Nem tudom miért de cseréltek, gyanítom ezentúl péntek esténként lesz a Voyager megint. Ezek a csúnyák meg akarták szerezni a fejlett technológiájú Voy-t hogy harcolhassanak az ellenségeikkel.
Ma este volt a Voyager... Pont az utolsó negyed órát láttam, amiből azt a velős következtetést vontam le, hogy a Voyager megint összeakadt valami csúnya idegen fajjal, amely el akarta pusztítani a legénységet (pontosabban a hajót akarták megszerezni...) Kicsit sokszor találkoznak agresszív idegenekkel a Voyagerben, nem gondoljátok? Mondjuk az is igaz, hogy a hajó mögött a Delta-kvadránsban nem áll ott a Föderáció...
Lengyel sört én Krakkóban ittam, nem tudom, hogy itthon is be lehet-e szerezni. Talán valamelyik nagy bevásrlóközpontban vagy hipermarketben kapható... :(
Oreg, igazad van. Nem is ajánlom, hogy ettôl rugjál be. Azt a lengyel sört viszont én is kipróbálnám, itthon is beszerezhetô vagy fogyasztható?
Visszatérve a Star Trek sörre, szomorúan mondom, hogy nem vagyok Star Trek rajongó (még...), bár évekkel ezelött láttam a moziban 1 részt. Ezért is gondoltam, hogy ésszerű körülmények között felajánlom nektek, mert nyilván nálatok olyan értéket képvisel, mintha én Bono napszemüvegéhez vagy Christopher Sean Lowe baseball sapkájához jutnék hozzá. Na, egyébként csak pár üveg van, 2 db 6-os pack-ot hoztam haza [kézipoggyászként, azaz nem csempészett :-) ] és egy nagy műanyag Borg-os szívószálas poharat. Moziba, tévénézéshez ... :-)
A 12 üveg kék színű Romulán sörbôl már 2 db Star Trek-es haveroknál van, 1-et megittunk :-( és még 1-2-nek Star Trek-es barátaim lesznek a gazdái. Így kb. 1 db 6-os pack, papír dobozban marad meg. Kb. 10$ volt, az USA-ban nem olcsó az alkohol, meg ott van a Borg-os pohár, gondoltam egyben kb. 5000 Ft-ért odaadom, ha kell valakinek, de szét is oszthatjátok egymás között.
Most nem azert mondom, de kevésbé egzotikus söröktöl is jól be lehet rugni... Kedvencem a lengyel Strong sör (PIVO!!!!!): sötétbarna, 8 %-os és nagyon finom... Egyebként sem bizom az ilyen ferengik által csempészet cuccokban... Na megyek vissza, mert kiszáradt a torkom... Drink long and prosper... Hukk...
Fanatikus gyűjtôknek. Van pár üveg Romulan söröm, kék színű, Las Vegas-ból hoztam, mert van ott egy Star Trek "plaza" a Hilton Hotelban. Bekerülési költségen átadom az érdeklôdôknek. Van egy nagy Borg-os műanyag szívószálas pohár is.
Hali!
Gloveé él, vagy legalábbis hamarosan élni fog. Most alakítja át rajta a designt, ezért olykor elérhetetlen... Próbálkozz többször, akkor menni fog :)
Veg
Mike, én is kábelen vagyok. Elég drága lenne csak egy digitális műholdvevő... Ahogy látom, a nagyobb szolgáltatóknál (upc, matav, antennamikro) nincs Viasat3, a kisebbeknél van. Ennyit a monopolhelyzet hátrányairól...:(
Bocsesz, de a legtöbb ember kis hazánkban kábeltársaságokra van utalva, mint pl én is. Valszeg a Viasat miatt nem fogok külön antennát vásárolni magamnak. Az, hogy egy kábel szolgáltató mikor ébred végre fel, és mikor módosít a programjain, azt csak várhatjuk.
Én speciel a Matáv KábelTV-nél vagyok, és már kivágtam náluk a balhét, mire az volt a válasz, hogy majd akkor jön egy újabb adó, ha egy megszűnik. ??????????? Úristen, hol élünk, a sötét középkorban???? Fel nem foghatom, milyen idióta hozzáállás ez, mintha nem lenne nekik tök mindegy, hogy 30 vagy 31 adót nyomnak át a kábelen!!! Főleg ha az a +1 nem kódolt csatorna... De még ha kódolt is.... :-(((((
Kedves mrzool!
Mire megyek a vendizzel... Te is tudod, hogy nem tegnap jártam ott :-)
Azért jó lenne megnézni az elejéből legalább egy kazettányit... Remélem, van olyan, aki nem törli, és csak lesz rá alkalom, hogy egyszer lássam magyarul a VOYt...
Veg, a bizakodó :)
Hetkozben veszem, mivel nem vagyok otthon. Aztan pedig torlom is le. Sok kazi kene, hogy mindent felvegyek. A masik, hogy eszmeletlen pontatlanul kezdenek, lehetetlen jol programozni a videot.
De egy kazit elvittem a wendizbeli tarsasagnak...:)
Azért ennél többet vártam. Emberek... MAGYARUL vetitenek treket. És mi van? A fórum folytatja haldoklását. Tudom, hogy nem lehet mindenhol fogni a Viasat3-at, de nem hiszem el, hogy az egész országban csak a mi városunkban lehet fogni... Azt is tudom, hogy a Voy nem mindenkinek a kedvence (és akkor most enyhe voltam:)). De az biztos, hogy sokkal jobbak a most vetitett epizódok, mint a 6. ill. 7. évadbeli részek. Szóval kicsit felpezsdülhetne az élet itt..
Na, most hogy en is lattam nehany Voy epizodot magyarul, jojjon a velemenyem...:) A forditas eleg jo, a szinkronhangok kozul B'Elenna, Kes es Kim szinte telitalalat, Janeway-e jo (lehetett volna sokkal rosszabb is, szoval ez is tetszik), a Doki es Tuvok hangja megszokhato, Neelix-e es Chakotay-e fura, de elmegy, viszont szegeny Tom... Na sebaj, osszesegeben jora sikeredett!
Mindenesetre kivancsi vagyok, hogy mi lesz ebbol a kezdemenyezesbol. Jo otlet lenne majd fel-egy ev mulva megismetelni az egeszet, mikor mar tobb helyen lehet fogni a Viasat3-at. Mindenesetre az biztos, hogy en nem neznem meg ujra...
Ne is mondd! Hadd fájjon a szívem! Nálunk kb. akkor lesz Viasat, amikor leadják a 3. szezon végét. Vagyis agyő...! Azt mondja nekem mindenki, hogy úgy is megismétlik majd. Ok. Talán. De nem ilyen jó időpontban. Tuti majd vmikor délelőtt 10.00-kor, hogy véletlenül se lásam. Bár... Videó is van a világon. Ha már egyszer megismétlik, lesz rá mód, hogy lecsapjak rá. Na de ki kell várni. Ők sem azonal ismételnek!
A többi szinkronhang: Kim: Fekete Zoltán, Neelix: Kassai Károly (ha a fülem nem csal, ő szinkronizálta Datát a Generations-ben, nem?), Paris: Csöre Gábor, Kes: Incze Ildikó, Holodoki: Barbinek Péter
A "Vojádzsör" kivételével tényleg 2-3 rész alatt hozzá lehet szokni a fordításhoz és főleg a hangokhoz! És a vasárnap külön jó a Viasat 3-nál, ha a szombati részt elszalasztja valaki, akkor vasárnap zsinórban 2 "új" részt nézhet meg, mivel a szombati ismétlése után rögtön jön a következő... :)