Keresés

Részletes keresés

Vitobacsi.. Creative Commons License 2023.10.15 0 0 2833

Ne vergődj lalára, bohóc.

Az, hogy én hogy forgatom a bumbiót, abba se kéne beleugatnod.

Nem igazán érdekel, hogy te mit nyekeregsz az arcomról.

Te meg eléggé nyomorult módon próbálod védeni a vén bolondot.

Na, menj, verd át a barátaidat a lejárt bérleteddel, vagy nézz fejtámla leszedő vidiket a neten!

Előzmény: John Doe(520i) (2831)
John Doe(520i) Creative Commons License 2023.10.15 -1 0 2832

Vito:)  3 órája    

Én? Vmi kutuya nyitotta. Mi közöm van hozzá?

Előzmény: Józsi a buszról (2740)

Ezek után nincs mire föl ugatnod.

Előzmény: Vitobacsi.. (2830)
John Doe(520i) Creative Commons License 2023.10.15 -1 1 2831

Vegyél vissza a nagy arcodból, alkesz.

Nem otthon vagy.

:)

Megint/ismét beszállt - mi olyan nehéz megérteni?

Előzmény: Vitobacsi.. (2829)
Vitobacsi.. Creative Commons License 2023.10.15 0 0 2830

QuantumSingularitas  1 órája      -2 1 2822

Hezbollah is beszállt a buliba

már egy hete, guminepper.

https://www.vg.hu/kozelet/2023/10/8 hosszu-nehez-haborura-szamit-izrael-beszallt-a-hezbollah-is

aztán 4 napja is.

Páncéltörő rakétát lőtt ki izraeli területre Libanonból a Hezbollah4 nappal ezelőtt — A libanoni állami hírügynökség szerint két rakétát lőttek ki dél-libanoni területről Izraelre, a támadást a Hezbollah vállalta magára

Előzmény: John Doe(520i) (2827)
Vitobacsi.. Creative Commons License 2023.10.15 0 0 2829

Te szerencsétlen bérletnepper. Megint korán vekegtél. Olvass tovább! 1 hete támadott már a Hezbollah. Nem ma szállt be, mint a másik együgyű, a fűkaszás hazudta.

Ha nem tudsz valamit, nézz utána, vagy ne pofázz bele!

Előzmény: John Doe(520i) (2827)
Abendsen Creative Commons License 2023.10.15 0 0 2828

Dicséretes, de azt is gondold végig, hogy a másik oldal minimum 100x ennyi hasonló fanatikust tud felvonultatni. Egy darabig működik az amerikai védőernyő, de mi lesz, ha elfogy?

Előzmény: zicharonot (2817)
John Doe(520i) Creative Commons License 2023.10.15 -2 0 2827

Most megint, Vitó.

Hezbollah launched missiles at Israel Sunday morning in response to Israeli attacks on Friday that killed a Reuters journalist and two elderly civilians, the Shiite militant group said in a statement.

A Hezbollah rakétákkal támadta meg vasárnap reggel Izraelt, válaszul a pénteki izraeli támadásokra, amelyekben meghalt a Reuters újságírója és két idős civil.

A Hezbollah közölte, hogy csapást mért az észak-izraeli Shtula városára, megölve egy izraelit. Izraeli orvosok szerint az Irán által támogatott csoport támadásában meghalt egy 40 év körüli férfi, két másik, szintén 40 év körüli férfi pedig megsebesült. 

Inkább neked kellene már felébredned.

Előzmény: Vitobacsi.. (2823)
Vitobacsi.. Creative Commons License 2023.10.15 0 0 2826

Megint rém buta vagy.

Miért kell totál idiótát csinálnod magadból folyton?

...Világgazdasághttps://www.vg.hu › 2023/10 › hoss...Hosszú, nehéz háborúra számít Izrael, és már beszállt a libanoni Hezbollah   7 nappal ezelőtt — A szombaton reggel váratlanul indult támadás során több ezer rakétát lőttek ki Izrael déli és középső részére, és palesztin fegyveresek hatoltak

Előzmény: Józsi a buszról (2824)
QuantumSingularitas Creative Commons License 2023.10.15 -2 0 2825
Józsi a buszról Creative Commons License 2023.10.15 -1 0 2824

Összekevered a hamasszal.

Előzmény: Vitobacsi.. (2823)
Vitobacsi.. Creative Commons License 2023.10.15 0 2 2823

1 hete. Jó reggelt.

