Keresés

Részletes keresés

startrekfan Creative Commons License 2000.12.23 0 0 832
SPOILER???

WTF?

Melyik?

Az, hogy néhány epizód-témát megemlitek???

Ha mondjuk azt irom, hogy a doktor "belemászik" egy Borg kocka központi processzorába, és az annak idején még Data által kifejlesztett nemlétező mértani alakulattal "megfertőzi" az egész kollektivát, egyszer s mindenkorra megszabaditva a galaxist egyik legnagyobb nemezis-étől, na az egy spoiler lenne. (Terészetesen ilyen nem történik. - remélem ez most nem Spoiler, hogy elárultam. :))

Az, hogy egy epizódban lesznek gyerek Borg-ok, hogy Kes ismét fölbukkan, hogy a doktor Seven Of Nine testébe költözve berúg (ja, ezt még nem is irtam) - ezek nem spoiler-ek. Ezt úgy hivják: TEASER.

Előzmény: Valiant (830)
mrzool Creative Commons License 2000.12.23 0 0 831
Hat tenyleg jo lenne nemi kapcsolat a Viasat3-mal, ha jol tudom, az uj klubelnok tervei kozt ez is szerepel.

Egyebkent eleg gagyi a Voyagert reklamozo szoveg... 'Visszatert a galaxis legnagyobb legendaja, es uj kuldetesre indul...' Ez micsoda???

Na, inkabb nezem a Simpsonst...:)))

Előzmény: Valiant (830)
Valiant Creative Commons License 2000.12.23 0 0 830
Meg valahogy fel kellene majd venni a kapcsolatot az adóval. Nem tudom a ST Klub hogy van ezzel.

Amúgy kaptunk ma v. tegnap egy kis programfüzetet Viasatéktól és ott a Voyager az "Önök kérték" címszó alatt szerepel. Ez azért nem rosz, mi?

Mint az, hogy Robert Beltran egyik nap így szerepelt az újságban: Robert Betraln, vagy ilyesmi.

A spoilerre vonatkozóan: tényleg tisztelnünk kell másokat!

Előzmény: Cifu (828)
mrzool Creative Commons License 2000.12.22 0 0 829
Azt nem tudom, hogyan lehetne novelni a nezettseget, figyelmbe veve, hogy 840 haztartas vesz reszt a 'tesztben', es azok alapjan mondjak meg, hogy az orszag mit nezett... Kisse nevetseges - szerintem.

Viszont a http://www.mediahungaria.hu/vote.html
cimen lehet szavazni a kedvenc tv-musorra, a Voyager eleg elokelo helyet foglal el, ha megnezzuk mik vannak elotte.:)

Előzmény: Cifu (828)
Cifu Creative Commons License 2000.12.22 0 0 828
Jó, hogy növelhetnénk a nézetséget? :)))
Előzmény: mrzool (827)
mrzool Creative Commons License 2000.12.22 0 0 827
Nem engem zavar a spoiler (voy tekintetben legalabbis nem zavar), de gondoljunk a tobbiekre.:)

Talan van remeny a folytatasra, bar ez szerintem most fog eldolni, hogy vegre eleg nagy teruleten foghato a Viasat3, elkezdik ismetelni a Voyt (is). Eddig csupan tesztadas volt, ha jol olvastam valahol az infot a Viasat3-rol. Ha nagy lesz a nezettseg, akkor tutira lesz folytatas.:)

Előzmény: Valiant (826)
Valiant Creative Commons License 2000.12.22 0 0 826
spoiler-tekintetlen leírásodban (ami engem nem zavar, de vannak, akiket igen) összekevertél pár 6. és 7. szezonos részt. Nem mind az utolsó szezonból valók.

Ez nem hiszem, hogy spoiler lett volna részemről.

Van remény VOY folytatásra a Viasaton?

Előzmény: startrekfan (824)
mrzool Creative Commons License 2000.12.22 0 0 825
Udv!

'Koszi' a spoilert...:( Ugyan a Voyban nincsenek tul nagy spoilerek, mint pl. a DS9-ban vagy a B5-ben, de azert megse kellett volna.

Mas, _sokkal_ fontosabb!

A Viasat3 Dec. 24-tol elkezdi ismetelni a Voyt, es most mar sokkal nagyobb kor szamara erheto el. Jo lenne, ha akadni vlki, aki tudna rogziteni az epizodokat, _bedigizni_, es divx-ezni, majd igy archivalni. Egy cd-re 3 epizod felferne igy eleg jo minosegben, es figyelembe veve a nyerscd arakat, eleg olcson lehetne tarolni a magyar Voyagereket.

Ha vki ezt el tudna vallalni, jelezhetne a forumon... Thx

Mindenkinek kellemes karacsonyi unnepeket kivanok, bye!

Előzmény: startrekfan (824)
startrekfan Creative Commons License 2000.12.22 0 0 824
Láttam egy pár epizódot az utolsó szezonból.

Pl. gyerek Borg-ok, Kes visszajön a hajóra, Janeway szerelmes lesz egy holodeck-figurába, egy ál-Barcley-hologramm megpróbálja Ferengi-kézre játszani a hajót, de az igazi Barcley és Troi (!!!) a Földről megakadályozzák.
Szóval, nem az a szikrázós-vibrálós-fantasztikus-izgalmas-frenetikus-gondolkodásserkentő-dekárhogyvége befejező szezon, mint amit a DS9-tól kaptunk.

noimporta Creative Commons License 2000.12.19 0 0 823
Meg bizony, úgy néz ki, hogy már a jövő héten elkezdik ismételni az elejétől.

