Keresés

Részletes keresés

Pitti_d Creative Commons License 2006.05.02 0 0 10429
Na ne már, h ezt ő most itt komolyan is gondolta... Esélytelen lett volna Ronnie ellen :)

Amúgy nem tudja valaki, h miért volt két frame lemaradás? (asszem az elsőt hagyták abba 4-2 után) Mert eleve 8kor kellett volna nekiesni a 25.nek, erre a 23.at kezdték 9 körül.
Előzmény: Zombie (10427)
sukka Creative Commons License 2006.05.02 0 0 10428
Az még nagyobb döbbenet, hogy a két Mike igazi angolhoz méltóan a teljesen komolyan nyomja az ipart; semmi poénkodás a lassúságon, semmi milyen a fal a szobában meg hasonló. Tökéletes szakmai kommentár, minden értelemben profik. A KL-éknek sokat kell még tanulni....
Előzmény: Pitti_d (10426)
Zombie Creative Commons License 2006.05.02 0 0 10427
Speciel ez nem volt lenyegtelen... 84-nel jart a break + pink + 51 = 141. Nem veletlen kerdezte Verhaast, mennyi a high break a versenyen.
Előzmény: Pitti_d (10426)
Pitti_d Creative Commons License 2006.05.02 0 0 10426
Egyébként azon még mindig beszarok, h pl most is, 84-0nál, egy halál lényegtelen pinken mi a kurva anyját tud nézegetni 3 percet... döbbenet....
Előzmény: sukka (10425)
sukka Creative Commons License 2006.05.02 0 0 10425
Ebdon mint a villám, úgy pakol. Ha tud így is játszani, akkor eddig mit tökölt????
sukka Creative Commons License 2006.05.02 0 0 10424

1 óra 14 perc és néhány másodperc, rekord a Crucible színházban.... hmmm valami fazon meg 5 perc 20 másodperc alatt csinált 147-t, akkor tehát majdnem 15 maximumot lökhettek volna  Ebdonék...

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.02 0 0 10423
iszgis-iszgis, én reggel 7ig melozom, szal ráérek :)
Zombie Creative Commons License 2006.05.02 0 0 10422
LONGEST FRAME World Ranking Event, Televised
72 mins
Mick Price v Chris Small
1995 British Open, Plymouth

ez is megdolt...
Zombie Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10421
Ezt a video bizbaszt eddig miert nem alkalmaztak? Eirian Williamsnek mindig az volt az ervelese, hogy minden helyszinre, minden selejtezore nem lehet telepiteni az eszkozt, igy nem lenne egyseges az elbiralas, ezert inkabb sehol sem alkalmazzak. Most meg igen. Ki erti ezeket.
sukka Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10420

"reformok kellenek!"

egyetértek, pl: a következő framehez új módszerrel kellene felrakni a golyókat: a pirosakat rögtön a falra, a színeseket meg a zsebek elé, aztán hajrá....

VS Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10419
amúgy mi az állás? most nem látok tv-t...
sukka Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10418

jó lenne :)

nem gondoltam volna, hogy lehet ezt a szenvedést fokozni, de ami a 27. frame-ben történik az borzalom

a kommentátorok is meghülyültek (mostmár teljesen)

emléxem, egy őskori Gálvölgyi-showban volt egy snooker paródia (Fúrósport jelenet), ahol egy luk előtti piros golyó belökésén filózott a "versenyző". Dott és Ebdon itt most lassabb.... :(

Előzmény: Zombie (10415)
SágaSelyemSonka Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10417
Tegnap valamelyik komment (talán a kisKrézy) mondta, hogy este már sörrel a kezében nézi végig a sessiont... Namost aki ezt a vb döntőt végigsörözi, az megteszi az első komoly lépést a kemény alkoholizmus felé.

king13 Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10416
Semmi bajom Dott-tal. Viszont az elődöntős Ronnie-t szerintem nagyon-nagyon sokan megverték volna :) Mondhatjuk azt is hogy ott sokkal inkább Ronnie veszített, nem pedig Dott nyert. :)
Williams meg nem verte meg persze, de Ronnie ellene sokkal jobban játszott.

