Keresés

Részletes keresés

Nagyoreg Creative Commons License 2000.12.30 0 0 855
BUÉK minden kedves Fórumtagnak!!!!

Van egy jóhírem a Viasattal kapcsolatban. Tegnap éjjel belebotlottam a Viasat3-on a Total Recall cimű sci-fi sorozat első epizódjába. A sorozatot 1999-ben kezdték el, és tavaly-idén ment a PRO7-en is. Bár az alapszituációban erősen keveredik Emlékmás és a Szárnyas Fejvadász sztorija, de a végül egy jó kis sorozatot hoztak ki belőle. Azoknak, akiknek van Viasatja, csak ajánlani tudom. Adásidő: péntek 20.05 és szombat hajnal 1.55.

Valiant Creative Commons License 2000.12.30 0 0 854
Sziasztok!

1.: Köszönöm az infót a kultusz-kérdésben!

2.: Jó "országos visszhangot" kéne csinálni a VOY-hoz, és ha álmaim valóra válnak nem, hogy a többi 4 szezont megveszik, de akár a DS9-et is!

3.: BUÉK mindenkinek!!

A következő évezredben találkozunk ugyanitt! :-)

Cifu Creative Commons License 2000.12.30 0 0 853
Ajánlom nekik :)))
Előzmény: marci_17 (852)
marci_17 Creative Commons License 2000.12.30 0 0 852
Úgy értettem az abba hagyást, hogy előröl kezdték ami nem baj mert az első 20 részről lemardtam. Szerintetek megveszik a további szériákat??
White Falcon Creative Commons License 2000.12.30 0 0 851
Helló Srácok,BUÉK mindenkinek! Sajna még semmi elérhetőség nincs. A viasat bejegyzések a lefoglalt domainnevek miatt mutatnak az eurowebre.
Van egy cím: www. viasat.se A Voyagerből csak 3 szezont vettek,ha jó az országos visszhang,megveszik a többi négyet is.
Előzmény: marci_17 (849)
Cifu Creative Commons License 2000.12.30 0 0 850
Ehem, én úgy tudom nem hagyták abba, hétköznaponként megy rendesen, szerintem max. a szinkronnal nincsenek még kész (ennyire előre szerintem nem tudnak/akarnak dolgozni). Egyébként a www.viasat3.hu az euroweb oldalára mutat tovább, szóval lesz valami, de pillanatnyilag nem tudok élő elérhetőséget...
Előzmény: marci_17 (849)
marci_17 Creative Commons License 2000.12.29 0 0 849
Csáó!

Az lenne a kérdésem, hogy nem tudja e valaki, hogy a Viasat3 folytatja-e valamikor a Voyagert. Mert a 3. szezon közepén hagyták abba ami azért elég furcsa. Sajnos én németül egy szót sem tudok ezért a Sat1-en nem szoktam nézni párszor megpróbáltam de nem bírtam. Ha valaki tudja a Viasat3 elérését (tel,e-mail..) írja meg köszi.

startrekfan Creative Commons License 2000.12.29 0 0 848
Ez az a kultusz volt Amerikában, akik tömeges öngyilkosságot követtek el, mert így akartak csatlakozni az "anyaűrhajó"-hoz, amelyik szerintük végig ott tanyázott az üstökös másik oldalán, amikor az hetekig "itt" volt Földközelben. (Kb. 2 éve) Mindenki fekete Nike cipőben feküdt holtan.
És erre csináltak egy DS9 epizódot, amelyikben Gul Dukat létrehozott egy kultuszt a Bajor-iaknak, a próféták helyett a Pa-Wraith-ek (sp?) tiszteletére, és ők is majdnem öngyilkosok lettek. (Kira Nerys megakadályozta.) Rajtuk nem volt Nike.
Előzmény: Valiant (847)
Valiant Creative Commons License 2000.12.28 0 0 847
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:tudja valaki, hogy a Trek kapcsán mi az a Menny Kapuja kultusz? (Heaven's Gate) Mi ez?

