Pl. gyerek Borg-ok, Kes visszajön a hajóra, Janeway szerelmes lesz egy holodeck-figurába, egy ál-Barcley-hologramm megpróbálja Ferengi-kézre játszani a hajót, de az igazi Barcley és Troi (!!!) a Földről megakadályozzák.
Szóval, nem az a szikrázós-vibrálós-fantasztikus-izgalmas-frenetikus-gondolkodásserkentő-dekárhogyvége befejező szezon, mint amit a DS9-tól kaptunk.
Meg bizony, úgy néz ki, hogy már a jövő héten elkezdik ismételni az elejétől.
Egyébként szétröhögtem magam azon, hogy abban a szappanoperában, amit Neelix és Kes oly nagy lelkesedéssel nézett, a fordító az egyébként valami amcsi szereplőket átkeresztelte Esmeraldának és José Armandónak... :D
Egyetértek. Bár ha jól tudom, a szlovák Marciza TV a Viasat-ot működtető cégé, így ami a Marcizan megy, azt fogkák valószínűleg magyarra szinkronizálni. És azon csak a Voyager megy(ment).
Hurrá, van Viasat3-am. Tudom nézni a Voyagert!!!!!
Hm, egész jó a szinkron csak Paris hadnagy hangját tudnám felejteni. Olyan a magyar hangja, mintha egy okostojás lenne a hadnagy... De maga a fordítás jól sikerült, köszi minden közreműködönek. Végre talán a szüleim is megértenek valamit a Trek szelleméből. A Tuvix-ot látták először, szerintem nem is rossz indítás a Trek filozófiájának szempontjából.
Lehet akár jó is a Voyager, akkor sem érhet a DS9 nyomdokaiba... Kíváncsi vagyok, milyen lesz ezután az ötödik sorozat. Lehet erről már tudni valamit? (Olyan információ érdekelne, amely viszonylag hihetőnek hat.)
Tudja valaki, hogy a SAT1 mikor kezdi el megint naponta adni a különböző sorozatokat? Már nagyon hiányzik... (Nosztalgia rulez!!!!!!!)
Na, ennyit a Sat1 megbizhatosagarol, ok sem a legjobbak... Az irasok alapjan gondolom a Dragon's Teeth volt most, amirol jol lemaradtam. Eddig meg egyetlen egy epizodot sem lattam nemetul, de ezt megneztem volna, na sebaj.:)
Tudom, sokan szidjak a Voyt, vegulis ertheto. Ez a legkontrasztosabb sorozat: az elso evad gyenge, a masodik nezheto, 3-4. cool, az otodik egy resze szinten cool, a hatodik pocsek... Szoval hullamzik nagyon. Most, hogy magyarul adjak a Voyt, a kazon tortenetszal eleg jol osszefuggo epizodokat teremtett. Persze a Viasat 3 ossze-vissza adja az epizodokat, de ez meg belefer...:))))
Nem tudom miért de cseréltek, gyanítom ezentúl péntek esténként lesz a Voyager megint. Ezek a csúnyák meg akarták szerezni a fejlett technológiájú Voy-t hogy harcolhassanak az ellenségeikkel.
Ma este volt a Voyager... Pont az utolsó negyed órát láttam, amiből azt a velős következtetést vontam le, hogy a Voyager megint összeakadt valami csúnya idegen fajjal, amely el akarta pusztítani a legénységet (pontosabban a hajót akarták megszerezni...) Kicsit sokszor találkoznak agresszív idegenekkel a Voyagerben, nem gondoljátok? Mondjuk az is igaz, hogy a hajó mögött a Delta-kvadránsban nem áll ott a Föderáció...
Lengyel sört én Krakkóban ittam, nem tudom, hogy itthon is be lehet-e szerezni. Talán valamelyik nagy bevásrlóközpontban vagy hipermarketben kapható... :(
Oreg, igazad van. Nem is ajánlom, hogy ettôl rugjál be. Azt a lengyel sört viszont én is kipróbálnám, itthon is beszerezhetô vagy fogyasztható?
Visszatérve a Star Trek sörre, szomorúan mondom, hogy nem vagyok Star Trek rajongó (még...), bár évekkel ezelött láttam a moziban 1 részt. Ezért is gondoltam, hogy ésszerű körülmények között felajánlom nektek, mert nyilván nálatok olyan értéket képvisel, mintha én Bono napszemüvegéhez vagy Christopher Sean Lowe baseball sapkájához jutnék hozzá. Na, egyébként csak pár üveg van, 2 db 6-os pack-ot hoztam haza [kézipoggyászként, azaz nem csempészett :-) ] és egy nagy műanyag Borg-os szívószálas poharat. Moziba, tévénézéshez ... :-)
A 12 üveg kék színű Romulán sörbôl már 2 db Star Trek-es haveroknál van, 1-et megittunk :-( és még 1-2-nek Star Trek-es barátaim lesznek a gazdái. Így kb. 1 db 6-os pack, papír dobozban marad meg. Kb. 10$ volt, az USA-ban nem olcsó az alkohol, meg ott van a Borg-os pohár, gondoltam egyben kb. 5000 Ft-ért odaadom, ha kell valakinek, de szét is oszthatjátok egymás között.
Most nem azert mondom, de kevésbé egzotikus söröktöl is jól be lehet rugni... Kedvencem a lengyel Strong sör (PIVO!!!!!): sötétbarna, 8 %-os és nagyon finom... Egyebként sem bizom az ilyen ferengik által csempészet cuccokban... Na megyek vissza, mert kiszáradt a torkom... Drink long and prosper... Hukk...