Ne vitatkozzunk erről amúgy, ha vb lesz az lesz, nem számít, csak kicsit gáz szerintem :)
Előzmény: tibity (10413)
Zombie Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10415
Jan Verhaasnak lokesenkent egy pirosat zsebre kene vagnia, senki sem venne eszre :) meg gyorsabban vege lenne ennek a szenvedesnek.
Zombie Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10414
A sportagnak eleg ramaty szezonja volt a VB-tol fuggetlenul, csak ugy jelzem... idotlen idok ota nem volt ilyen keves ranking verseny.
Előzmény: pasa_ (10410)
tibity Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10413

Hú, nagyon nem szereted ezt a Dott gyereket : )

Stevens-t én is egyértelműen jobb játékosnak gondolom. Jimmy-t mostmár nem.

Ha meg azt nézzük hogy ki a nagyobb játékos, nyilván 100-ból 99-en Jimmyt vagy Matthew-t mondanák, és csak Dott szűk családi köre mondaná őt : ) , de ez azért kicsit igazságtalan, mert Dott jóval fiatalabb Jimmy-nél (gondolom azért Stevens-nél is bár ebben nem vagyok biztos), kevesebb lehetősége volt bizonyítani, nem bukott el 5 döntőt, ami azért mindenkiben sajnálatot és szimpátiát kelt, illetve egy szürke kisegér, nem akkora karakter mint Matthew.

Viszont azért csak a 2. vb döntőjét vívja 3 éven belül, és ahogy azt valaki írta itt 1-2 napja, talán az egyik legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtja folyamatosan. Ellentétben az emlegetett két kollegájával... : (

Az meg hogy nem verné meg az előző évek győzteseit és döntőseit, hát, kit is vert meg az előző meccsen? Persze, persze, nincs olyan formában Ronnie, de szerintem sokan így sem verték volna meg. Williamsnek sem sikerült, aki pedig jó formában van.

Ez tényleg egy szar döntő. De én pl. a tavalyit 100x jobban élveztem, mint a tavalyelőttit. Jó volt nézni ahogy Ronnie a tökéleteshez közelit játszik, de tavaly meg volt izgulnivaló, és azért néha a színvonal sem volt alacsony.

Huhh, ez hosszú lett, bocs : )

Előzmény: king13 (10411)
king13 Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10412
Nem arról van szó, hogy a kedvenc nem jutott be (nem is tudom miről beszélsz, itt mindenki beismerte, hogy Ronnie szar volt azért nem jutott be). Egyszerűen jó az időkorlát, feltételezem láttál már PL meccset...szvsz sokkal élvezetesebb. Én örülnék ha bevezetnék, de nem Ronnie miatt, egyszerűen mert tök feldobja az egészet.
Amúgy meg nem értem mért lenne tragikus, lehet időt kérni, tehát lehet gondolkodni ott is egy-egy állásnál. Ha meg már csak rámolni kell akkor a 25mp bőven elég.
Előzmény: pasa_ (10410)
king13 Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10411
Ez nem változtat azon a tényen, hogy Jimmy és Stevens nagyobb játékosok, mégsem adódott nekik egy ilyen lehetőség (szerintem)
Kétlem hogy Dott az elmúlt néhány év győztesei vagy runner-upjai ellen képes lenne győzni. 2004-hez képest a tavalyi döntő nagy visszalépés volt, ez meg még a tavalyihoz képest is kb ugyanakkora :) Igazából nem számít, Dott ettől nem lesz nagyobb játékos, bár ő minden bizonnyal nagyobbnak tartja majd magát :)
Előzmény: tibity (10408)
pasa_ Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10410
A PL-ben korlatozott ido van minden lovesre. Kb 30 mp, lehet hogy csak huszonvalahany. Par alkalommal lehet idot kerni, asszem egy fremben max ketszer es osszesen valami 5-6 alkalommal. (6 fremet jatszanak ott osszesen, mindet kijatszva). Par honappal ezelott volt itt tema ez az idolimites rendszer, hje az volt a kozvelekedes hogy jo, a PL-ben mint kulonlegesseg elmegy de altalanosan kiterjeszteni tragikus lenne.

Fanyalgok meg ugy latszik mindig vannak es lesznek, es ha nem jut be a sajat kedvencuk akkor annak rogton van ezer kulso oka, nem az, hogy a kedvenc elcseszte, az ellenfele meg ott es akkor szimplan jobb volt. Nem szanalmas emiatt egybol az egesz sportot temetni meg masfajta szabalyok utan tekingetni?