Előzmény: QuantumSingularitas (2822)
QuantumSingularitas Creative Commons License 2023.10.15 -2 1 2822

Hezbollah is beszállt a buliba https://twitter.com/i/status/1713568079018426782

tomp Creative Commons License 2023.10.15 -1 1 2821

Te is bevonultál, vagy neked az Index fórum a műveleti terület?

Vitobacsi.. Creative Commons License 2023.10.15 -2 2 2820

A kép se található. Miért?

Vitobacsi.. Creative Commons License 2023.10.15 -2 2 2819

Ehhez sincs linked, mint az előzőhöz?

Lester F. Creative Commons License 2023.10.15 -5 2 2818

Ukrán fiatalok elmennek a haza védelem elől

Ótvarszar rusznya duma.

zicharonot Creative Commons License 2023.10.15 -3 2 2817

Ukrán fiatalok elmennek a haza védelem elől, izraeli fiatalok visszamennek védeni a hazát

"Köszönet az El Al cégnek...A polgári önkéntesség és az országszerte rendkívüli bevetés közepette szerettem volna megosztani és további és külön köszönetet mondani az EL AL EL-nek.

Kedden kora reggel visszatértem Izraelbe Tokióból Bangkokon keresztül. Mielőtt felszálltak volna egy Bangkokból Izraelbe tartó járatra, a terminál tele volt fiatal hátizsákosokkal, akik vissza akarnak térni Izraelbe és be akarnak vonulni a 8-as Tartalékrendbe. A gépre szállva bejelentették, hogy mindazok, akiknek még nincs helye, megvárják, és megpróbálnak mindenkit a gépre tenni. Több tucat fiatal volt, aki vissza akart jönni, hogy bevonuljon! El Al elfoglalta az összes üres helyet, ami a repülőn volt, és az utolsó helyig megtelt a gépen. Sajnáltam azokat, akik helyhiány miatt nem tudtak felmenni. Aztán meglepetésemre, miután befejezték a gép megtöltését, El Al emberei több mint húsz fiatalt fogtak, felültették őket a gépre, és a legénység összecsukható székébe ültették őket. És ezután a kapitány engedélyt adott, és több mint tíz fiatal ült a padlón a konyhában és a gépajtók mellett.

Egész életemben nem láttam olyan repülést, amiben több tucat ember ült a padlón. Az egész járaton a földön aludtak minden lehetséges helyen, beleértve a pilótafülke mellett, az üzleti osztály emeletén és a gép minden szegletében. A képek magukért beszélnek, és keveset illusztrálják, mi volt ezen a különleges járaton.

A repülőn láttam a kapitányt a gép körül lebegni, hogy biztosítsa, hogy a legénység gondoskodik ezekről a csodálatos tinikről.

Köszönet az El Al csodálatos pilótáiból és stewardesseiből álló csapatnak a rendkívüli elismerésért. Szép munka El vezérigazgatónak, hogy ilyen alkalmazottai vannak.

Be kell vallanom, hogy felmelegítették a אני-t, hogy felkészüljek a képzeletbeli valóságba (hogy finoman szóljak)."

QuantumSingularitas Creative Commons License 2023.10.15 -2 3 2816

Az egypólusú világnak már akkor vége volt mikor Oroszországot és Kínát egymásra tolták, amitől Kissinger is óva intette a mindenkori jenki kormányokat.

Előzmény: Oucheh (2814)
QuantumSingularitas Creative Commons License 2023.10.15 -2 2 2815

A rendőrök lehet hogy nem, de a katonaság más szabályok szerint viselkedik. Katonák esetén a polgári lakosság feltétlen védelme nem  kötelem, csak szándékos polgári célok támadása háborús bűn, mint ahogy annak kikényszerítése, az polgári személyek elő pajzsnak történő használata is. Szemtanúk elmondása szerint általános, hogy a HAMASZ fegyverrel kényszeríti a meneküni szándékozó polgári lakosokat az épületekbe, hogy azokból a médiában mutogatható áldozatok legyenek.

Előzmény: Törölt nick (2810)
Oucheh Creative Commons License 2023.10.15 -2 0 2814

Most pedig ez taktika kifejezetten kifizetődő, mert Izrael és az őt támogató nyugat sehogy nem jöhet ki belőle jól.

Az ukrajnai proxy elég rendesen kimerítette a NATO fegyver készleteit, a Gázaia hadművelet a maradékot is fel fogja emészteni és NATO legalább egy fél évtizedig letolt gatyával fog állni és várni ama bizonyos mitológia lény ama bizonyos szervét.