startrekfan Creative Commons License 2000.12.27 0 0 846
király! :)))
Előzmény: Red Squad (845)
Red Squad Creative Commons License 2000.12.27 0 0 845
Egy olyan se lenne rossz, ami Picard teázási szokásairól szólna. Az első évadban mondjuk még végig maradna az earl grey-nél, de aztán a másodikban mondjuk egyszer véletlenül rossz lenne a replikátor és tatár teát kapna. Erre rászokna (pedig köztudott dolog, hogy a tatár teának szinte semmi köze az igazihoz), a legénység persze arra gyanakodna, hogy megszállta valaki vagy hogy alakváltó stb. Lehetne bonyolítani a sztorit, hogy pölö Data is rászokik a teázásra és ezen keresztül akar ember lenni, aztán megjönne a Voyager és hozna kazon teát stb. Jó sok lehetőség van még a 23. században, tényleg.
Cifu Creative Commons License 2000.12.27 0 0 844
Vagy egy klingon Bird of Prey küzdelmei :)))
Előzmény: Dob (843)
Dob Creative Commons License 2000.12.27 0 0 843
"Starfleet in the 29th Century "
wow.. alig pihentek az emberek a paramountnál, Roddenbery álma mehet a kosárba, még azért lehetne pár ötletet kiaknázni a mostani (25. századi) helyzetből pl: Starship Terix (egy romulán warbird viszontagásgai) :))
Előzmény: Red Squad (842)
Red Squad Creative Commons License 2000.12.26 0 0 842
És még:
What concept would you like to see for Series V?

19%: A continuation of Voyager
17%: The 'Birth Of The Federation'
37%: Starfleet in the 29th Century
19%: Something else
8%: Let Star Trek rest a while

ma nagyon közszolgálati vagyok.

Red Squad Creative Commons License 2000.12.26 0 0 841
Jé tényleg, az ötszázadik...meg kellett volna ünnepelni valami jó fajta tablettással..vagy legalább a radiohead topicba kellett volna elsütni. Na mindegy. Csak hogy ne legyek off (már az vagyok mondjuk)

Jonathan Frakes to direct Trek X?

The Dark Horizons Web site reported that Star Trek script coordinator Lolita Fatjo told an SF convention in England that Jonathan Frakes would direct the 10th Trek movie. Frakes, who played Cmdr. Riker in and directed the last two Trek movies, has remained noncommittal about Trek X. Fatjo added that it's unlikely filming will begin before impending actors' and writers' trikes next spring and summer.

Fatjo also reportedly said there is a "very high possibility" that the upcoming fifth Star Trek television series will occur in the time period before that of the original Trek series. She said casting will begin for the new series later this month.

Fatjo also denied rumors that Paramount was considering a film based on Star Trek: Deep Space Nine, Dark Horizons reported.

Előzmény: Borbarát (839)
White Falcon Creative Commons License 2000.12.26 0 0 840
Kösz Mike a segítséget, de az itteni kábeltársaság(Debrecen)tájékoztatója szerint csak annyi van, hogy tárgyalás alatt. Kábelen melyik sávon jön be?
Előzmény: Mike73 (834)
Borbarát Creative Commons License 2000.12.26 0 0 839
Kössz, viszont kívánom neked és mindenkinek! Amúgy ez volt a te 500. hozzáröffenésed :)
Előzmény: Red Squad (838)
Red Squad Creative Commons License 2000.12.25 0 0 838
ja, én is nagy borbarát vagyok. Boldog Karácsonyt.
Előzmény: Borbarát (836)
Red Squad Creative Commons License 2000.12.25 0 0 837
Sziasztok trekkerek

Már régóta be kellett volna ide néznem,csak aztán mindig elfelejtettem. Szal én is nagy trekker vagy inkább trekkie voltam, csak a Voyager abszolút elvette a kedvemet. kb. a Think Tanknál fulladtam ki, azt mondtam magamnak, eből elég, én ezt már csak azért nézem, mert trek, amúgy az egész nulla.
Azóta egy darab Voy-t nem láttam, mást meg nem adnak, úgyhogy kénytelen vagyok kb havonta videóról megnézni egy TNg-t vagy Ds9-et. Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor lesz egint az oszrákon vagy a sat1-en tng vagy ds? Főleg a DS9 hetedik éve hiányzik , mert csak a második felét láttam.

Amúgy azt különösen nem bírom, hogy a sat1-en már vagy 5x leadták este nagyfilmként a Dark Frontiert, ami méltán pályázhatna minden idők legszürkébb, legunalmasabb epizódja címére.

Nem tudjátok, lesz még TNG-s film? És mi lett végül az 5.(6.) sorozattal?

Borbarát Creative Commons License 2000.12.25 0 0 836
Hétfőtől péntekig 1815-kor, ismétlés este 10 óra körül, ez elég változó... (2150, 2240 ma, 2345 holnap, stb) A port.hu oldalon ott van a pontos műsoruk!
Előzmény: Mr. Shaq (835)
Mr. Shaq Creative Commons License 2000.12.25 0 0 835
Hello!

Kiderült, hogy nálunk is van Viasat. Namásrmost, én egy marha nagy Star Trek fan vagyok, de azt nem tudom, hogy milyen időpontokban megy a Voyager az adón. Köszi a válaszokat!

