őőő, mégse. előző hsz-edből kiderült hogy benzines szóval visszavonnám hogy tudok tippelni. egyébként Passat 2.5 v6 TDI-re gondoltam... na de milyen vekid van neked még? hányat tartottál te otthon a sufniban heee??? :-D
Holnap már repülök vissza közel 3 hét után..... :-( Előbb szólsz akkor megoldottuk volna....de még akad v6 itt a fórumon-és tőlem sem szabadultok meg-elvégre még van 1 vekim is,ami remélem beindul ennyi állás után.... :-D
A gumik 2db semperit és 2db yokohama:205/60R15-nagyon jók-bár már a haver árulja őket az autósboltban.....
Nick,ööö-ez sor 6,(nem v6)-bár nem bömbi-abból rengeteg volt,de az állapotuk lehangoló,bár laikusoknak tip-top állapotuak voltak.... Egy 2001-es 530D-nél én is leragadtam,de pár telefon után kiderült a 165k futásteljesítmény valójában 478k... :-o
Mumtaz az első kör 1 talin a tiéd lesz... ;-)
Gondolkodtam én is s80-ban,és 3.0v6 faceliftes omiban,de nem igazán találtam arra érdemeset....-valamint dízelt akartam,de ugye az autó menjen csak benyával... :-)
Kár hogy kiléptél a VekiB tulajok köréből, kiváncsi vagyok mi lett az utódja. Az enyémet egy hátsókerekes BMW-re cserélném csak nyugodt szívvel, az összes többi autó egyszerűen csúnyább. :)
Akkor nem egyezik az ízlésünk, ha a Tiéd V6, az nem lehet bömös. :)
oké... :) De nekem Cali v6 van :D Kérhetek valamit? De lehet tudod fejből: hányas főfékhenger van a v6okonÍ?23as vagy 25ös? Meg meg tudnád nekem mérni, hogy a szervo dob milyen széles a főfékhenger nélkül?
Eladtad a V6ot???? De miért??? 500eért??? Magyarországon vagy már? Épp most akartam kérni egy fotót a motorteredről, hogy hogy van megoldva már egy két v6 dolog a b vekinen... :(((((
Na mi a fene. szopattad itt a népet hogy szuzukít veszel mi? aztán még ráadásul el sem árulja hogy mit vett, a pofátlan fajtáját nekiJJe!! Na de viccet félretéve. GRATULÁLOK AZ ÚJ SZERZEMÉNYHEZ. Legyen benne sok örömöd, bár úgy nézem, ez már elkezdődött :-)) leirásod alapján még lenne is 1 tippem hogy mi lehet az új szörny....
Sajnáltam,de bevallom már nem akartam rá költeni-klímát ismét megnézetni az elejét rendbe rakni+újra fújatni az egész autót.....és éppen miért v6 ,és ugye jövőre jön a keményebb sarc rá fasszopó kormányunknak hála,így ára a béka segge alatt van.... :-((
A suzukinál bőven megadták volna a millát-de köszönöm amire nekem az autó kell-abba a képbe nem illik bele.... ;-)
Nos az új szerzemény már a garázsban áll,igaz neccesen 5 cm az elejétől 10 a seggétől....
902 km ment ma bele és lenyűgözött.... ;-)
Vasárnap majd teszek föl róla pár képet akkor már több időm lesz(faszom Anglia)....
Addig is Jocót és Vladot megnyugtatva v6(nagyobb és erősebb mint a veki,bixenon,full bőr-még a kormány és az összes fejtámla is elektromos,összkerekes-nem audi,annyi kütyü van benne,hogy még a fedélzetit sem tudom kezelni.... :-))
Nekem már nem fog. Legalábbis kocsival nem. 14.-én lejár a műszaki és már arra sincs tartalékom, hogy le tudjam vizsgáztatni. Természetesen ebbe benne van az is, hogy pár dolgot rendbe kéne rakni a vizsgára, ami nem két fillér. :(
Nehogymá. Ha mindenképp ez lesz a sorsa akkor csak kaphatnál érte 7-800ezret, igaz hogy 96os, de azé mégiscsak V6, meg azé nálad megkapott minden jót amit cask kaphat. 500K- ért ha eladod az valakinek tuti jó üzlet lesz. csak nem te leszel az a valaki.
és ráadásul kétszer is megjelenitette neked a rendszer ezt a szégyen mondatot.... suzukit opel helyett.... még azt is kétszer meggondolnám, hogy a bickilimet elcseréljem egy suzukira. Értem én, hogy vannak okok amiért autot cserélsz, de akkor legalább autot vegyél ha már a mostanit cseréled :)
szegény Vectrád. pedig kipróbáltam volna még mielőtt eladod, fájt rá a fogam titokban :-D komolyan "csuzukit" veszel helyette? remélem csak átmeneti állapot lesz az :-)
Tali?....Hm... nekem sajna már csak a December lesz jó..... :-(
Más...szétnéztem a használtautó piacon az elmúlt 3 napban....-siralmas körkép(Borsod,Hajdú,Szabolcs....kb.80 kereskedés...)elég sok B-s vekit láttam-lehangoló előéletük lehetett,az árak is lent voltak.....-lehet holnap az enyém elmegy a háztól-mert van rá 1 érdeklődő.... :-( Így csinálok pár fotót reggel emlékbe,ha úgy alakul....veszek helyette 1 csuzukit....