Akkor "Westend" lesz? :-D Azaz véget ér a nyugati világrend egypólusú uralma, ahogy Putyin mondta?

Előzmény: QuantumSingularitas (2813)
QuantumSingularitas Creative Commons License 2023.10.15 -2 2 2813

A HAMASZ soha nem állt ki szemtől szembe az  IDF-el, mindig a polgári lakosság élő pajzsa mögül volt csak nagy legény. Most pedig ez taktika kifejezetten kifizetődő, mert Izrael és az őt támogató nyugat sehogy nem jöhet ki belőle jól. A nyugat nem hagyhatja magára Izraelt, mert a gazdasági vezető rétege biztosan izraeli gyökerekkel rendelkezik, az pedig politikai öngyilok. Kulturálisan teljesen megsemmisülés lenne ha Izrael elbukik és Szent Föld ki tudja milyen időre muszlim uralom alá kerül.  Amíg a jenki és cuppancsai az ukrajnai orosz NATO proxyt készítette elő, addig a HAMASZnak volt ideje egy eddig soha nem látott kizárólag terror célú arzenált (mert az irányítatlan ezer dolláros repülő vízvezetékcső, nem alkalmas másra, csak terror fegyvernek) hozott össze. Az ukrajnai proxy elég rendesen kimerítette a NATO fegyver készleteit, a Gázaia hadművelet a maradékot is fel fogja emészteni és NATO legalább egy fél évtizedig letolt gatyával fog állni és várni ama bizonyos mitológia lény ama bizonyos szervét. 

Előzmény: Oucheh (2804)
Oucheh Creative Commons License 2023.10.15 -2 1 2812

a kívülállók népes táborához.

Ahogy mondád.

Előzmény: Törölt nick (2808)
Vitobacsi.. Creative Commons License 2023.10.15 -1 1 2811

Hozd a linket.

Előzmény: zicharonot (2765)
Törölt nick Creative Commons License 2023.10.15 -1 1 2810

HAMASZ HASZNÁLJA A POLGÁRI LAKOSSÁGOT ÉLŐPAJZSNAK MÁR ÉVTIZEDEK ÓTA."

Ez igaz!

De a rendőrök sem lövik agyon a túszt a túszejtővel együtt.

Előzmény: QuantumSingularitas (2793)
Vito:) Creative Commons License 2023.10.15 -3 0 2809

De hát jóval fiatalabb vagyok magánál, fűkaszás trotty.😝😝

Előzmény: QuantumSingularitas (2807)
Törölt nick Creative Commons License 2023.10.15 -3 0 2808

Ha semmi sem vagy, akkor senki leszel.

Valahova mindenki tartozik.

Legfeljebb a kívülállók népes táborához.

Előzmény: Oucheh (2804)
QuantumSingularitas Creative Commons License 2023.10.15 -2 2 2807

Mert akkor mi lesz vén alkesz DKs? Szaladsz a modikhoz árulkodni? 

Előzmény: Vitobacsi.. (2800)
Oucheh Creative Commons License 2023.10.15 -2 0 2806

Szerintem kezded túlzásba vinni, pubi.

Előzmény: Józsi a buszról (2787)
kígyószisz Creative Commons License 2023.10.15 -1 1 2805

Egy nagy, zsúfolt menekülttábor lehet az egész. És itt még azt is kifogásolják, hogy az EU is támogatni akarja őket, vagy haljanak éhen? 

Előzmény: zicharonot (2802)
Oucheh Creative Commons License 2023.10.15 -2 0 2804

Attól, hogy nem támogatom a vahabita muzulmán őrülteket, még nem állok ki a szadista

gestapós módszereket alkalmazó izraeli hadsereg mellett sem.

Egyszerűen normális vagyok, habár tudom, hogy kisebbség vagyok ezzel a hülye véleményemmel.

Mint ahogyan vírustagadó sem lettem azért, mert nem vettem fel a kovid oltást, érthető?

És nem vagyok kommunista sem, ha nem értek egyet a Fidesszel, és fideszes sem,

ha nem értek egyet a dékásokkal.

Attól, hogy pl. az oszmán állami berendezkedést jónak látom, még nem vagyok antiszemita  sem, sőt

muszlim sem vagyok, és kereszténynek gondolom magam, habár nem járok templomba.

Remélem, érthető volt, amit át akartam adni ezzel.

Előzmény: Józsi a buszról (2773)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!