Pl. az utolso sessionnel mi a franc baja lehet barkinek es mivel volt rosszabb mint mas VB-k dontojenek egy kiragadott resze? Ebdon megitta a kavejat vegre, remelem a szunetben Dott is megissza a magaet es latunk meg par petardat. Az Euro meg kozben nem szarik be es nem hagyja abba a kozvetitest...
Előzmény: CaRl_OS (10407)
tibity Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10409
Most nézem csak, nem is kellene még leírni Peter-t : ) GO GO GO!
tibity Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10408

Hát, azt az esélyt kell kihasználni, ami adódik.

Ronnie-t nem tudta megverni (szerintem senki sem tudta volna akkor), Ebdont most elkapja. Valószínűleg igazad van, és Stevens is nyerne ez ellen az Ebdon ellen, de ez egyrészt teoretikus, másrészt tavaly a döntő előtt meg voltam győződve róla hogy Matthew végre világbajnok lesz és nem lett (tudom hogy ez suttyóság, de azóta nem bírom Murphy-t). Sőt, most is biztos voltam a meccs előtt hogy Ebdon darálni fog. Rohadt kiszámíthatatlan az egész, de valahol ez is a szép benne.

Előzmény: king13 (10406)
CaRl_OS Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10407

Lehet,h Ebdon meg idoben.

Ezekrol a Premieres szabalyokrol irhatnatok ide nekem diohejban.Thx!

king13 Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10406
na de milyen esélyt használ ki? mikor Ronnie játszott ellene nem kicsit kikapott szerintem. Amúgy - szerintem - Stevens simán vb lehetne, ha most Dott helyett játszana a döntőben...(sőt már lehet hogy az is lenne?)

amúgy szerencsésebb lett volna azt mondani hogy "mégsem nyertek vb-t" :)
Előzmény: tibity (10405)
tibity Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10405

Minden tiszteletem Jimmy-é, Matthew pedig a kedvenc snooker játékosom, de mi az hogy "mégsem nyerhettek VB-t" ? Nyerhettek volna de bebukták. Persze White-nak nem akármilyen ellenfelei voltak a döntőkben, elismerem hogy nehezebb lett volna ellenük nyerni mint a mostani Ebdon ellen, de Matthew tavaly nyerhetett volna. Mégsem nyert. Dott kihasználja az esélyét. Ettől persze még utálom a játékát...

Előzmény: king13 (10404)
king13 Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10404
Szerintem rosszabb, még szürkébb...
Az meg unszimpatikus nagyon hogy az uccsó Ronnie elleni sessionre kiskirályként ment már ki...régebben semmi bajom nem volt Dott-tal de már egyáltalán nem szimpi.
Murphy sem az, szvsz ő is kicsit többnek képzeli magát mint amennyi valójában.

És világbajnokok (Dott csak most lesz), úgy, hogy nagyjából semmit sem tettek le az asztalra - Jimmy vagy Stevens sokkal-sokkal nagyobb játékosok (és igen szerintem sokkal "többet tettek le az asztalra"), szimpatikusabbak is sokkal, mégsem nyerhettek vb-t.

Azt meg csak remélni tudom hogy bevezetik a Premier League-s szabályokat, mert nekem tetszenek.
Előzmény: Ciani (10381)
Pitti_d Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10403
Ezzel a vb döntővel igen, sajnos.
Mörf-Ronnie vagy Mátyő-Ronnie mennyivel másabb lenne... De akár az Eric Clapton-Ronnie is, a tavalyi miatt.
Vagy alulról Williams, nehogy rám fogják, h Ronnie szurkoló vagyok...pedig... :)
Előzmény: Ciani (10400)
fighting Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10402
Ez a vébé, olyan mint a '90-es foci vébé volt.

Innen csak felfelé vihet az út ....
Előzmény: Ciani (10400)
fighting Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10401
Bocs, index suxx!

De nem lehet elolvasni az utolsó hsz-eket.
Ciani Creative Commons License 2006.05.01 0 0 10400
És nagyon sokat vesztett a snooker népszerűsége...
Azt hiszem, igaza volt délután SzG-nek, reformokra van szüksége a sportnak, nem lennék meglepve, ha pár év múlva már a Premier League-ben kipróbált szabályok lennének érvényesek a rankingeken is.
Előzmény: potika (10399)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!