinek valami okos ötlete ,szívesen olvasnám a hozászolásokat. Előre is köszi mindenkinek.
igen gondoltam hogy lessz ott még valami hűtő...de van egy belső hűtőm... :) igaz nem tudom melyik típusé pontosan.... talán astráé....(márkaszervízben voltam tanuló ezért van egy-két alkatrészem.) igen énis ugy gondolom hogy nincs kivágva a klima cső helye.de megoldható a kivágás... azis igaz hogy baromi nagy macera belül az egész müszervalat lekell szedni a tüzfalig. tudom. volt benne részem :D nade mind1...ugy vagyok vele hogyha kilehetne hozni 100-ezerből akkor még belefér....de egyelöre csak terv az egész.... mert apu nem karja hogy mégegy kocsi áljon az udvaron :(
Az általad felsorolt dolgokon kívül még kell egy belső hűtő is ,ami még elég húzós .És ami még fontos ,99% .hogy a kaszniban a cső helye nincs kivágva.Igaz hogy megoldható,de a hozzáférés a vágáshoz elég szűkös .
VeciV6 Itthon vagy még? Kb 2 hete nem olvastam a fórumba lakásfelújjítás 'project' miatt.Pénteken készülök Nyíregyre.Ma megmozgattam a vasat és ma nem romlott el semmi!!!!:) Viszont csepeg az olaj lent az olajteknö tömítésénél...
Szerintem elkéne dönten hogy hol lenne. Ahol a legtöbb embernek jó, ott kéne, és az idöpontot pedig nyilván ugy tudnánk igazitani ha már megvan a helyszin. Mert ha azt mondjátok hogy Sátoraljaújhely, akkor én azt mondom hogy az én részemröl mindegy mikor van mert nem fogok menni, de ha azt mondjátok hogy Budapest akkor azt mondom hogy igazából mindegy. Szóval sztem elöször is a helyszint kéne kiválasztani ami a legjobb lenne.
Hűtőt 12 ezerért? Az vagy nagyon jó ár, vagy nagyon ramaty állapotban van. Vagy mind2. Hidd el! Rendesen egyben lévő rendszer nagyon ritkán jön ki 150 000 alatt.
hááát nem tudom... nézegetem délután... kompresszort találtam 22-50ezer között,hűtőt 12ezerért,csővek 5-12ezer,kapcsoló 2ezer ... mi kellhet még ami húzósabb? ismerős szerelő meg van márkaszervizbe :) ő meg elvállalná maszekba :)
-Erről a vételről nem szeretnék lemondani :) inkább nem kell klíma :D azthiszem szerelmes lettem ebbe a kocsiba :)))
Ha utólag akarsz klímát bele, megőszülsz. Inkább néz olyan változatot, amiben benne van. Szerintem más extrákat sokkal könnyebb és olcsóbb utólag beszerezni, mint a klímát. Az még bontóban is legalább 150 000 + min. 50 000 a beépítés.
sziasztok. lenne egy jokis kérdésem... néztem egy 96-os vekit amit szeretnék menvenni.... ilyen extrákkal ezt az egyet találtam... de a klíma nincs benne....kérdés hogyha megveszem a klímakompresszort,hűtőt,csöveket meg ami kell még... bele lehet rakni? esetleg hogy digi klima legyen??ahoz mi kell? amit néztem veki 1.7-TD
A szürke csatison mások a kivezetések, mint a sárgán. Teljesen át kell kötögetni mindent. Valahol volt leírásom a lábkiosztásokról. Mellesleg floppycsatiból csináltam, de mivel 4 lábbal több van rajta, ezért a MID csatifoglalatának oldalából ki kellett törni egy picit, hogy beférjen.
Olvastam, hogy szürke csatis kijelzőt építettél be a sárga csatis helyére. Azt szeretném megkérdezni hogy a sárga 2x13 soros lábleosztásból hogyan kötötted át a szürke 2x16 lábasba az ide kábeles csatlakozón keresztül? A sorrendre lennék kíváncsi, hogy a 2x13 lábat a szürkébe 2x13-ként vagy 1x16+1x10-ként kötötted-e be. Előre is köszönöm válaszod, sokat segítenél!
Igen már segítettek egy páran,rendesek vagytok! Jó lenne ha végre már én is tudnék segíteni másoknak!
Igazság szerint kicsit szégyenlem is magam, mert Vectrám van és még azt sem tudom, hogy melyik széria 1vagy2:(
Őszintén megmondva nagyon beleszerettem ebbe a verdába úgy ahogy van. Nem régen jutottam hozzá, egy régi álmom vált valóra ezzel! Igaz nem makulátlan az autó vannak olyan dolgok amikből nem nagyon engedek ezalatt értem pl: a kényelmi extrákat, ami lényegében nélkülözhető lenne de ha meg lehet oldani rajta az utólagos beszerelést akkor miért ne. Most joggal teszik fel páran a kérdést,hogy miért nem vettem akkor egy olyan felszereltségűt amiben már benne vannak gyárilag"lásd elektromos tükör":) Azért mert ez a kicsike egy általam is ismert multból származik és tudom hogy hogy volt használva és hogy műszakilag milyen állapotban van és hajlandó voltam eltekinteni a felszereltségtől mert a lelke az mindennél fontosabb!(na persze a kinézet is számít de az azért könnyebben javítható vagyis már folyamatban van!
Remélem sikerül egy nagyon jó verdát kihozni belőle!Ehhez előre is köszönöm az összes embernek aki segít nekem megvalósítani az álmomat!
Ha lesz olyan téma itt amiben én is tudok segíteni akkor az elsők közt leszek aki segít!