Ha mondjuk azt irom, hogy a doktor "belemászik" egy Borg kocka központi processzorába, és az annak idején még Data által kifejlesztett nemlétező mértani alakulattal "megfertőzi" az egész kollektivát, egyszer s mindenkorra megszabaditva a galaxist egyik legnagyobb nemezis-étől, na az egy spoiler lenne. (Terészetesen ilyen nem történik. - remélem ez most nem Spoiler, hogy elárultam. :))
Az, hogy egy epizódban lesznek gyerek Borg-ok, hogy Kes ismét fölbukkan, hogy a doktor Seven Of Nine testébe költözve berúg (ja, ezt még nem is irtam) - ezek nem spoiler-ek. Ezt úgy hivják: TEASER.
Azt nem tudom, hogyan lehetne novelni a nezettseget, figyelmbe veve, hogy 840 haztartas vesz reszt a 'tesztben', es azok alapjan mondjak meg, hogy az orszag mit nezett... Kisse nevetseges - szerintem.
Viszont a http://www.mediahungaria.hu/vote.html
cimen lehet szavazni a kedvenc tv-musorra, a Voyager eleg elokelo helyet foglal el, ha megnezzuk mik vannak elotte.:)
Nem engem zavar a spoiler (voy tekintetben legalabbis nem zavar), de gondoljunk a tobbiekre.:)
Talan van remeny a folytatasra, bar ez szerintem most fog eldolni, hogy vegre eleg nagy teruleten foghato a Viasat3, elkezdik ismetelni a Voyt (is). Eddig csupan tesztadas volt, ha jol olvastam valahol az infot a Viasat3-rol. Ha nagy lesz a nezettseg, akkor tutira lesz folytatas.:)
spoiler-tekintetlen leírásodban (ami engem nem zavar, de vannak, akiket igen) összekevertél pár 6. és 7. szezonos részt. Nem mind az utolsó szezonból valók.
'Koszi' a spoilert...:( Ugyan a Voyban nincsenek tul nagy spoilerek, mint pl. a DS9-ban vagy a B5-ben, de azert megse kellett volna.
Mas, _sokkal_ fontosabb!
A Viasat3 Dec. 24-tol elkezdi ismetelni a Voyt, es most mar sokkal nagyobb kor szamara erheto el. Jo lenne, ha akadni vlki, aki tudna rogziteni az epizodokat, _bedigizni_, es divx-ezni, majd igy archivalni. Egy cd-re 3 epizod felferne igy eleg jo minosegben, es figyelembe veve a nyerscd arakat, eleg olcson lehetne tarolni a magyar Voyagereket.
Ha vki ezt el tudna vallalni, jelezhetne a forumon... Thx
Pl. gyerek Borg-ok, Kes visszajön a hajóra, Janeway szerelmes lesz egy holodeck-figurába, egy ál-Barcley-hologramm megpróbálja Ferengi-kézre játszani a hajót, de az igazi Barcley és Troi (!!!) a Földről megakadályozzák.
Szóval, nem az a szikrázós-vibrálós-fantasztikus-izgalmas-frenetikus-gondolkodásserkentő-dekárhogyvége befejező szezon, mint amit a DS9-tól kaptunk.
Meg bizony, úgy néz ki, hogy már a jövő héten elkezdik ismételni az elejétől.
Egyébként szétröhögtem magam azon, hogy abban a szappanoperában, amit Neelix és Kes oly nagy lelkesedéssel nézett, a fordító az egyébként valami amcsi szereplőket átkeresztelte Esmeraldának és José Armandónak... :D
Egyetértek. Bár ha jól tudom, a szlovák Marciza TV a Viasat-ot működtető cégé, így ami a Marcizan megy, azt fogkák valószínűleg magyarra szinkronizálni. És azon csak a Voyager megy(ment).
Hurrá, van Viasat3-am. Tudom nézni a Voyagert!!!!!
Hm, egész jó a szinkron csak Paris hadnagy hangját tudnám felejteni. Olyan a magyar hangja, mintha egy okostojás lenne a hadnagy... De maga a fordítás jól sikerült, köszi minden közreműködönek. Végre talán a szüleim is megértenek valamit a Trek szelleméből. A Tuvix-ot látták először, szerintem nem is rossz indítás a Trek filozófiájának szempontjából.
Lehet akár jó is a Voyager, akkor sem érhet a DS9 nyomdokaiba... Kíváncsi vagyok, milyen lesz ezután az ötödik sorozat. Lehet erről már tudni valamit? (Olyan információ érdekelne, amely viszonylag hihetőnek hat.)
Tudja valaki, hogy a SAT1 mikor kezdi el megint naponta adni a különböző sorozatokat? Már nagyon hiányzik... (Nosztalgia rulez!!!!!!!)
Na, ennyit a Sat1 megbizhatosagarol, ok sem a legjobbak... Az irasok alapjan gondolom a Dragon's Teeth volt most, amirol jol lemaradtam. Eddig meg egyetlen egy epizodot sem lattam nemetul, de ezt megneztem volna, na sebaj.:)
Tudom, sokan szidjak a Voyt, vegulis ertheto. Ez a legkontrasztosabb sorozat: az elso evad gyenge, a masodik nezheto, 3-4. cool, az otodik egy resze szinten cool, a hatodik pocsek... Szoval hullamzik nagyon. Most, hogy magyarul adjak a Voyt, a kazon tortenetszal eleg jol osszefuggo epizodokat teremtett. Persze a Viasat 3 ossze-vissza adja az epizodokat, de ez meg belefer...:))))