Egyébként szétröhögtem magam azon, hogy abban a szappanoperában, amit Neelix és Kes oly nagy lelkesedéssel nézett, a fordító az egyébként valami amcsi szereplőket átkeresztelte Esmeraldának és José Armandónak... :D

Előzmény: defiant (822)
defiant Creative Commons License 2000.12.18 0 0 822
A fenébe. :( Majd csak megismétlik. :-)
Előzmény: noimporta (821)
noimporta Creative Commons License 2000.12.18 0 0 821
Igen, pénteken volt az első rész és ma lesz a második.
Előzmény: defiant (820)
defiant Creative Commons License 2000.12.17 0 0 820
Sziasztok!

Ment már Future's End a Viasaton?

Köszi, üdv, defiant

pikszi Creative Commons License 2000.12.12 0 0 819
A jövő heti Szines RTV- ben benne van, elkezdik újra adni.
Előzmény: Valiant (815)
Nagyoreg Creative Commons License 2000.12.11 0 0 818
Dam it...

Na mindegy, a lenyeg, hogy nyomjak a Trekket...

Előzmény: Valiant (817)
Valiant Creative Commons License 2000.12.08 0 0 817
Egyetértek. Bár ha jól tudom, a szlovák Marciza TV a Viasat-ot működtető cégé, így ami a Marcizan megy, azt fogkák valószínűleg magyarra szinkronizálni. És azon csak a Voyager megy(ment).
Előzmény: Nagyoreg (816)
Nagyoreg Creative Commons License 2000.12.08 0 0 816
Fogalmam sincs. Talán megismétlik.... De ki tudja... Mondjuk a DS9-nak jobban örülnék.
Előzmény: Valiant (815)
Valiant Creative Commons License 2000.12.06 0 0 815
Nálunk is! De addigra végeznek a VOY-al. :-(

Lesz ismétlés? Folytatás? Új sorozat?

Előzmény: Mike73 (814)
Mike73 Creative Commons License 2000.12.06 0 0 814
A jövőévi programcsomagban a MatávKábelnál is benne van a Viasat3.
Dob Creative Commons License 2000.12.05 0 0 813
A Kóterban van belső háló.. egy gyerek mindig letölti, én meg tőle..
Előzmény: Cifu (811)
Nagyoreg Creative Commons License 2000.12.05 0 0 812
Hurrá, van Viasat3-am. Tudom nézni a Voyagert!!!!!

Hm, egész jó a szinkron csak Paris hadnagy hangját tudnám felejteni. Olyan a magyar hangja, mintha egy okostojás lenne a hadnagy... De maga a fordítás jól sikerült, köszi minden közreműködönek. Végre talán a szüleim is megértenek valamit a Trek szelleméből. A Tuvix-ot látták először, szerintem nem is rossz indítás a Trek filozófiájának szempontjából.

Apropó: mi a Viasat3 internetcíme?

Cifu Creative Commons License 2000.12.04 0 0 811
Esetleg azt is közzétennéd, épp honnan, a Shadizzar nékem halottnak tűnik...
Dob Creative Commons License 2000.12.04 0 0 810
Mostanság nem nagyon követem a SAT1 eseményeit.. inkább letöltöm a netről az éppen volt részt a UPN-en..
rags Creative Commons License 2000.12.04 0 0 809
SAT1 ezen a héten péntek és szombat este is lesz Star Trek!!!
Nagyoreg Creative Commons License 2000.11.30 0 0 808
Akkor még ráérek kazit venni és beállítani a videót... :)

Előzmény: rags (807)
rags Creative Commons License 2000.11.30 0 0 807
Úgy tudom sat1 jövő tavasszal vált a műsorrendben.
Előzmény: Nagyoreg (806)
Nagyoreg Creative Commons License 2000.11.30 0 0 806
Lehet akár jó is a Voyager, akkor sem érhet a DS9 nyomdokaiba... Kíváncsi vagyok, milyen lesz ezután az ötödik sorozat. Lehet erről már tudni valamit? (Olyan információ érdekelne, amely viszonylag hihetőnek hat.)

Tudja valaki, hogy a SAT1 mikor kezdi el megint naponta adni a különböző sorozatokat? Már nagyon hiányzik... (Nosztalgia rulez!!!!!!!)

Valiant Creative Commons License 2000.11.30 0 0 805
Szerintem a 6. szezon elég COOL!

Ez egyéni vélemény.

Előzmény: mrzool (802)
Dob Creative Commons License 2000.11.26 0 0 804
Meglepődtem amikor Szombaton a farscapet nyomták.. péntek este jobb műsor is van..
Előzmény: Törölt nick (803)
mrzool Creative Commons License 2000.11.25 0 0 802
Na, ennyit a Sat1 megbizhatosagarol, ok sem a legjobbak... Az irasok alapjan gondolom a Dragon's Teeth volt most, amirol jol lemaradtam. Eddig meg egyetlen egy epizodot sem lattam nemetul, de ezt megneztem volna, na sebaj.:)

Tudom, sokan szidjak a Voyt, vegulis ertheto. Ez a legkontrasztosabb sorozat: az elso evad gyenge, a masodik nezheto, 3-4. cool, az otodik egy resze szinten cool, a hatodik pocsek... Szoval hullamzik nagyon. Most, hogy magyarul adjak a Voyt, a kazon tortenetszal eleg jol osszefuggo epizodokat teremtett. Persze a Viasat 3 ossze-vissza adja az epizodokat, de ez meg belefer...:))))

Előzmény: rags (801)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!