Mike73 Creative Commons License 2000.12.25 0 0 834
47-es földi csatornán vagy a kábeltévé társaságtól lekérhető a csatornakiosztásuk.
Előzmény: White Falcon (833)
White Falcon Creative Commons License 2000.12.24 0 0 833
Helló srácok! Volna néhány kérdésem.Kábelen melyik csatornán/frekvencián fogható a Viasat3?
Esetleg nem tudja valaki, melyik forgalmazó, és mikor adta ki Mo.-on a Star Trek 9-et? A válasz(oka)t előre is köszönöm.Mindenkinek kellemes karácsonyt, továbbá Ádám és Éva nevű tagjainknak boldog névnapot kívánok.
startrekfan Creative Commons License 2000.12.23 0 0 832
SPOILER???

WTF?

Melyik?

Az, hogy néhány epizód-témát megemlitek???

Ha mondjuk azt irom, hogy a doktor "belemászik" egy Borg kocka központi processzorába, és az annak idején még Data által kifejlesztett nemlétező mértani alakulattal "megfertőzi" az egész kollektivát, egyszer s mindenkorra megszabaditva a galaxist egyik legnagyobb nemezis-étől, na az egy spoiler lenne. (Terészetesen ilyen nem történik. - remélem ez most nem Spoiler, hogy elárultam. :))

Az, hogy egy epizódban lesznek gyerek Borg-ok, hogy Kes ismét fölbukkan, hogy a doktor Seven Of Nine testébe költözve berúg (ja, ezt még nem is irtam) - ezek nem spoiler-ek. Ezt úgy hivják: TEASER.

Előzmény: Valiant (830)
mrzool Creative Commons License 2000.12.23 0 0 831
Hat tenyleg jo lenne nemi kapcsolat a Viasat3-mal, ha jol tudom, az uj klubelnok tervei kozt ez is szerepel.

Egyebkent eleg gagyi a Voyagert reklamozo szoveg... 'Visszatert a galaxis legnagyobb legendaja, es uj kuldetesre indul...' Ez micsoda???

Na, inkabb nezem a Simpsonst...:)))

Előzmény: Valiant (830)
Valiant Creative Commons License 2000.12.23 0 0 830
Meg valahogy fel kellene majd venni a kapcsolatot az adóval. Nem tudom a ST Klub hogy van ezzel.

Amúgy kaptunk ma v. tegnap egy kis programfüzetet Viasatéktól és ott a Voyager az "Önök kérték" címszó alatt szerepel. Ez azért nem rosz, mi?

Mint az, hogy Robert Beltran egyik nap így szerepelt az újságban: Robert Betraln, vagy ilyesmi.

A spoilerre vonatkozóan: tényleg tisztelnünk kell másokat!

Előzmény: Cifu (828)
mrzool Creative Commons License 2000.12.22 0 0 829
Azt nem tudom, hogyan lehetne novelni a nezettseget, figyelmbe veve, hogy 840 haztartas vesz reszt a 'tesztben', es azok alapjan mondjak meg, hogy az orszag mit nezett... Kisse nevetseges - szerintem.

Viszont a http://www.mediahungaria.hu/vote.html
cimen lehet szavazni a kedvenc tv-musorra, a Voyager eleg elokelo helyet foglal el, ha megnezzuk mik vannak elotte.:)

Előzmény: Cifu (828)
Cifu Creative Commons License 2000.12.22 0 0 828
Jó, hogy növelhetnénk a nézetséget? :)))
Előzmény: mrzool (827)
mrzool Creative Commons License 2000.12.22 0 0 827
Nem engem zavar a spoiler (voy tekintetben legalabbis nem zavar), de gondoljunk a tobbiekre.:)

Talan van remeny a folytatasra, bar ez szerintem most fog eldolni, hogy vegre eleg nagy teruleten foghato a Viasat3, elkezdik ismetelni a Voyt (is). Eddig csupan tesztadas volt, ha jol olvastam valahol az infot a Viasat3-rol. Ha nagy lesz a nezettseg, akkor tutira lesz folytatas.:)

Előzmény: Valiant (826)
Valiant Creative Commons License 2000.12.22 0 0 826
spoiler-tekintetlen leírásodban (ami engem nem zavar, de vannak, akiket igen) összekevertél pár 6. és 7. szezonos részt. Nem mind az utolsó szezonból valók.

Ez nem hiszem, hogy spoiler lett volna részemről.

Van remény VOY folytatásra a Viasaton?

Előzmény: startrekfan (824)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!